• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş kesen kadın doktor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Irak'ta terör estiren IŞİD militanlarının kesik başlarla çektirdikleri korkunç fotoğraflara bu kez bir kadın eklendi. Kadın IŞİD militanı sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına da "Hayalimdeki meslek terörist doktor" yazdı.
Sitene Ekle
bas-kesen-kadin-doktor-4775878.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Suriye ve Irak'ta kan dökmeye devam eden IŞİD militanları, sosyal medyada korkunç paylaşımlarda bulunmayı sürdürüyor. Twitter'da "Mujahidah Bint Usama" takma adıyla paylaşımlarda bulunan bir kadın militan, yayınladığı fotoğraf ve mesajlarla İngiltere ve dünyanın gündemine oturdu.

'BİN LADİN'İN MÜCAHİD KIZI'

Elinde infaz edilmiş bir adamın kesik başını tutan kadının 21 yaşında bir İngiliz vatandaşı olduğu iddia edildi. (Mujahidah Bint Usama takma adı Usama Bin Ladin'in mücahid kızı anlamına geliyor.) Kadın militanın paylaştığı fotoğrafta arkada iki küçük çocuğun olması da dikkatlerden kaçmıyor. Çocuklar tuhaf gözlerle kadının elindeki kesik başa bakıyor.

IŞİD BİR İNFAZI DAHA YAYINLADI!

Bununla beraber kadının doktor önlüğü giydiği, twitter profilinde de doktor olduğunu belirttiği görülüyor. Fotoğrafın altında ise "Hayalimdeki meslek, terörist bir doktor!" yazıyor.

Kendini Usama Bin Ladin'in mücahit kızı olarak tanımlayan kadının 11 Eylül'ün yıldönümünde "O zaman 8 yaşındaydım ama her şeyi dün gibi hatırlıyorum. Bu da tiranlara ders olsun" yazdığı görüldü.
(Kaynak:ahaber)

arkadaş ingilteredeki doktoru bunlar nasıl kandırıyor ben anlamıyorum, bu insanlar aşırı salak demekki

Kız 21 yaşında nasıl doktor olmuş ki !!! Bide şu İngiliz rehine çok sağlam duruyor. Başının kesileceğini bilmesine rağmen sesi bile titremiyor. Bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası

Manyak yav bunlar. Nasıl bir ruh halindeler anlamak mümkün değil. Caniler.

rabbim fırsat vermesin bunlara bunlara hayvan demek bile hakaret..

Bu nasil bir sey ya? Resmen ABDnin oyunu olduğunu daha iyi anladim. Yoksa kimse boyle birden bu kadar cephanelik, bu kadar ilerleme falan kaydetmez. ABD kendini yine kahraman etme peşinde belli ki...

Yaaa kanım dondu. Küçücük çocuklar da arkada izliyolar:KK42: Allah'ım biz ki kurban kesilirken dahi hayvancık acı çekecek diye bakamazken bu insanlar saçma sapan ideolojileri uğruna masum onca insanı bi de minnacık çocukların gözü önünde katlediyo. Valla geleceğimiz kapkaranlık... Aşırı üzüldüm şuan:KK43:

Doktorlar hayat verir insanlara bunlar kafa kesiyor doktorluğu biraz yanlış anlamış gibi geldi

ne şanslı. kim bilir kaç doktor eline bıçak alamadan emekli oliyir. :KK24:

Midem bulandı, Allah bunları kahretsin...

allahım belalarını versin artık..ölene mi üzüleceksin,çocukların şahıt olduğu manzaraya mı..

ISID her kimin orgutu ise hizli bir sekilde amaclarina ulasiyorlar. Amerika'da normal halk Islamiyetten ve muslumanlardan nefret etmeye basladi, dunyadaki diger ulkelerin de farkli hissettigini sanmiyorum.

Back