Başa Çıkamıyorum, Çok Üzgünüm

Tekrar edeyim arkadaşlar para ilişkisi değildi kesinlikle. Iyi bir mesleğim ve düşük beklentili bir yaşantım var. Mesajimda maddi durumumdan bahsetmemin tek sebebi genelde konulara tedavi ol şeklinde yorum bırakılıyor olması. Su an olamayacağım için ve dertleşmek.icin yazdım. Kırıcı olmadan değerlendiren herkese yorumları için teşekkürler.. Hatırlamanızı anliyorum
**yadirgamanizi anliyorum

28 yaşında olup 50 yaşında adamla birlikte olmanizin tek bir sebebi olabilir, hayatınızdaki baba figürü eksikliği. Muhtemelen baba sevgisi ve ilgisi görmeden büyüdünüz. Bence her şeyi bırakıp bu yönünüzü çözmeye çalışırsanız hayat sizin için daha güzel olur diye düşünüyorum

Hiç alakası yok babam vefat ettiğinde ben ve ablam küçücük tük. İkimizde yaşlı adamlardan hiç hoşlanmadık.

Adam 50 yaşında değil, 50'li yaşlar yazmışsınız. Sanki dede desek daha doğru olur gibi, belki 59 yaşındadır.
Bu arada kadın da evli.
Ben sizin sadece duygusal ilişkide olduğunuzu sanmıyorum hatta bu adamın da evli olduğunu düşünüyorum. Kıskançlık krizlerine niye giriyorsunuz anlamadım, sizin gibi çok mu var etrafta? Babanız yaşındaki bu adam kapışılıyor mu ki kıskanıyorsunuz? Olsa olsa sırtına hırka falan koyulur.
İlişkiniz maddiyata dayanmıyorsa kıskanılacak bir şey yok merak etmeyin, milyonda bir çıkıyor böyle yaşlı başlı adama tutulan genç kadın.

**yadirgamanizi anliyorum
Yargılamıyorum ama kendinize yapmış olduğunuz bir saygısızlık bu.Ama çok aşığım, seviyorum falan filan derseniz de pek inandırıcı gelmez kulağa.28 yaşında gencecik bir kadın ve 50 küsür yaşında buruş buruş bir adam,üstelik sadakatsiz.Kendi değerinizin farkına varın, gençlik bir daha geri gelmiyor.

Öncelikle herkese teşekkürler bir çok farklı acıdan bakmama yardımcı oldunuz... amcayı sal diyenler olmuş inanın hak veriyorum ve psikolojik bir sorunum olduğunu düşünüyorum. Onun dışında soranlar veya o yönde düşünenler olduğu için söyleyeyim, maddi destek aldığım biri deg8ldi, iyi bir mesleğim var o yönden kimseye bağımlı hissetmiyorum sadece her genc insanın hayat kurarken geçtiği zor aşamalardan geçiyorum yeni taşındım. Maddi durumumdan bahsetmemin tek sebebi psikolojik tedavi görme şansımın yakın zamanda olmaması.. iki gündür çok iyiydim, haftasonu oldu ve yokluğunu hissetmek beni çok üzdü birden.
Güzelsiniz, işiniz iyi, kimseye bağlı değilsiniz. Ve bu hayata 50 yaşında bir amcayı sokup hayatınızı mahvediyorsunuz. Peki çok merak ettim ama neden? Gerçekten neden? Neden yani?

Adam evli mi? Benden önce de soran olmuş ama cevap vermemişsiniz. Bu adama aşık olmanız, değersizlik hissetmeniz ve terk edilme korkusu yaşamanız ebeveynlerinizle olan yaşantınızda ciddi sorunlar olduğunu düşündürüyor.

Tekrar edeyim arkadaşlar para ilişkisi değildi kesinlikle. Iyi bir mesleğim ve düşük beklentili bir yaşantım var. Mesajimda maddi durumumdan bahsetmemin tek sebebi genelde konulara tedavi ol şeklinde yorum bırakılıyor olması. Su an olamayacağım için ve dertleşmek.icin yazdım. Kırıcı olmadan değerlendiren herkese yorumları için teşekkürler.. Hatırlamanızı anliyorum
Kırıcı olmazsak yaşadığınızı normalleştirmiş oluruz daha bir cesaretlenirsiniz, yapmayın kendinize bunu. Bu tarz ilişki kesinlikle aşk ilişkisi olamaz. Bir silkinin kendinize gelin lütfen. Elli tane bahane sıralamışsınız. Adam 6 gündür aramıyormuş, ben kopamıyorum diyorsunuz da adam size iyilik yapmış koparmış. Var işte bize yazmadığınız bir şey.

Gençliğine yazık ya.
Amcayi kimse kapmaz korkma 🤣🤣
Ilerde 60 yaşındayken 30 lu yaşlarda kadınlığın zirvesinde olucaksin arkadaşım.
Bence kendini toparla biraz gidişatın hiç iyi değil

50 yaşında adamlasın bir zahmet yardımcı olsun sana bazı konularda , baban yaşında adamla gezip param yok olayı nedir karşılasın kart zampara kimse de benim yorumumu alıntılayıp saçma sapan cevap vermesin 50 yaşında babasıyla aşk ilişkisi yaşadığını sanmıyorum en güzel yaşlarını baban kılıklıya veriyosun bari rahatın olsun

+ sonsuz👏🏻👏🏻👏🏻

Yalnız böyle yaşlı adamlarla olup hic faydalanmayan genç kadınlar da var. Birisi benim çalışma arkadaşım, aşırı hoş, tatlı bir kız. Yaşlı sevgilisi de bizim şirkette yönetici pozisyonunda. Kız birlikte olduğundan beri hiç level fln atlamadı, masraflara falan da ortaklar. Bir de çocukları var adamın, her tatilde birlikteler :/ biz de hiç anlam veremiyoruz ne için birlikte olduğuna. Görüntü olarak da Brad Pitt falan değil, ortalamanın altı bir adam.

Konu sahibi lütfen bırak bu adamı. Şöyle bir düşündüğünde sana ne faydası var? Maddi yönden destği yok, manevi yönden sana sıkıntı veriyor üstüne bir de.

Off şimdi büyük konuşmak gibi olacak ama ; yaşlı, kendi seviyemde olmayan bir adamın aldatması bana daha fazla koyar. Kendi seviyemde genç adam aldatsa bile bunun kadar üzülmem galiba🫤

P.S: Rabbim büyük sözüme tövbe🙈

28 yaşında gencecik bir kadın ve 50 küsür yaşında buruş buruş bir adam
Ya bi dakka 50 yaş üstü adamları o kadar da gömmeyelim 😂 (Yooo kocam 52 yaşında diye demiyorum bunları, yoo naalakası var 😂)

Eklentiler

• Screen Shot 2023-08-12 at 15.44.26.png
    Screen Shot 2023-08-12 at 15.44.26.png
    164 KB · Görüntüleme: 28
  • Screen Shot 2023-08-12 at 15.44.01.png
    Screen Shot 2023-08-12 at 15.44.01.png
    204,8 KB · Görüntüleme: 27

Ana sorun bu. Beklentilerin o kadar düsük ki "garantili", yani seni birakacagini zannetmedigin, yasli birini secmissin. Önüne atilan ilgi parcalarla doymaya calisiyorsun. Yargilamiyorum, ama artik kendin icin daha güzel bir hayat mi düslesen?

Hiç alakası yok babam vefat ettiğinde ben ve ablam küçücük tük. İkimizde yaşlı adamlardan hiç hoşlanmadık.
Bende öyle babam öldüğünde 4 yaşındaydım. Baba figürüm hiç olmadı. Eşimle aynı yaştayız. Yaşlı adamların genç kadınlara sulanması, gözlerinin düşmesi bana sapıklık geliyor midemi bulandırıyor.

X