- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Neden meselaBir basak olarak zinhar ama zinhar basak erkeklerinden uzak dururum.
Hiç eleştiriye gelemiyorlar ama öylesin demekten üstümü başımı yırtasım geliyor.Kafalarında çok fazla kuruyorlar. Biri bir şey dediğinde 100 insandan 99unun takılmayacağa küçücük bir şeye takılıp kafalarında bu konuda senaryolar kuruyolar ve kendi kendilerini dolduruyolar
Erkeği için mi açtın konuyu? Ben kadınlar için yazmıştım o yorumuHiç eleştiriye gelemiyorlar ama öylesin demekten üstümü başımı yırtasım geliyor.
Eski sevgilim başaktı. Burdan duyurmak isterim görmeyecek olsa da. İnşallah Allah belanı vermiştir.Evvet arkadaşlar sert yorumlarınızı bekliyorum
Ben terazi burcuyumErkeği için mi açtın konuyu? Ben kadınlar için yazmıştım o yorumusenin burcun ne?
Burası Başak burcuna giydirme topiği oldu daha çokEski sevgilim başaktı. Burdan duyurmak isterim görmeyecek olsa da. İnşallah Allah belanı vermiştir.
Bir şey söyliycem. Hayatımda tanıdığım kadın erkek tüm teraziler herkesle iyi anlaşmasına rağmen herkese içten içe gıcık oluyolardı sende de var mı bu durumBen terazi burcuyum
Hepinizin arkasından konuşuyorum.Bir şey söyliycem. Hayatımda tanıdığım kadın erkek tüm teraziler herkesle iyi anlaşmasına rağmen herkese içten içe gıcık oluyolardı sende de var mı bu durum
Başak burcundan hoşlaşmıyoruzBurası Başak burcuna giydirme topiği oldu daha çok
Benim yükselenim de yay. Resmen Allah'ın VIP kulları benceBurcum da yay yükselenim de yay. Sülalem rahat benim
Sen bilgili birine benziyonYa şimdi sadece başak olmakla olmuyor mesela yükseleni ay burcu , gezegenlere kurduğu açılar birçok nokta var. Mesela bir insan yay olabilir ama detaycı olabilir gezegenin birtanesine başak yerlesmistir
Her burc tam karakteristik olarak göstermiyor kendini bunu belirlemek zor. Güçlü başak etkileri olması gerekir her insan okadar farklı ki
Kimi burç kendini tam gösterirken kimi burç daha az gösterir , birde her sene bile başka gezegenler burçlar etkisine giriyoruz ay olarak gün olarak bunun genellemek zor.
Sana şuan ne kadar çok katıldığımı anlatamamm.Benim yükselenim de yay. Resmen Allah'ın VIP kulları bence
Valla merak saldım bı ara ama beyin kaldirmiyor tek başına ogrenmeye çok meşakkatli kafa yorucu geldi bana ya da ben yormak istemedim daha fazlaSen bilgili birine benziyonharita okumayı kısmen biliyorum ama doğum saatini bilmediği için yalnızca burcu kaldı elimde
Ya benm babanem mesela evde süpürge açardım yerdeki tozları sayardi rahmetli ama kendi evindede hiç umru olmazdı gelsinde yapsınlar diye beklerdi bu ne burcu oluyor mesela ,Basak burcu kaynanam evime her geldiginde kirinti, toz vs bulmak icin elini koltuk yastiklarinin aralarina sokuyor. Sert yorum alabiliriz
Eski sevgilim basaktı, çok arsız ve pişkindi ekstra kardesimin uzun iliskiside bir basaklaydı kızın kanser olmadıgı kaldı. Toprak elementlerinden basak sakat. Oglak veya bogaya yine sans verilebilir. Yüksek bi manipülatör özelliklerine sahip. Haklıyken çeneleriyle haksız olup bir bakmışsın özür dilemişsin. Asla tartısma konusu olmayacak bir seyi senelerce uzatabilir.Neden mesela
Çok gecmis olsunKızlar burda deprem oldu birazdan döneceğim hepinize.