Başak Burcu

Ay Yengeç misin sizin kadar manipülatif insanlar görmedim ya Ağlayarak haklı çıkacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yani en azından bana sökmez

Ay Yengeç misin sizin kadar manipülatif insanlar görmedim ya Ağlayarak haklı çıkacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yani en azından bana sökmez
Yok ya ben tek başıma ağlıyorum genelde manipüle etmek yok bende. Sadece dolduysam alakasız arkadaşlarıma ağlarım içimi dökmek maksatlı nadir.

Sert yorum yapmayayım da bir tespitte bulayım 3 tane modları vardır..
Bir tanesi çalışkan ve hızlı mod, aralıksız şekilde çalışırlar..

2 depresif mod hiç kimseyle görüşmez kendi kabuğuna çekilir kimseyle konuşmaz

3 aşırı enerjik ve neşeli mod (etraftakiler hayırdır bu neyin neşesi diye afallayıp baka kalırlar )

Dengesiz diye terazinin adı çıkmış

Burç günlükleri devam mı ediyor. Başak burcu takıntılı ya. Erkeğini sevmiyorum sıkıcı geliyo bana lisede ilk flortum basaktı birde bir dediği bir dediğini tutmamıştı.
Başak burcu kadın- erkek karşıma nadir çıkıyo. İnce hesapçılar.

Kafalarında çok fazla kuruyorlar. Biri bir şey dediğinde 100 insandan 99unun takılmayacağa küçücük bir şeye takılıp kafalarında bu konuda senaryolar kuruyolar ve kendi kendilerini dolduruyolar (başak erkeği tanımıyorum kadınlarda rastladığım bir şey)

Son düzenleme:
Başak ( erkekleri sadece ) dünyaya eleştirmeye gelmiş gökten yıldız indirsen yaranamazsın. Bir de hep en sevdiklerine yüklenir yabancılara karşı ağız açıp bişey diyemez. Çok detaycıdır detaylarda boğulup hıncını karısından kızından çıkarır. Ufak şeylerden ve saçma sebeplerden kavga çıkarır. Oh be rahatladım. Oğlak gömülmüştü dün karnımda oğlak erkeği var bi zoruma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…