- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.069
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Geçmiş olsun Malatya da sanirim hayirolsun bu ara sallanıyor orasidaKızlar burda deprem oldu birazdan döneceğim hepinize.
Siz epey bilgilisiniz burclar konusunda sanırım.Ben yay burcuyum ama yükselenim oglak.Ay burcum da kova .Başaklarla da anlaşıyorum genel olarak.Sizce benim burç kombinim nasıl? Yay dan çok oglak baskın oluyor bende deYa şimdi sadece başak olmakla olmuyor mesela yükseleni ay burcu , gezegenlere kurduğu açılar birçok nokta var. Mesela bir insan yay olabilir ama detaycı olabilir gezegenin birtanesine başak yerlesmistir
Her burc tam karakteristik olarak göstermiyor kendini bunu belirlemek zor. Güçlü başak etkileri olması gerekir her insan okadar farklı ki
Kimi burç kendini tam gösterirken kimi burç daha az gösterir , birde her sene bile başka gezegenler burçlar etkisine giriyoruz ay olarak gün olarak bunun genellemek zor.
Hava ateş toprak elementi burçlarınız ama dediğim gibi başak burcumu tam olarak yükseleni ney karşı tarafın onlarda önemli. Başak toprak gurubunda yer alır ve ateş ve hava ile pek anlaşamaz aslında muhtemelen oğlak olduğunuz için toprak grubundan iki sabit burç.daha iyi anlaşıyor yani çokta bilgili değilim ama elementlerin uyumunu haritayı daha iyi bilmek gerekiyor bu gibi durumlarda benmkide çok derin bilgi değil daha iyi bilgi edinmek için uzman birinden alsanız doğru olur ben maalesef yüzeysel biliyorum,Siz epey bilgilisiniz burclar konusunda sanırım.Ben yay burcuyum ama yükselenim oglak.Ay burcum da kova .Başaklarla da anlaşıyorum genel olarak.Sizce benim burç kombinim nasıl? Yay dan çok oglak baskın oluyor bende de
Nasıl zindan ediyorsun meselaEvet benim .
Hayatı kendime zindan ediyorum ,
Güzel yanları çok ama şahsen Başak olmak çok zor .
Erkeği nasıldır bilmem ,ama kadını gibiyse istemezdim
Benim kaynanada başak ve aynı. Kendi buzdolabini balkonda hortumla yikamisligi varmış zamanında. Aynı hortumla mutfak dolaplarını da foşur foşur elden geçirmiş. Sonuç buzdolabı bozulmuş 1-2 ay sonrada mutfak dolapları asaga inmiş. Hala da diyor ki yine olsa yine yaparım. Diceklerim bu kadarBasak burcu kaynanam evime her geldiginde kirinti, toz vs bulmak icin elini koltuk yastiklarinin aralarina sokuyor. Sert yorum alabiliriz
Acayip detaycı olmak yoruyor mesela .Nasıl zindan ediyorsun mesela
Yalan yok, öyleHadi bakalım gömdünüz son olarak toprağı ben atayım.Sinsiler aşırı Sinsiler hem de. İnsanların yüzüne güler arkalarından eleştiri yağmuruna tutarlar. Ve asla eleştiriye gelemezler. Sevdikleri insanın eleştirisine bile bir noktaya kadar dayanabilirler. Ayrıca parayı oğlaklar kadar olmasa da severler. Parayı yönetirler. Ohh içim rahatladı.
Sert yorum yapmayayım da bir tespitte bulayım 3 tane modları vardır..
Bir tanesi çalışkan ve hızlı mod, aralıksız şekilde çalışırlar..
2 depresif mod hiç kimseyle görüşmez kendi kabuğuna çekilir kimseyle konuşmaz
3 aşırı enerjik ve neşeli mod (etraftakiler hayırdır bu neyin neşesi diye afallayıp baka kalırlar)
Kendim başağım. Düzen tertip şu bu bi yanaa en büyük olay sevdiğim kişi sayısının bi elin parmaklarını geçmemesi. Ayy az insan çok huzur her zaman. Bide yani öyle aşırı duygusallık yok olaylara daha soğukkanlı yaklaşıyoruz.
hah o 1 ve 3 benim :)Hadi bakalım gömdünüz son olarak toprağı ben atayım.Sinsiler aşırı Sinsiler hem de. İnsanların yüzüne güler arkalarından eleştiri yağmuruna tutarlar. Ve asla eleştiriye gelemezler. Sevdikleri insanın eleştirisine bile bir noktaya kadar dayanabilirler. Ayrıca parayı oğlaklar kadar olmasa da severler. Parayı yönetirler. Ohh içim rahatladı.
Başak erkeği akrep kadını yorumlasanız Bi de keşkemmmHava ateş toprak elementi burçlarınız ama dediğim gibi başak burcumu tam olarak yükseleni ney karşı tarafın onlarda önemli. Başak toprak gurubunda yer alır ve ateş ve hava ile pek anlaşamaz aslında muhtemelen oğlak olduğunuz için toprak grubundan iki sabit burç.daha iyi anlaşıyor yani çokta bilgili değilim ama elementlerin uyumunu haritayı daha iyi bilmek gerekiyor bu gibi durumlarda benmkide çok derin bilgi değil daha iyi bilgi edinmek için uzman birinden alsanız doğru olur ben maalesef yüzeysel biliyorum,
Kaos kan göz yaşı..Başak erkeği akrep kadını yorumlasanız Bi de keşkemmm
AbooowwKaos kan göz yaşı..
Akrepler dobra basaklar sinsi ve tehlikeli. Bilemedim. Cıkss ben olmaz diyorumAbooowwhemen uzaklaşaym o halde... Zaten mıymıy adamlara sinir oluyorum
Ay hakikaten doğru... Sinsiliğini sezmiştim.. Çokta iyi kalpli, düşünceli, nazik, merhaba yardımsever ve kibar da aslındaAkrepler dobra basaklar sinsi ve tehlikeli. Bilemedim. Cıkss ben olmaz diyorum
Akrep okey... Ama balık genel anlamda ruh hastası Bi burç.. Evlerden ıraken sevmediğim burçlardan aşırı donuk aşırı ilgisiz katı insanlar oluyo başak erkekleri. birde çok materyalist oluyorlar öğğğ dikkat et sonradan böyle çıkmasın
valla erkekte burç seçme şansımız olcaksa bi zahmet akrep veya balık olsun tatlı oluyoo onlar
ay yok ben hödük hat hurt erkek sevmiyorum akrep çok romantik oluyoAkrep okey... Ama balık genel anlamda ruh hastası Bi burç.. Evlerden ırakasla deneyimlemek istemezsiniz ilişkide.. Flörtöz, kurgu dunyası geniş, psikolojik problemleri olan Bi burç