Başa Çıkamıyorum, Çok Üzgünüm

Allah’ım ben bekar abime 30 yaşın altıysa olmaz diye kızıyorum millet 50’li yaşında 28’lik sevgili yapıyor 🤦‍♀️
50’li yaş ne 58 mi 🙄

Babam hayatta. Annemi 6 yasimdayken kaybettim. Babamı severim, biraz anadolu muhafazakaridir ama iyi adamdır. Annemden sonra iki evlilik yaptı. Hiçbirinde sadakat anlaminda çok iyi örnek oluşturmadı. Ama durumumu tamamen buna bağlayamam tabi. Zor bir çocukluk geçirdim babam evlilik yapana kadar hep sağda solda sığıntı kaldım. Hiç bir yeri h8cbir şeyi benimsemeyemedim. Tek yaşıyorum güzel bir hayat kurdum kendime, yabancı bir şirkette çalışıyorum ve kariyer sahibiyim 20 yaşımdan beri çalışıyorum. Kendimi kendime ispatlayamadim, sevemedim sanırım bir türlü.
Bu yazdıklarından sonra sana bakış açım değişti.cocukluk travmalarıni atlatmak zor tabi.bu kişiyi sığınılacak liman gibi mi gördün acaba belli yaşa gelmiş iş güç sahibi beni korur vs.

Bol bol psikoloji bölümünden kitap al oku. Sonu nda evliliğin olmayacağı, farklı yaş, görüş, yaz aşkı vs gibi durumlar insanın gozunde cazip olabiliyor. Ama sonra aslında aşık oldugumuzun karşımızdaki kişi değil de o anki farklı, gündelik problemlerin olmadığı ilişki olduğunu anlıyorsunuz. Siz kendinize niye gerçek bir ilişki istemediğinizi sorun. Yaşıtlarının sizi beğenmez mi? Siz onların problemlerinin içine mi girmek istemiyorsunuz?

Yaşım 37 cocugum var.
Bugun boşansam kendime 50 li yaşlarda amca yakıştıramam.
Amca Mehmet Günsür, Mehmet Aslantuğ tarzında falan mı acep?
Yok öyleyse bir şans vermeyi düşünebilirim de :KK70:
Onlara amca demeyelim
Amca deme lazım olur 🤣🤣

Yaşım 37 cocugum var.
Bugun boşansam kendime 50 li yaşlarda amca yakıştıramam.
Amca Mehmet Günsür, Mehmet Aslantuğ tarzında falan mı acep?
Yok öyleyse bir şans vermeyi düşünebilirim de :KK70:
Mehmet Aslantug 61yaşindaymis😮Arzum onanla aralarında 12 yaş varmış, Mehmet günsur de 48,K.imirzalioglu 50 ,özcan deniz de 50 nin üzerinde..hele acun.. kendi 54 yasinda ,sevgilisi 23..bazıları kendilerine iyi bakıyor gerçekten..yaşlı adam durumundan çok farklı duruyorlar

Mehmet Aslantug 61yaşindaymis😮Arzum onanla aralarında 12 yaş varmış, Mehmet günsur de 48,K.imirzalioglu 50 ,özcan deniz de 50 nin üzerinde..hele acun.. kendi 54 yasinda ,sevgilisi 23..bazıları kendilerine iyi bakıyor gerçekten..yaşlı adam durumundan çok farklı duruyorlar

Ahh para ahhh diyorum :)

Arkadaşlar eşim benden 10 küsür yaş büyük
Çoook uzun yıllar evliyim
Eşim bugüne kadar bana hep sadık oldu, hiçbir yanlışını görmedim, bir dediğimi iki etmez, her konuda yardımcıdır, eğitimlidir, bilgilidir , cinsel anlamda benden daha iyidir vsvs
Ama
Yaş farkı olan ilişkiyi, evliliği hiç kimseye tavsiye etmiyorum
Eşimi çok seviyorum, yinede herşey dengi dengine

Arkadaşlar eşim benden 10 küsür yaş büyük
Çoook uzun yıllar evliyim
Eşim bugüne kadar bana hep sadık oldu, hiçbir yanlışını görmedim, bir dediğimi iki etmez, her konuda yardımcıdır, eğitimlidir, bilgilidir , cinsel anlamda benden daha iyidir vsvs
Ama
Yaş farkı olan ilişkiyi, evliliği hiç kimseye tavsiye etmiyorum
Eşimi çok seviyorum, yinede herşey dengi dengine
O kadar olumlu şeyin arkasından arada böyle denk geliyormuş diye düşünürken tavsiye etmemen biraz üzdü 🫢

O kadar olumlu şeyin arkasından arada böyle denk geliyormuş diye düşünürken tavsiye etmemen biraz üzdü 🫢
Bakın çok memnunum ama çok eleştiriye maruz kaldım
Eşimin çok sağlık sorunları oldu,
Çok yıprandı, yıprandık
Dışarıda tanımayanlar babanız mı diye soruyor
İnsanların bakış açıları çok kötü
Sürekli neden yaşlı adamla evlendin? Çok aradın mı? Yok sana yakışmıyor gibi gibi
İşte bunlardan dolayı tavsiye etmiyorum

Bakın çok memnunum ama çok eleştiriye maruz kaldım
Eşimin çok sağlık sorunları oldu,
Çok yıprandı, yıprandık
Dışarıda tanımayanlar babanız mı diye soruyor
İnsanların bakış açıları çok kötü
Sürekli neden yaşlı adamla evlendin? Çok aradın mı? Yok sana yakışmıyor gibi gibi
İşte bunlardan dolayı tavsiye etmiyorum
Anladım. Aslında 8-10 yaş su kaldırır gibi duruyor - ki karşındakinin enerjisi huyu suyu da farkeder -

31 yaşındayım iki çocuğum var 50 li yaşlardaki adamı ben kendime yakistiramam konu sahibi sen nasıl yakistirdin cidden? 40 a bile çok derim yani bırak 50 yi. 50 yaşındaki amca eğer bir Kenan İmirzalıoğlu,Acun tarzı değilse amcadir yani gayet 😃 yolda yuruyunce seni kızı,torunu saniyodur millet. 50 li yaşlar demişsin belkide 58-59 yani yuh.

X