- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
-
- Konu Sahibi Benvebendeniz
Benden kapanmamı istedi diyelim kısaca.Bunu yazarken bile saçma oluyor evet beni öyle sevdi evet kapanmak beni ilgilendirir bunlar hep konuşuldu anlamadı hiç.neden bitti?
ben düşünmemeyi ve hayallerime tek başıma devam etmeyi planladım..siz de bunu yapabilirsiniz..
siz razısınız amaBir zamanlar zamana bırakmıştım ilk gün ki gibi özlerdim.hiç azalmamıştı dayanamadım yine barıştım bu yüzden.sanki bağımlılık maddesi gibi öyle salakça ki olmayacagını bile bile yine gitmeye hazırım.
Nickim çok önceden kalma hatta o ayrılıktan sadece sen derken kendimi kastetmiştim.önce kendim diyerek ama yazıda kaldı biraz.Acizliğimim farkındayım keşke kesip atsam kalbimden mümkün olsasiz razısınız ama
nickiniz bile only you
bence önce durumdan çıkmayı gerçekten istiyor olmanız lazım..
acizlik değil bunun adı aşkNickim çok önceden kalma hatta o ayrılıktan sadece sen derken kendimi kastetmiştim.önce kendim diyerek ama yazıda kaldı biraz.Acizliğimim farkındayım keşke kesip atsam kalbimden mümkün olsa
Umarım onu sevmemeyi çok isterim gerçekten.acizlik değil bunun adı aşk
ama geçecek:)
İyi ki demeye çalışıyorum bende.teşekkürlerİyi ki ayrildik diye dusunerek, onu kendinize kotulemek iyi gelebilir
Bunlar sana belki çok klişe gelebilir tabi ama. Allaha sığın, kesinlikle zamana bırak. Hatırlamamaya çalış veya aklına bişey gelince direk at kafandan. Mutlu olmaya çalış, sosyalleş daha fazla. Bi bakmissin suan üzülmene sebep olan kişiyi tamamen unutmussun. Çok sevdiğim bi laf var olmadı diye sızlandığın duaya gün gelir olmadı diye sükredersin. Kesinlikle dogruArkadaşlar size çok soran olmuştur biliyorum ama insan bir umut yazıyor.İlişkimiz bitti malesef.Peki iki gün önce kurulan hayallerin olmayacağı gerçeğiyle onun artık artık olmadığı gerçeğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz.Bazen ayrıldığımızı unutup hala hayal kurarken onu özlerken buluyorum kendimi.sonrası saatlerce ağlama tabi.ilişki bitiyorda kalan aşkı ne yapıyoruz