Başa çıkmak

Kendime bir şeyler düşünebileceğim kadar boş zamanlar yaratmayarak...

Günün her anını değerlendirirdim belli bir süre kadar. Oyalanacak bambaşka şeyler bulurdum. Bir tek yatarken boş kalırdım diyebilirim. Ayrıca biz bayanlar genelde ilişkimizin hep iyi yönlerini hatırlarız. Bu dönemlerde mümkün olduğunda (-) yönlerini düşündüm. Devam etmemiz durumda nelerle karşılaşabileceğimi vs... Vee bir gün bir baktım kendimi harika hissediyorum.

İnşallah en az acıyla atlatırsın bu zamanlarıHoppa

Arkadaşlar size çok soran olmuştur biliyorum ama insan bir umut yazıyor.İlişkimiz bitti malesef.Peki iki gün önce kurulan hayallerin olmayacağı gerçeğiyle onun artık artık olmadığı gerçeğiyle nasıl başa çıkıyorsunuz.Bazen ayrıldığımızı unutup hala hayal kurarken onu özlerken buluyorum kendimi.sonrası saatlerce ağlama tabi.ilişki bitiyorda kalan aşkı ne yapıyoruz

onu özlemekten vazgeç eğer o seni sevmemişti kafasında yarattığı seni sevmiş bende aynı konu yüzünden 9 sene geride bıraktım neler neler yaşandı ben kapanmadım diye ama ALLAH A binler kere şükürler olsun kı iyi ki onun için kapanmadım ve onu terkettim ve karşıma benı olduğum gibi seven aşık olan bir adam çıktı ve 3 ay içinde nişanlandık ve suanda 8 aylık evlıyım :nazar::nazar::nazar: iyiki eşimle evlenmişim geriye baktığımda sadece boşa giden 9 sene görüyorum ama üzülmüyorum ALLAH ım önce okadar acıyı verdi sonra da ödül olarak eşimi verdi. her gün ALLAH ıma şükür ediyorum böyle bir evlılık nasip etttiği için inşallah canım sana da böyle bir eş verir ALLAH ım :KK200::KK200::KK200:

onu özlemekten vazgeç eğer o seni sevmemişti kafasında yarattığı seni sevmiş bende aynı konu yüzünden 9 sene geride bıraktım neler neler yaşandı ben kapanmadım diye ama ALLAH A binler kere şükürler olsun kı iyi ki onun için kapanmadım ve onu terkettim ve karşıma benı olduğum gibi seven aşık olan bir adam çıktı ve 3 ay içinde nişanlandık ve suanda 8 aylık evlıyım :nazar::nazar::nazar: iyiki eşimle evlenmişim geriye baktığımda sadece boşa giden 9 sene görüyorum ama üzülmüyorum ALLAH ım önce okadar acıyı verdi sonra da ödül olarak eşimi verdi. her gün ALLAH ıma şükür ediyorum böyle bir evlılık nasip etttiği için inşallah canım sana da böyle bir eş verir ALLAH ım :KK200::KK200::KK200:
Canlı örnek olması çok rahatlattı beni inşallah benim karşımada rabbim hayırlısını çıkarır.çok teşekkür ederim

Arkadaşlar ne kadar güzel şeyler yazmışsınız.Hani kimsede basite almamış herkeste aynı dert diyerek, çok teşekkür ederim.Çok sosyal hayatım yok şimdilik Allaha sığındım.Geceleri zor oluyor ama sizin tavsinizle kötü yönlerini düşünmeye çalışıyorum.Bir gün doğru kişiye aşık olacağımı onunda kıymet bileceğini umuyorum.Korkuyorum biraz gerçi güven sorunum oldu ama geçer umarım.

Bende bugün bu soruyu sordum kendime.. Ama cevabını bulamadım. Sevdiğim kişiyle olma ihtimali bile beni mutlu ederken o ihtimalin göz ardı edilmesi, sevgimle ben başbaşa.. Ve sevmedigim biriyle evleneceği bu gidişle.. Ya ne bileyim bana söylenenleri söyleyeyim sana.. "Unutmalisin onu, bos yere sevme, önünde onca insan var,alışırsın birine, o seni sevmiyor , vs vsss veee vs"" doğrusunu bende bilmiyorum .çok karışık yazdım kusura bakma

Bende bugün bu soruyu sordum kendime.. Ama cevabını bulamadım. Sevdiğim kişiyle olma ihtimali bile beni mutlu ederken o ihtimalin göz ardı edilmesi, sevgimle ben başbaşa.. Ve sevmedigim biriyle evleneceği bu gidişle.. Ya ne bileyim bana söylenenleri söyleyeyim sana.. "Unutmalisin onu, bos yere sevme, önünde onca insan var,alışırsın birine, o seni sevmiyor , vs vsss veee vs"" doğrusunu bende bilmiyorum .çok karışık yazdım kusura bakma
Çok iyi anlıyorum seni.hem olması gereken bu oda bunu istedi tamam ama bir dakika sonra sarılsada bana geçse herşey.onunla olmaz bu iş ama ondan başkasıyla olmaz onu istiyorum düşüncesi.tam olarak kalple beyin kavga etmekteler.kalbimi dinlesem şimdi bir an mutlu olur ama ömür boyu çekerimde biliyorum.herşey olan insanın artık hiçbirşey olması kolay değil.şu an sanki oda bende mutsuz evlilikler yapıp devam edicez gibi görünüyor ama öyle olmamasını tekrar aşık olmayı olunmayı diliyorum.başka türlü bağımlı kalırım ona biliyorum

Arkadaşlar ne kadar güzel şeyler yazmışsınız.Hani kimsede basite almamış herkeste aynı dert diyerek, çok teşekkür ederim.Çok sosyal hayatım yok şimdilik Allaha sığındım.Geceleri zor oluyor ama sizin tavsinizle kötü yönlerini düşünmeye çalışıyorum.Bir gün doğru kişiye aşık olacağımı onunda kıymet bileceğini umuyorum.Korkuyorum biraz gerçi güven sorunum oldu ama geçer umarım.

o doğru kişi karşına çıkacak sabırlı ol yeter

Zaman ve dua. Ben de iki acı var.Hem aşk acisi ,hem de aldatilma acisi..Yataktan çıkmadım günlerce.Yemek yemedim.Zaten sonraki günü siteye konu actim.Sağolsun uyeler çok destek oldular. Burdaki üyelerin,arkadaşlarımın ve ailemin destegiyle ve en önemlisi dualarla toparlanmaya başladım.Çok fazla olmadi.1.hafta sonra 1 ay olacak. Üstelik sürekli gözümün onundeler.Varın siz düşünün benim durumumu. Canımı nasıl yaktığını.. Allaha biraktim. Onun dışında hiç birşey unutulmaz ama alisirsiniz aslinda. Ben alışmaya başladım.Kabullendim. Siz de sizin için doğru olanini biliyorsunuz.Yapmışsınız da. Her şeyde bir hayir vardır. Sizi olduğu gibi kabul etmeyen bir insanla ileride ne kadar mutlu olurdunuz.Orası muamma. Hersey olacağına varır. Allah yardımcınız olsun.

Çok iyi anlıyorum seni.hem olması gereken bu oda bunu istedi tamam ama bir dakika sonra sarılsada bana geçse herşey.onunla olmaz bu iş ama ondan başkasıyla olmaz onu istiyorum düşüncesi.tam olarak kalple beyin kavga etmekteler.kalbimi dinlesem şimdi bir an mutlu olur ama ömür boyu çekerimde biliyorum.herşey olan insanın artık hiçbirşey olması kolay değil.şu an sanki oda bende mutsuz evlilikler yapıp devam edicez gibi görünüyor ama öyle olmamasını tekrar aşık olmayı olunmayı diliyorum.başka türlü bağımlı kalırım ona biliyorum

Aynen senin gibi düşünüyorum. Bu çok zor bi durum.ilacı yok çaresi yok.bide zaman ilaçtır geçer diyorlar ama öyle değil ben ayrılalı 2 yila yaklaştı hala onu görünce kalbim yerinden firliyor. Unutmak mümkün değil o zaman dedikleri şeyde.bilmiyorum beliide biz zayifiz onlar güçlü.yani ask dedikleri boyle birşey olmalı.bakıyorum etrafına herkes yoluna bakıyor cunku.takıntı desek değil ki

X