- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.354
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Gömülmeye hazır mısın çünkü ben de sert konuşacağımYükselenim başak yerimi alayım
Gömerken kv de gömülcek olurGömülmeye hazır mısın çünkü ben de sert konuşacağım
Yeni flortüm diyelimBu sert yorum sana mı erkek arkadaşına mı ona göre
Evet asırı detaycı oluyorÇok sevdiğim bir arkadaşım var. Çok seviyorum kendisini ama çok detaycı. Yoruyor bu beni.
Herseyde elestirecek birsey bulacak, naparsan yap memnun olmayacak. İcimdeki başak haterını serbest biraktigim bir topic oldu.Yeni flortüm diyelim
Erkeğine denk gelmedim ya da denk geldiysem de haberim olmadı.Evet asırı detaycı oluyorerkeği daha beter
Ay Yengeç misin sizin kadar manipülatif insanlar görmedim yaErkeğine denk gelmedim ya da denk geldiysem de haberim olmadı.Bu bahsettiğim arkadaş ile bir yere gidip yemek yemek bile zordu. Seçmesi olsun falan. Ama seviyorum yine de kendisi eksik olmasın. Ben de sulu göz yengecim o da beni çekiyor sonuçta.
Neyse ben de kafasını kırarımHerseyde elestirecek birsey bulacak, naparsan yap memnun olmayacak. İcimdeki başak haterını serbest biraktigim bir topic oldu.
Yok ya ben tek başıma ağlıyorum genelde manipüle etmek yok bende. Sadece dolduysam alakasız arkadaşlarıma ağlarım içimi dökmek maksatlı nadir.Ay Yengeç misin sizin kadar manipülatif insanlar görmedim yaAğlayarak haklı çıkacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yani en azından bana sökmez
Dengesiz diye terazinin adı çıkmışSert yorum yapmayayım da bir tespitte bulayım 3 tane modları vardır..
Bir tanesi çalışkan ve hızlı mod, aralıksız şekilde çalışırlar..
2 depresif mod hiç kimseyle görüşmez kendi kabuğuna çekilir kimseyle konuşmaz
3 aşırı enerjik ve neşeli mod (etraftakiler hayırdır bu neyin neşesi diye afallayıp baka kalırlar)