Başa Çıkamıyorum, Çok Üzgünüm

Adamın bekar olduğu da ne belli , yanlış anlamayın lütfen gencecik kızsın neden kendi denginde birini bulmuyorsun , arama , yazma ulaşmaya çalışma kendine yeniden bir hayat kur . Davul bile dengi dengine. Bir kız annesi olarak yazıyorum sana kendine gel ve silkelen bu adamla evlenecek misin? Lütfen

B Blanc12 ailurophile ailurophile
Baba figürü eksikliğinden kastım babanın ölmesi durumu değil aslında. Babasini hic gormeyip o figurle tamamlanmış çok insan var. Kimisinin annesi hem anne baba oluyor kimisinin diğer aile büyükleri vs. Bir şekilde eksikliğini hissetmiyorlar yeterli sevgiyi gördükleri icin. Yani somut olarak olmamasından bahsetmedim. Babası hayatta olup ilgiden sevgiden yoksun bırakılanlar bu gruba daha uygun. Sanki bir seylerin eksikliği gibi. Çünkü mantığım başka türlü almıyor belli yaş üstü insanlar dünya ahiret amcamızdır. Dünya yakisiklisi olsa yine o gözle bakılmaz. Sapkınlık
Nasıl ki kendinden yaşça küçük kızlara göz diken adamlari hoş karsilamiyorsak bu da aynı durum. Tamam ilişkilerde yaş farkı olabilir ama bu yaş farkinin da otesinde bir durum. Baba-kız arasında bu kadar fark olur ancak

Çok haklısınız. Bu sevilme, onaylanma ihtiyacından kurtulmak, güzel şeyleri hakettigime inanmak istiyorum, kendi kendimi sevebilmek, kimsenin sevgisine ihtiyaç duymamak istiyorum. Normal ve insanlara açıklayabileceğim bir ilişki yaşamaktan korkuyorum onu da ozguvensizligimle mahvederim diye. Teşekkür ederim iyi kötü saldirgan veya yapıcı tüm.mesajlarimiz için hepinize. Ara sıra buraya yazacağım çünkü bazen hiç iyi hissetmiyorum. Ölmem gerektiğini düşünüyorum ara sıra.

Baba figürü eksikliğinden kastım babanın ölmesi durumu değil aslında. Babasini hic gormeyip o figurle tamamlanmış çok insan var. Kimisinin annesi hem anne baba oluyor kimisinin diğer aile büyükleri vs. Bir şekilde eksikliğini hissetmiyorlar yeterli sevgiyi gördükleri icin. Yani somut olarak olmamasından bahsetmedim. Babası hayatta olup ilgiden sevgiden yoksun bırakılanlar bu gruba daha uygun. Sanki bir seylerin eksikliği gibi. Çünkü mantığım başka türlü almıyor belli yaş üstü insanlar dünya ahiret amcamızdır. Dünya yakisiklisi olsa yine o gözle bakılmaz. Sapkınlık
Nasıl ki kendinden yaşça küçük kızlara göz diken adamlari hoş karsilamiyorsak bu da aynı durum. Tamam ilişkilerde yaş farkı olabilir ama bu yaş farkinin da otesinde bir durum. Baba-kız arasında bu kadar fark olur ancak
Annemi 6 yaşında kaybettim, babam hayatta, iyi bir eklik yaptı.
Yaşım 37 cocugum var.
Bugun boşansam kendime 50 li yaşlarda amca yakıştıramam.
Amca Mehmet Günsür, Mehmet Aslantuğ tarzında falan mı acep?
Yok öyleyse bir şans vermeyi düşünebilirim de :KK70:
Kesinlikle değil

Babam hayatta. Annemi 6 yasimdayken kaybettim. Babamı severim, biraz anadolu muhafazakaridir ama iyi adamdır. Annemden sonra iki evlilik yaptı. Hiçbirinde sadakat anlaminda çok iyi örnek oluşturmadı. Ama durumumu tamamen buna bağlayamam tabi. Zor bir çocukluk geçirdim babam evlilik yapana kadar hep sağda solda sığıntı kaldım. Hiç bir yeri h8cbir şeyi benimsemeyemedim. Tek yaşıyorum güzel bir hayat kurdum kendime, yabancı bir şirkette çalışıyorum ve kariyer sahibiyim 20 yaşımdan beri çalışıyorum. Kendimi kendime ispatlayamadim, sevemedim sanırım bir türlü.

Çok haklısınız. Bu sevilme, onaylanma ihtiyacından kurtulmak, güzel şeyleri hakettigime inanmak istiyorum, kendi kendimi sevebilmek, kimsenin sevgisine ihtiyaç duymamak istiyorum. Normal ve insanlara açıklayabileceğim bir ilişki yaşamaktan korkuyorum onu da ozguvensizligimle mahvederim diye. Teşekkür ederim iyi kötü saldirgan veya yapıcı tüm.mesajlarimiz için hepinize. Ara sıra buraya yazacağım çünkü bazen hiç iyi hissetmiyorum. Ölmem gerektiğini düşünüyorum ara sıra.

Daha yaşamamışsın ki, ne ölmesi. Öncelikle bu iliskiden tamamen kurtul. Kendine zaman ver. Kendini kesvet. Su anda terapiye basliyamiyorsan bile öz sevgi ve öz saygi ile ilgili bir cok kitap ve Video var. Onlari acip izle. Sen kendine deger vermesen kimse vermez.

Babam hayatta. Annemi 6 yasimdayken kaybettim. Babamı severim, biraz anadolu muhafazakaridir ama iyi adamdır. Annemden sonra iki evlilik yaptı. Hiçbirinde sadakat anlaminda çok iyi örnek oluşturmadı. Ama durumumu tamamen buna bağlayamam tabi. Zor bir çocukluk geçirdim babam evlilik yapana kadar hep sağda solda sığıntı kaldım. Hiç bir yeri h8cbir şeyi benimsemeyemedim. Tek yaşıyorum güzel bir hayat kurdum kendime, yabancı bir şirkette çalışıyorum ve kariyer sahibiyim 20 yaşımdan beri çalışıyorum. Kendimi kendime ispatlayamadim, sevemedim sanırım bir türlü.
Farkindaligi yüksek birisiniz. Umarım her şey gönlünüzce olur. Ama babanız/amcaniz yaşındaki adamlardan uzak durumanizi tavsiye ederim. Sevgiler

Yaşım 37 cocugum var.
Bugun boşansam kendime 50 li yaşlarda amca yakıştıramam.
Amca Mehmet Günsür, Mehmet Aslantuğ tarzında falan mı acep?
Yok öyleyse bir şans vermeyi düşünebilirim de :KK70:
32 yaşındayım 2 çocuğum var bekarım 40 lı yaşlar bile bana büyük geliyor. Çünkü kendim de yaşından küçük duran bi kadınım. Dediğiniz gibi anca Mehmet Günsur filan olmalı😂😂

32 yaşındayım 2 çocuğum var bekarım 40 lı yaşlar bile bana büyük geliyor. Çünkü kendim de yaşından küçük duran bi kadınım. Dediğiniz gibi anca Mehmet Günsur filan olmalı😂😂
Ay evet ya, 33 yaşındayım, ben de yaşımdan küçük duruyorum ve zaten 20 yaşında hissediyorum enerji olarak, yaşıtlarım bile büyük geliyo bana :KK53:

Öncelikle herkese teşekkürler bir çok farklı acıdan bakmama yardımcı oldunuz... amcayı sal diyenler olmuş inanın hak veriyorum ve psikolojik bir sorunum olduğunu düşünüyorum. Onun dışında soranlar veya o yönde düşünenler olduğu için söyleyeyim, maddi destek aldığım biri deg8ldi, iyi bir mesleğim var o yönden kimseye bağımlı hissetmiyorum sadece her genc insanın hayat kurarken geçtiği zor aşamalardan geçiyorum yeni taşındım. Maddi durumumdan bahsetmemin tek sebebi psikolojik tedavi görme şansımın yakın zamanda olmaması.. iki gündür çok iyiydim, haftasonu oldu ve yokluğunu hissetmek beni çok üzdü birden.
Ciddi soruyorum, lütfen cevap ver, bu 50lerindeki amca bi Mehmet Günsür mü mesela? Ne gibi bi özelliği var seni çeken, çok klas çok cool entel falan mı, gerçekten merak ettim.

Ciddi soruyorum, lütfen cevap ver, bu 50lerindeki amca bi Mehmet Günsür mü mesela? Ne gibi bi özelliği var seni çeken, çok klas çok cool entel falan mı, gerçekten merak ettim.
Hiç öyle Mehmet Günsur değil.Zeki, entellektüel, olgun fikirli.. herkesin özellikleri kendine özgüdür bu kadar tanımlayabiliyorum yazarak. Beni iki üç sene uzaktan mesafeli ve saygılı bir şekilde sevmişti. Aniden aramızda bir ilişki gelisti böyle bir şeyin beklentisinde değildi aslında. Son tartismalarimizda da hep zaten bir gün biteceğini, birini tanıyıp aşık olabilme ihtimalimi bildiğini söylüyordu ve bitmesine zaten çok hazırdı.

Beni üzen, atlatmakta zorlandığım şey yasanmisliklar, hayatımdaki varlığı son bir senedir...
Hiç öyle Mehmet Günsur değil.Zeki, entellektüel, olgun fikirli.. herkesin özellikleri kendine özgüdür bu kadar tanımlayabiliyorum yazarak. Beni iki üç sene uzaktan mesafeli ve saygılı bir şekilde sevmişti. Aniden aramızda bir ilişki gelisti böyle bir şeyin beklentisinde değildi aslında. Son tartismalarimizda da hep zaten bir gün biteceğini, birini tanıyıp aşık olabilme ihtimalimi bildiğini söylüyordu ve bitmesine zaten çok hazırdı.

Yargılamıyorum ama lütfen kendine gel bi an önce. Hayatın başındasın, şükür işin gücün falan varmış, gencecik kadınsın, sevmiş olabilirsiniz ama her şey aşk sevgi değil maalesef, ilerisi olmayacağını bildiğin bi şey için zaman kaybetme.

Arkadaşım nasıl için çekiyor adamı ya :KK43: Ben geçen sene yaş 30'ken 39 yaşındaki adamı reddettim 9 yaş fark gözümü korkuttu. Mesajlaşırken bile o farkı hissettim, internetten bulma güzel sevgi sözleri içeren özlü söyler falan atıyordu. Yani o yaş farkı bile çok netti. Sen ilişkinde hiç mi sorun yaşamıyorsun? Mesela bu adamı arkadaşlarınla sevgilim diye rahatlıkla tanıştırabiliyor musun? Etrafında gördüğün yaşıtın, yakışıklı erkeklere hiç mi için gitmiyor, ben ne yapıyorum diye düşünmüyorsun? Ne bileyim mesela ne konuşuyorsunuz buluştuğunuzda, sohbet sarıyor mu? Bu adamı nasıl kıskanabiliyorsunuz? Ben gerçekten merak ettim bunları. Yargılamak için değil de olabilitesi çok düşük bir ilişki.
Ne güzel kızmışsın, genceciksin. Kendi yaşıtın olan, seni sevecek, daha çok ortak noktanızın olacağı bir ilişki daha iyi olmaz mı?
Boşver, mesaj falan atma. Kendi yoluna bak. İyi olmuş bu şekilde bittiği.

Onun da çaresi var dhdffkgjf
Gerçi bu kızımızın durumu ayrı, adam 6 gün ne aramış ne sormuş. Kevin Costner olsa bile uğraşılmaz.

Ünlü insanlarla sıradan insanları kıyaslamak hata olur.
Turkiyede kaç tane adam kendine çok dikkat edip spor salonlarında saatler harcamış oluyor ve dahası bunu evlenince de devam ettiriyor?
30-40 yaş arasi bile kel, göbekli himbil adamlar çok görüyorum ben.
Eşimle aramda 8 yaş fark var. Eşim 38 yaşında spor geçmişi olan ve hala koşan, kilosuna dikkat eden biri, saçı başı yerinde biri😃
Ama kendine acayip dikkat ediyor olsa bile +20 yaş fark yine kurtarmazdi.

50 yaşında kendine dikkat ediyorsa yaşinin iyisidir o adam ama sırf dikkat ediyor diye 28 yaşında kadina denk denmez, gömülür 😄

X