Başak Burcu

Kafalarında çok fazla kuruyorlar. Biri bir şey dediğinde 100 insandan 99unun takılmayacağa küçücük bir şeye takılıp kafalarında bu konuda senaryolar kuruyolar ve kendi kendilerini dolduruyolar
Hiç eleştiriye gelemiyorlar ama öylesin demekten üstümü başımı yırtasım geliyor.

Ya şimdi sadece başak olmakla olmuyor mesela yükseleni ay burcu , gezegenlere kurduğu açılar birçok nokta var. Mesela bir insan yay olabilir ama detaycı olabilir gezegenin birtanesine başak yerlesmistir
Her burc tam karakteristik olarak göstermiyor kendini bunu belirlemek zor. Güçlü başak etkileri olması gerekir her insan okadar farklı ki
Kimi burç kendini tam gösterirken kimi burç daha az gösterir , birde her sene bile başka gezegenler burçlar etkisine giriyoruz ay olarak gün olarak bunun genellemek zor.

Sen bilgili birine benziyon harita okumayı kısmen biliyorum ama doğum saatini bilmediği için yalnızca burcu kaldı elimde

Sen bilgili birine benziyon harita okumayı kısmen biliyorum ama doğum saatini bilmediği için yalnızca burcu kaldı elimde
Valla merak saldım bı ara ama beyin kaldirmiyor tek başına ogrenmeye çok meşakkatli kafa yorucu geldi bana ya da ben yormak istemedim daha fazla az çok fikrim oldu okadarcik yeter fazla istikrarlı sayılmam merak duyduğum şeylerin üstünde durma konusunda olabildiği kadar yeter

Basak burcu kaynanam evime her geldiginde kirinti, toz vs bulmak icin elini koltuk yastiklarinin aralarina sokuyor. Sert yorum alabiliriz
Ya benm babanem mesela evde süpürge açardım yerdeki tozları sayardi rahmetli ama kendi evindede hiç umru olmazdı gelsinde yapsınlar diye beklerdi bu ne burcu oluyor mesela ,

Eski sevgilim basaktı, çok arsız ve pişkindi ekstra kardesimin uzun iliskiside bir basaklaydı kızın kanser olmadıgı kaldı. Toprak elementlerinden basak sakat. Oglak veya bogaya yine sans verilebilir. Yüksek bi manipülatör özelliklerine sahip. Haklıyken çeneleriyle haksız olup bir bakmışsın özür dilemişsin. Asla tartısma konusu olmayacak bir seyi senelerce uzatabilir.

Ben mesela basagım ama haritam full ikizler. İkizler stelyumlu oldugum icin cogu basak özelligimi tasımıyorum o yüzden çekilebilir cinstenim. Ama tek basak demekle olmuyo asc ve diger gezegenler cok cok önemli hangi burc baskını ona yönelmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…