Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kesinlikle katılıyorum bu konuda.Benim akrep disinda , oteki burclarla sorunum olmaz.
Her akreple de olmaz ama değil mi yaNe burcusun?
Ikizler edasiyla geldi. Basak burcu oyle yapmazdi.![]()
İki burctan yana bi fikrim yok ama en sorunlusu YAY der ceker giderim:)Burçlar hakkında bilgim var ama bu soruya bir türlü yanıt bulamadım. Bu iki burç erkeği de sıkıntılı ama hangisi daha çok sorunlu sizce ?
Bu iki burç erkeğini de tecrubelerimize göre analiz edelim. Sizin tecrubeleriniz neler ?
HahahahahahBeyim (kocam, eşim, partnerim her neyse) ikizler, abim başak. Başak daha sorunlu bence. Fakat ben de ikizler olduğumdan böyle konuşuyor olabilirim. Yarın gene sor![]()
Benim esim ikizler. Basak burcu icin dedikleriniz daha mevcut.Hm.. Her iki burclada tecrubelerim var.
Ikizler erkegi gercekten dengesiz ani anini tutmuyordu, duygusal anlamada fazla baglimli, ama romantikti bunlar yinede bana hayatimin serefsizligini yapmasina engel olmadi (tabi burasi karakter meselesi).
Basaklar birkere söylenme huylari var zaman zaman elestirirler. Ne istediklerini bilirler, netler. Romantik degil ama inanilmaz düsüncelidirler.
Sorudan bagimsiz iki erkek arasinda kalindiysa eger herzaman 3. sik secilmeli yani hicbiri. Iki kisi arasinda kaliniyorsa hicbirinden hayir gelmez.
GomseydinBasak burcuymus, bir de ustune yukselen akrep zaten intikamcidir. Yapilan hicbir seyi asla unutmaz. O mutlu degilse, seninde mutlu olmana izin vermez. Yalancidir. Kincidir. Kendini begenmis olur. Kendisinin suclu oldugunu asla kabul etmez. Etmiş gibi yapsa bile kendi icinde asla etmez. Pisman olur ama pisman olsa da yine pisman oldugu seyi yapmaya devam eder. Bu sekilde bir kısır döngü.![]()
Erkek milleti degil mi geneli sorunlu.
Gomseydin![]()
oyle olmeyiz fuze at
![]()
bu 21 yılda diğer burca kayması net bir bilgi mi benimde ilgim var bunu okumadım hiç bende 30 yaştan sonra insan yukseleninin özelliklerini alır sanıyordum
Peki yukseleni balık olan Başak erkeği birde yukseleni Başak olan yay erkeği nasildir
Intikamcı kinlidir akrep...asla asla altta kalmaz canı yandığında...gunes duruşu temsil eder, akrep olsa da aldiği etkilerden belki daha yumusak baslidir fakat yukselen hayatta aldigin yolu temsil eder secimlerini temsil eder ve yukselen akrep zararlidir
Başaklar derim.kendi zevkini konforunu düzenini sever ve bozmak istemez.çok titiz ve düzen hastası olmalariyla ünludürler.ikizlerin zarari kendine diye biliyorumBurçlar hakkında bilgim var ama bu soruya bir türlü yanıt bulamadım. Bu iki burç erkeği de sıkıntılı ama hangisi daha çok sorunlu sizce ?
Bu iki burç erkeğini de tecrubelerimize göre analiz edelim. Sizin tecrubeleriniz neler ?