Başak erkeği mi ikizler erkeği mi ? Hangisi daha sorunlu ?

Tanıdığım başak sevgilim hem romantik hem dürüsttü ama aşırı detaycı ve düzen manyağıydı. İkizler çevremden yorumlayacam dengesizlik bayağı yüksek dik başlılık aman aman

balık erkeği olmadığı sürece diğer 11 burcun erkekleriyle bi şekilde olur

Burçlar hakkında bilgim var ama bu soruya bir türlü yanıt bulamadım. Bu iki burç erkeği de sıkıntılı ama hangisi daha çok sorunlu sizce ?

Bu iki burç erkeğini de tecrubelerimize göre analiz edelim. Sizin tecrubeleriniz neler ?
İki burctan yana bi fikrim yok ama en sorunlusu YAY der ceker giderim:)

Hm.. Her iki burclada tecrubelerim var.

Ikizler erkegi gercekten dengesiz ani anini tutmuyordu, duygusal anlamada fazla baglimli, ama romantikti bunlar yinede bana hayatimin serefsizligini yapmasina engel olmadi (tabi burasi karakter meselesi).

Basaklar birkere söylenme huylari var zaman zaman elestirirler. Ne istediklerini bilirler, netler. Romantik degil ama inanilmaz düsüncelidirler.
Sorudan bagimsiz iki erkek arasinda kalindiysa eger herzaman 3. sik secilmeli yani hicbiri. Iki kisi arasinda kaliniyorsa hicbirinden hayir gelmez.
Benim esim ikizler. Basak burcu icin dedikleriniz daha mevcut.

Basak burcuymus, bir de ustune yukselen akrep zaten intikamcidir. Yapilan hicbir seyi asla unutmaz. O mutlu degilse, seninde mutlu olmana izin vermez. Yalancidir. Kincidir. Kendini begenmis olur. Kendisinin suclu oldugunu asla kabul etmez. Etmiş gibi yapsa bile kendi icinde asla etmez. Pisman olur ama pisman olsa da yine pisman oldugu seyi yapmaya devam eder. Bu sekilde bir kısır döngü.:KK53:
Gomseydin:KK11: :D oyle olmeyiz fuze at :D

bu 21 yılda diğer burca kayması net bir bilgi mi benimde ilgim var bunu okumadım hiç bende 30 yaştan sonra insan yukseleninin özelliklerini alır sanıyordum

Evet net bilgi.
Yukselen sizin dis dunyaya cizdiginiz imaj, o yukselen ozelligi her daim insanda olur.
Golge burc ve oncu burcta onemlidir.
Esim terazi mesela ama hesaplamalarda oncu burcu aslan golge burcu basak cikiyor.
Yani basak onun eksik yani, hayatina basaklari daha cok cekerek dengede kalabilir.
Oncu burcu ise aslan, yani istese de istemese de her nekadar terazi olsa da hali tavri aslan gibi ki gercekten oyle.
Terazilerin gunesi 12 burc icinde en sonuk olandir mesela.
Ama diger evlerin konumlanmalariyla guclenebilir tipki esim gibi.

Peki yukseleni balık olan Başak erkeği birde yukseleni Başak olan yay erkeği nasildir

Bu sekilde ezbere soylemenin otesine gecilmez.
Arkadasimin esi balik burcu yukseleni de yengec ve tam bir despot.
Haritasinda mars vs nasil yerlesmis bunlar onemli.
Yukselenle vs kisilik analizi yapmak guc.

İkizler burcu erkeği nefret ederim.
Başak burcuyum,kendi huylarımdanda nefret ederim

Intikamcı kinlidir akrep...asla asla altta kalmaz canı yandığında...gunes duruşu temsil eder, akrep olsa da aldiği etkilerden belki daha yumusak baslidir fakat yukselen hayatta aldigin yolu temsil eder secimlerini temsil eder ve yukselen akrep zararlidir

Ben yukselen akrebim ve kinci intikamci degilim,aksine cok anacim.
Cok haksizliga ugradim/ hala ugruyorum ve sadece Allaha havale ediyorum.
Anka kusuyla tabir edilir yukselen akrep, hocam oyle derdi.
Bu dunyaya geldigi gibi gitmez,cok yol kateder.
Oldu bu dersin yeniden dogar.
Yolculugu kolay degildir ama cok gucludur, krizlerle basa cikar.
Esimde yukselen akrep bu arada, ikimizin kavgasi 10 dk, simsekler cakar gok gurler oyle siddetli tartisiriz..
Sonra birbirimize bakar guleriz, misir patlatir yeriz.
Hic kin gutmedik bugune kadar kimseye.
Tanidigim cogu yukselen akrepte ayni sekilde.
Yukselende zararli konum olmaz.
12 evde enerjisini yansitmayan hapsolan burclar zararli konum verir.
Mesela marsin kocta ya da oglakta retroda olmasi zararlidir.
Mars enerjisi hapsolan degil isleyen enejidir cunku.
Merkur yayda zarardadir mesela.

Burçlar hakkında bilgim var ama bu soruya bir türlü yanıt bulamadım. Bu iki burç erkeği de sıkıntılı ama hangisi daha çok sorunlu sizce ?

Bu iki burç erkeğini de tecrubelerimize göre analiz edelim. Sizin tecrubeleriniz neler ?
Başaklar derim.kendi zevkini konforunu düzenini sever ve bozmak istemez.çok titiz ve düzen hastası olmalariyla ünludürler.ikizlerin zarari kendine diye biliyorum

Back
X