Baş Dönmesi

Benzer bişey bende de olmuştu en son idrar yolu enfk. çıktı ben de çok şaşırmıştım.

Kesinlikle sinirsel olabilir. Beyin ve kulak mr ları kan testi her şeyi yaptırdım sorun yok dendi bana. Heyecanlanıp gerildiğimde sanki Türk filmlerinde gazozuna hap atılan kızlar gibi oda etrafımda döner, hele ayaktaysam savrulur dururum yan yan yürürüm. Benim sinir sistemim maalesef mide bağırsak baş ne varsa hepsini etkisi altına alıyor. Bir süre ben de sakinleştirici etkili ve antidepresan ilaç kullandım. Onlar da dönmeyi azalttı ama ruhumu emdi sanki, tekrar bıraktım.

Arkadaşlar feci baş dönmem var herşey normal herşey yaptım şadde boyun damarım biri acık biri az kapalı baş dönmem ona bağladı doktor ama ben bişey bağlayacağım çünkü Sadce geceleri var ve deprem oluyor gibi dönuyor başım çıldırmak üzereyim

Böyle sanki siz değil etraf hareket ediyor gibi mi yani simülasyonda gibi baş dönmesi varsa bu psikolojik oluyor genelde derealizasyon deniyor ortamdan kopma dışardan gözlemliyor hissi

O ne demek? Baş ağrım yok. Sinüzit var bende soğuğa çıktığım zamanlar vs oluyor ama dönme ile ilişkili olduğunu sanmıyorum hiç.

Hangi doktora gittiniz?
Sinüzit varsa zaten büyük ihtimal ondandır waters grafisi cektirin göz arkası sinüsler dolmuş olabilir

annem tam 7 ay boyunca baş dönmesinden evden çıkamadı gitmediğimiz KBB ve nöroloji doktoru kalmadı en son gittiğimiz doktorum problemin tamemn psikolojik olduğunu söyledi. Biz her ne kadar buna ihtimal vermsekte verdiği ilacı kullanmaya başladık ve 10 gün içinde annem tamamen baş dönmelerinden kurtuldu diyebilrim. Çok kötü günler geçirdik bu süreci yaşayan bilir sadece, yatakta sağda sola bile dönemiyordu sürekli atak geçiriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…