Başak Burcu erkeği evliliğe ikna etme

Sevgilayf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
30
-13
34
Sevgilim Başak Burcu tipik dediğim dedik 1 yıldır beraberiz ayrıldık barıştık beni seviyor aslında ama işte ben istiyorum ki evliliğe ikna etmek bende titiz temizim ve farkında ama işte naparsam ikna olur önceden bencildi ayrıldım ve barıştık 1 ay sonra şimdi daha iyi ayrılık yaramış ama bana akıl verin lütfen nasıl ikna edilir

Bunun burçla alakası yok. Evlenmek isteyen erkek kadının önünde paspas oluyor. Evlenmek istemeyen de tek kelime etmiyor. Söyleyeceklerim bu kadar. Ayrıca üzerinize de alınmayın ama bu çaba kesinlikle bir kadın için küçük düşürücü. O sizin peşinizden koşsun.

hiç bişey yapamazsın aşık değilse yada mantığına uymuyorsan 40 takla bile atsan olmaz çünkü başak erkeği, evlilikten ödü patlar. Şuanki sevgilim başak düşünüyor ama ben gene inanmıyorum eskisi de başaktı(6 yıl) double başak paratoneriyim uzmanlaştım bu konuda

O zaman duzenli araliklarla ayrilin madem ayrilik duzeltiyormus 🥴
Evlilik teklifinin burcla alakasi yok
Benim esim tam bi basak ve beni yarim saat bile gormeye 2 saatlik yoldan geliyordu bi kere öf demedi
normalde uzun yola gidecegi zaman streslenir yol gozunde buyur falan ama o zamanlar ben bile sasiriyordum o kadar trafige girip gelmesine
Yani evlenmek isteyen erkek hangi burctan olursa olsun bi yolunu buluyor
Teklif etsin diye de ugrasmak kendinize sayginizi dusurur bence hic girismeyin

Ben de başak burcuyum evlilik ile ilgili bir şey söyleyemem ama genel anlamda bazı konularda ikna etmek zordur

Her şey bitti, şimdi de burcuna göre ikna taktikleri mi başladı.Adamın niyeti varsa zaten teklif eder.Bu ne saçma bir uğraş, tepki verdik mi biz suçlu oluyoruz 😒.

İkna etmene gerek yok evlilik istiyorsan söylersin kabul etmiyorsa ayrılırsın bu sefer de o istemiyor ama senin beklemen onun bencilligi olur.
Hani o istemiyorsa zorlayamazsın diyorlar ya.

X