Başak Burcu

Kendim başağım. Düzen tertip şu bu bi yanaa en büyük olay sevdiğim kişi sayısının bi elin parmaklarını geçmemesi. Ayy az insan çok huzur her zaman. Bide yani öyle aşırı duygusallık yok olaylara daha soğukkanlı yaklaşıyoruz.

Siz epey bilgilisiniz burclar konusunda sanırım.Ben yay burcuyum ama yükselenim oglak.Ay burcum da kova .Başaklarla da anlaşıyorum genel olarak.Sizce benim burç kombinim nasıl? Yay dan çok oglak baskın oluyor bende de

Siz epey bilgilisiniz burclar konusunda sanırım.Ben yay burcuyum ama yükselenim oglak.Ay burcum da kova .Başaklarla da anlaşıyorum genel olarak.Sizce benim burç kombinim nasıl? Yay dan çok oglak baskın oluyor bende de
Hava ateş toprak elementi burçlarınız ama dediğim gibi başak burcumu tam olarak yükseleni ney karşı tarafın onlarda önemli. Başak toprak gurubunda yer alır ve ateş ve hava ile pek anlaşamaz aslında muhtemelen oğlak olduğunuz için toprak grubundan iki sabit burç.daha iyi anlaşıyor yani çokta bilgili değilim ama elementlerin uyumunu haritayı daha iyi bilmek gerekiyor bu gibi durumlarda benmkide çok derin bilgi değil daha iyi bilgi edinmek için uzman birinden alsanız doğru olur ben maalesef yüzeysel biliyorum,

Hadi bakalım gömdünüz son olarak toprağı ben atayım. Sinsiler aşırı Sinsiler hem de. İnsanların yüzüne güler arkalarından eleştiri yağmuruna tutarlar. Ve asla eleştiriye gelemezler. Sevdikleri insanın eleştirisine bile bir noktaya kadar dayanabilirler. Ayrıca parayı oğlaklar kadar olmasa da severler. Parayı yönetirler. Ohh içim rahatladı.

Basak burcu kaynanam evime her geldiginde kirinti, toz vs bulmak icin elini koltuk yastiklarinin aralarina sokuyor. Sert yorum alabiliriz
Benim kaynanada başak ve aynı. Kendi buzdolabini balkonda hortumla yikamisligi varmış zamanında. Aynı hortumla mutfak dolaplarını da foşur foşur elden geçirmiş. Sonuç buzdolabı bozulmuş 1-2 ay sonrada mutfak dolapları asaga inmiş. Hala da diyor ki yine olsa yine yaparım. Diceklerim bu kadar ve diğer üyelere katılıyorum asla eleştiri kabul etmedikleri gibi aşırı da alinganlar bence. Yani kaynana öyle

Nasıl zindan ediyorsun mesela
Acayip detaycı olmak yoruyor mesela .
Bir olayın en en ince ayrıntısına kadar düşünmekten bazen başım ağrıyor .
Sonra çok eleştiririm ama gram eleştiriye tahammülüm yoktur
Birini eleştirirken yerden yere vururum sonra vicdan azabı çekmekten de uyuyamam .
Ama en kötü özelliğim de ki bence tüm başaklar öyle , birini sevdik mi çok değer veririz , sadakatsizlik yapmayız , mutlu olsun diye kendimizden ödün verip dururuz ,o yüzden yalnızız çoğu zaman (bence kötü bir özellik haketmiyorlar bacım )

Yalan yok, öyle

hah o 1 ve 3 benim :)
bi de karadenizli olunca varın gerisini düşünün:)
yani mükemmeliyetçilik var ama takıntı yok
detaycılık da şöyle, başaklar analiz gücü kuvvetli ve zeki burçlar,genelde akıl danışılan insanlar hep başaktır,çünkü o aytıncı yanlarıyla olaylar hakkında ayrıntılı ve objektif yorum yaparlar.
düzen ,temizlik olayına hiç girmeyeyim:)
ama başakların entellektüel tarafları çok kuvvetlidir.
tam böyle müzik, resim,kitap,sanat insanıdır başak.
o yönlerini seviyorum,boş muhabbetlerden ziyade felsefi yanı ağır bastıpından,yanında kültürlü ,sohbet edeceğinde ona birşeyler katabilecek insanları tercih ederler.
ve evet çok seçerler,hayatlarında az öz ama sadık dostları vardır.
şimdilik bu kadar:))))
tabi bu kadın için geçerli ..

Başak erkeği akrep kadını yorumlasanız Bi de keşkemmm

en sevmediğim burçlardan aşırı donuk aşırı ilgisiz katı insanlar oluyo başak erkekleri. birde çok materyalist oluyorlar öğğğ dikkat et sonradan böyle çıkmasın
valla erkekte burç seçme şansımız olcaksa bi zahmet akrep veya balık olsun tatlı oluyoo onlar

Son düzenleme:
Akrep okey... Ama balık genel anlamda ruh hastası Bi burç.. Evlerden ırak asla deneyimlemek istemezsiniz ilişkide.. Flörtöz, kurgu dunyası geniş, psikolojik problemleri olan Bi burç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…