Başa Çıkamıyorum, Çok Üzgünüm

28 yaşında olup 50 yaşında adamla birlikte olmanizin tek bir sebebi olabilir, hayatınızdaki baba figürü eksikliği. Muhtemelen baba sevgisi ve ilgisi görmeden büyüdünüz. Bence her şeyi bırakıp bu yönünüzü çözmeye çalışırsanız hayat sizin için daha güzel olur diye düşünüyorum

Öncelikle herkese teşekkürler bir çok farklı acıdan bakmama yardımcı oldunuz... amcayı sal diyenler olmuş inanın hak veriyorum ve psikolojik bir sorunum olduğunu düşünüyorum. Onun dışında soranlar veya o yönde düşünenler olduğu için söyleyeyim, maddi destek aldığım biri deg8ldi, iyi bir mesleğim var o yönden kimseye bağımlı hissetmiyorum sadece her genc insanın hayat kurarken geçtiği zor aşamalardan geçiyorum yeni taşındım. Maddi durumumdan bahsetmemin tek sebebi psikolojik tedavi görme şansımın yakın zamanda olmaması.. iki gündür çok iyiydim, haftasonu oldu ve yokluğunu hissetmek beni çok üzdü birden.

50 yaşında adamlasın bir zahmet yardımcı olsun sana bazı konularda , baban yaşında adamla gezip param yok olayı nedir karşılasın kart zampara kimse de benim yorumumu alıntılayıp saçma sapan cevap vermesin 50 yaşında babasıyla aşk ilişkisi yaşadığını sanmıyorum en güzel yaşlarını baban kılıklıya veriyosun bari rahatın olsun
Allah'ım ne kadar da haklı bir kadın. 😂

Merhaba herkese.
Buraya biraz dertleşmek için girdim.
Bir yıldır süren bir ilişkim vardı. Alışılmışın dışında bir durumdu, birlikte olduğum adam 50li yaşlarında ben ise 28 yaşıma girmek üzereyim.
Ne yazık ki bir kaç ay boyunca psikolojik tedavi görecek ekonomik imkânlarım yok, tek yaşıyorum ve kredi borcum var. Kucuklugumden beri her girdigim cevrede cok begenilirim ve dikkat cekerim, guzel olduğum soylenir ancak hep kendimi cirkin bulurum icten ice.Her ilişkide kendimi değersiz hissetmekle ve aldatilma/terkedilme korkusuyla yaşıyorum. Imkanim olduğunda terapiye başlayacağım ancak bugün biraz dertlesmeye ihtiyacım var.
Geçen hafta yine kiskanclik histerisine girip erkek arkadaşımın benden önce görüştüğü kadının profiline girdim ve geçen sene ilişkimizin ilk ayında kadının köpeğiyle birlikte olan bir fotoğrafına 'sirt sirta vermissiniz, cok guzelsiniz😍' şeklinde yorum bıraktığını gordum. Bu arada kadın da evli. Cook teşekkür ederim😍 şeklinde cevap vermiş.
Bunun üzerine çok kırıldım, çok şaşırdım ve üzüldüm. Gece geç saatlerdi, içimde tutamadım ve bir mesaj attim bunu yüzüne vuran ve suçlayan içerikte. Ertesi sabah tüm gün belirli aralıklarla aradı, telefonumu kapattım veya açıkken denk geldiğinde sessize aldım acmadim. Numarasını sildim aramamak için, sosyal medya hesaplarımdan çıkardım.
6 gün oldu, daha sonra hiç aramadı. O gün konuşmaya hazır değildim ancak çok kötüyüm artık konuşmaya ihtiyacım var. Aramalı mıyım? Ya da çabası bu kadarmış deyip bırakmalı miyim.. Zaten ara sıra kiskanclik, kaprislerle yıprattigim bir iliskiydi bir süredir... Belki de benden kurtulduğu için huzurludur...
Dedoşun bir taraflarını kaldırmaya amma meraklısınız,yok mu size göre şöyle genç kaslı maslı biri?İnsan kendinden 20 yaş büyük biriyle neden beraber olmak ister hiç anlamıyorum.Baba şevkati mi görmediniz,Gerekçeniz ne?

Merhaba herkese.
Bir yıldır süren bir ilişkim vardı. Alışılmışın dışında bir durumdu, birlikte olduğum adam 50li yaşlarında ben ise 28 yaşıma girmek üzereyim.
Ne yazık ki bir kaç ay boyunca psikolojik tedavi görecek ekonomik imkânlarım yok, tek yaşıyorum ve kredi borcum var. Kucuklugumden beri her girdigim cevrede cok begenilirim ve dikkat cekerim, guzel olduğum soylenir ancak hep kendimi cirkin bulurum icten ice.Her ilişkide kendimi değersiz hissetmekle ve aldatilma/terkedilme korkusuyla yaşıyorum. Imkanim olduğunda terapiye başlayacağım ancak bugün biraz dertlesmeye ihtiyacım var.
Geçen hafta yine kiskanclik histerisine girip erkek arkadaşımın benden önce görüştüğü kadının profiline girdim ve geçen sene ilişkimizin ilk ayında kadının köpeğiyle birlikte olan bir fotoğrafına 'sirt sirta vermissiniz, cok guzelsiniz😍' şeklinde yorum bıraktığını gordum. Bu arada kadın da evli. Cook teşekkür ederim😍 şeklinde cevap vermiş.
Bunun üzerine çok kırıldım, çok şaşırdım ve üzüldüm. Gece geç saatlerdi, içimde tutamadım ve bir mesaj attim bunu yüzüne vuran ve suçlayan içerikte. Ertesi sabah tüm gün belirli aralıklarla aradı, telefonumu kapattım veya açıkken denk geldiğinde sessize aldım acmadim. Numarasını sildim aramamak için, sosyal medya hesaplarımdan çıkardım.
6 gün oldu, daha sonra hiç aramadı. O gün konuşmaya hazır değildim ancak çok kötüyüm artık konuşmaya ihtiyacım var. Aramalı mıyım? Ya da çabası bu kadarmış deyip bırakmalı miyim.. Zaten ara sıra kiskanclik, kaprislerle yıprattigim bir iliskiydi bir süredir... Belki de benden kurtulduğu için huzurludur...
Yaş konusuna girmiyorum, çünkü girersem yargılayacağım istemeden.

Aramak konusunda ise; hayır aramayın derim.
Muhtemelen haftasonu oldu kendi başınıza kaldınız, evdesiniz falan kafanızı meşgul etmediğiniz için adama sarıyorsunuz. Çıkın arkadaşlarınızla buluşun, sinemaya filan gidin, bulunduğunuz şehirde hava serinlediyse mis gibi doğa yürüyüşleri yapılacak mevsimdeyiz çıkın dışarı. Aklınızı meşgul edin, boş kaldığınızdan oluyor bunlar.

Ayrıca diğer arkadaşlar da söylemiş; Seven bir adam 6 gün değil 6 saat bile durmaz. Bunu bahane etmiş bence, zaten biteceği varmış, bitirin gitsin.

Başka işiniz yok 50 yaşında adamı mi kıskanıyorsun genç, sözde güzel halinizle. 🙄

Ozdeğersizlik ve maddi çıkar diyorum. Asla bu yaş farkılı aşklara inanmıyorum temeli hep psikolojik ve maddi. Aldatılmaktan korktuğu için kendi genç olursa adam baş tacı eder sanıyor da olabilir asıl aç kurt yaşlı kurttur bol bol aldatılır valla. Sugar d. olmaya adamıştır kendini 🤣

Merhaba herkese.
Belki adam yaşlılıktan ölmüştür hemen kötü düsünmeyin.

28 yaşında olup 50 yaşında adamla birlikte olmanizin tek bir sebebi olabilir, hayatınızdaki baba figürü eksikliği. Muhtemelen baba sevgisi ve ilgisi görmeden büyüdünüz. Bence her şeyi bırakıp bu yönünüzü çözmeye çalışırsanız hayat sizin için daha güzel olur diye düşünüyorum
Ay yok ya bu da hep işin kılıfı. Babam öldüğünde ben çocuktum amcalarla hiç işim olmadı.

Merhaba herkese.
Bence tedavi olun genç bir kadın babası yaşındaki adamdan ne isteyebilir yaa iğrenç gerçekten bana 10 yaş büyük bile kötü geliyor bu dönemde 22 yaş nedir normal olduğunuzu düşünmüyorum

Baba degildir o "Para" dır
Kendisi de demis zaten kredi borcu varmış
Tekrar edeyim arkadaşlar para ilişkisi değildi kesinlikle. Iyi bir mesleğim ve düşük beklentili bir yaşantım var. Mesajimda maddi durumumdan bahsetmemin tek sebebi genelde konulara tedavi ol şeklinde yorum bırakılıyor olması. Su an olamayacağım için ve dertleşmek.icin yazdım. Kırıcı olmadan değerlendiren herkese yorumları için teşekkürler.. Hatırlamanızı anliyorum

X