Başa çıkmak

Benvebendeniz

Ya Sabr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
619
325
Arkadaşlar size çok soran olmuştur biliyorum ama insan bir umut yazıyor.İlişkimiz bitti malesef.Peki iki gün önce kurulan hayallerin olmayacağı gerçeğiyle onun artık artık olmadığı gerçeğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz.Bazen ayrıldığımızı unutup hala hayal kurarken onu özlerken buluyorum kendimi.sonrası saatlerce ağlama tabi.ilişki bitiyorda kalan aşkı ne yapıyoruz

Son düzenleme:
neden bitti?
ben düşünmemeyi ve hayallerime tek başıma devam etmeyi planladım..siz de bunu yapabilirsiniz..

Bir zamanlar zamana bırakmıştım ilk gün ki gibi özlerdim.hiç azalmamıştı dayanamadım yine barıştım bu yüzden.sanki bağımlılık maddesi gibi öyle salakça ki olmayacagını bile bile yine gitmeye hazırım.

siz razısınız ama
nickiniz bile only you
bence önce durumdan çıkmayı gerçekten istiyor olmanız lazım..

siz razısınız ama
nickiniz bile only you
bence önce durumdan çıkmayı gerçekten istiyor olmanız lazım..
Nickim çok önceden kalma hatta o ayrılıktan sadece sen derken kendimi kastetmiştim.önce kendim diyerek ama yazıda kaldı biraz.Acizliğimim farkındayım keşke kesip atsam kalbimden mümkün olsa

Zaman...
bazen uzun bazen kısa bi süre yeter ama daha iyi biriyle mutlu olursanız ilerde.üzüldüğünüz aklıniza bile gelmez.

Zaman. .
herşey yaşar insan. .
Aşk .. öyle bir şey ki. .
yaşarken harika. .
bitince işkence. .
hayırlısı diyebilmek ..

Yanlıs ata oynamanın bedelini hayal kırıklıgı olarak cekiyor insan. Hayal kırıklıklarıyla yasamayı da ögrenmek mecburiyetinde kalıyorsun. Cünkü ödenmesi gereken borclar, yapılması gereken işler var, sen kendini koyverdiginde kimse ah vah bunun ask acısı varmıs demiyor. Gündüz calısıp gece yastıgına sarılıp aglıyorsun. Bunun tekrar olmaması icin de zırhlanıyorsun kat kat. Daha sert oluyorsun insanlara. Böyle...

Bir de su var simdi sen tekrar olmasını istiyorsun ya...Ha iste yapma. Bir kere kırılmıs testiden, su icilmiyor tekrar. 2345678 kere denemiş biri olarak söylüyorum. Sonu gene ayrılık aynı kişiyle. Muhtemelen daha cok seven tarafsın, bunun ceremesini de sen cekeceksin her seferinde. O yüzden bir kere umudunu kes kurtul derim ben. Yalnız olmak daha iyi.

Önce acını yaşa. İlişkiler bittikten sonra derhal ayağa kalkmak, hayatına devam etmek gibi bir zorunluluğun yok. Elbette bir yas süreci olacak fakat kendine işkence edip, sürekli haber almaya çalışıp hayatı kendine zehir etme.

Herşeyden önce, ama ile keşke ile eğer ile yaşanmıyor aşk.

Eğer kapanırsan demek istemiş sana... Eğer kapanırsan ne? Dünyanın en mutlu aşkını mı sunacaktı sana? Şart koşmuş, seni kendine göre şekillendirebileceğini sanmış, senin kendine ait bir karakterin olduğunu görmezden gelmiş hiçe saymış... Buna odaklan canım. Sen bir bireysin ve hayatını kimssenin şekillendirmesine izin vermeden, kendi isteklerin doğrultusunda devam ettiremezsen mutluluğu bulamazsın ve verdiğin ayrılık kararında kesinlikle doğru olanı yapmışsın.

İyi olacaksın biraz zamanı var, sonra da hayatına kaldığın yerden devam edeceksin. Unutma, başımıza gelen bazı şeyler aslında neyi istemediğimizi ve neye yönelmemiz gerektiğini anlatır bize. İyi ol, mutlu ol, sen güçlü bir kızsın.

ne olursa olsun bi iliski bitipde tekrar basladiginda hic bir sey esksi gibi olmaz. o yuzden oncelikle ondan vazgec onunla bir gelecegi unut. hayal kurmak cok güzel bisey. merak etme sen zaman gectikce hayallerinden de cikacak . herseyin ilaci zaman. bol dua et. unut gitsin. hayirli olsaydi senin icin bitmezdi zaten .

kendinizi baska seylere odaklayin bakin bende benzer konu actim. Hanimlar sagolsun cok cok iyi önerilerde bulundular. okuyun sizde yararlanin benim bi isime yaradi yani.
insallah tez zamanda herkesin ask acisi gecer ..........

Bunlar sana belki çok klişe gelebilir tabi ama. Allaha sığın, kesinlikle zamana bırak. Hatırlamamaya çalış veya aklına bişey gelince direk at kafandan. Mutlu olmaya çalış, sosyalleş daha fazla. Bi bakmissin suan üzülmene sebep olan kişiyi tamamen unutmussun. Çok sevdiğim bi laf var olmadı diye sızlandığın duaya gün gelir olmadı diye sükredersin. Kesinlikle dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…