Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yazdıklarından sonra sana bakış açım değişti.cocukluk travmalarıni atlatmak zor tabi.bu kişiyi sığınılacak liman gibi mi gördün acaba belli yaşa gelmiş iş güç sahibi beni korur vs.Babam hayatta. Annemi 6 yasimdayken kaybettim. Babamı severim, biraz anadolu muhafazakaridir ama iyi adamdır. Annemden sonra iki evlilik yaptı. Hiçbirinde sadakat anlaminda çok iyi örnek oluşturmadı. Ama durumumu tamamen buna bağlayamam tabi. Zor bir çocukluk geçirdim babam evlilik yapana kadar hep sağda solda sığıntı kaldım. Hiç bir yeri h8cbir şeyi benimsemeyemedim. Tek yaşıyorum güzel bir hayat kurdum kendime, yabancı bir şirkette çalışıyorum ve kariyer sahibiyim 20 yaşımdan beri çalışıyorum. Kendimi kendime ispatlayamadim, sevemedim sanırım bir türlü.
Onlara amca demeyelimYaşım 37 cocugum var.
Bugun boşansam kendime 50 li yaşlarda amca yakıştıramam.
Amca Mehmet Günsür, Mehmet Aslantuğ tarzında falan mı acep?
Yok öyleyse bir şans vermeyi düşünebilirim de
Mehmet Aslantug 61yaşindaymisArzum onanla aralarında 12 yaş varmış, Mehmet günsur de 48,K.imirzalioglu 50 ,özcan deniz de 50 nin üzerinde..hele acun.. kendi 54 yasinda ,sevgilisi 23..bazıları kendilerine iyi bakıyor gerçekten..yaşlı adam durumundan çok farklı duruyorlarYaşım 37 cocugum var.
Bugun boşansam kendime 50 li yaşlarda amca yakıştıramam.
Amca Mehmet Günsür, Mehmet Aslantuğ tarzında falan mı acep?
Yok öyleyse bir şans vermeyi düşünebilirim de
Mehmet Aslantug 61yaşindaymisArzum onanla aralarında 12 yaş varmış, Mehmet günsur de 48,K.imirzalioglu 50 ,özcan deniz de 50 nin üzerinde..hele acun.. kendi 54 yasinda ,sevgilisi 23..bazıları kendilerine iyi bakıyor gerçekten..yaşlı adam durumundan çok farklı duruyorlar
O kadar olumlu şeyin arkasından arada böyle denk geliyormuş diye düşünürken tavsiye etmemen biraz üzdüArkadaşlar eşim benden 10 küsür yaş büyük
Çoook uzun yıllar evliyim
Eşim bugüne kadar bana hep sadık oldu, hiçbir yanlışını görmedim, bir dediğimi iki etmez, her konuda yardımcıdır, eğitimlidir, bilgilidir , cinsel anlamda benden daha iyidir vsvs
Ama
Yaş farkı olan ilişkiyi, evliliği hiç kimseye tavsiye etmiyorum
Eşimi çok seviyorum, yinede herşey dengi dengine
Bakın çok memnunum ama çok eleştiriye maruz kaldımO kadar olumlu şeyin arkasından arada böyle denk geliyormuş diye düşünürken tavsiye etmemen biraz üzdü
Anladım. Aslında 8-10 yaş su kaldırır gibi duruyor - ki karşındakinin enerjisi huyu suyu da farkeder -Bakın çok memnunum ama çok eleştiriye maruz kaldım
Eşimin çok sağlık sorunları oldu,
Çok yıprandı, yıprandık
Dışarıda tanımayanlar babanız mı diye soruyor
İnsanların bakış açıları çok kötü
Sürekli neden yaşlı adamla evlendin? Çok aradın mı? Yok sana yakışmıyor gibi gibi
İşte bunlardan dolayı tavsiye etmiyorum
Bizimki 15 yaşAnladım. Aslında 8-10 yaş su kaldırır gibi duruyor - ki karşındakinin enerjisi huyu suyu da farkeder -
Daha ne olsunBizimki 15 yaş
Enerjimiz mükemmel
Gencecik kadınsınız ne istiyorsunuz amcadan salın şunu.
Amca şuan takma diş, yakın gözlük telaşında kızımız, teyzeme yapmış diye kiskanmis amcayizaten ugrasacak enerji yoktur neyini kiskanmis ki