Baş Dönmesi

Benim boyun fitigim var bu yüzden çok başım dönüyo bende doktora gittim iki boyun fıtığı çıktı ve baş dönmen ondan dedi doktor
Başka belirtiniz var mı? Nasıl bir tedavi uyguladı? Ve hangi doktora gittiniz?

Fizik tedaviye yolladılar Hastanede fiş aldığım kişi fizik tedavi anlar deddi.doktor sikayetimi sordu .yoruluncaya çok basım dönüyo tansiyon şeker ölçtüm normal ama baş dönmem neden bilmiyorum dedim ve kolun çok ağrıyordu ağliyodum ağrıdan doktor basımı yere eğdi dik dur dedi başımı eğdi bastırdı ben boynm yaniyo dedim film istedi 2 boyun fıtığı veboyun düzleşmesi var dedi öyle

İlerleyince kola ağrı yapıyormuş boyun fıtığı ilk başlarda kol ağrısı olmuyormus ve çok yorulma yorulunca kol agrin baş donmen çok olur dedi doktor aynen de öyle oluyo

Bence arastirma hastanesine gidin.Devlet hastanelerinde gercekten bazen kalp krizini dahi anlamayan doktorlar var hayret edici ama...

Benimde bacaklarimda biraz sorunlar vardi kac kere gittim doktor strestendir b12 normal falan dedi.En son baska bir doktora gittim ve sinir sistemiyle beyinle alakali oldunu soyledi.

Bence gec kalmadan gidin mutlaka.Pesine dusun.Isterse basit olsun neyse ogrenin hastaliginizi.Cunku saglik asla geri gelmiyor..

Gecmis olsun

Benim de yatarken özellikle sağa sola dönmeye calısırken acayip başım dönüyordu. KBBye gittim kulakla ilgili değil strestendir dedi. Gerçekten de stres yapmayı bıraktıgımda geçti dün yine stres yaptım bugün baş dönmesiyle uyandım.
Sabah gözümü açar açmaz dünya etrafımda dönüyor gibi oluyor kafamı yastıga gömüyorum tutunamıyorum dengemi kaybediyorum. Senin de mi öyle? Gözüm kararmıyor gerçi.
Stres yaptıysan son zamanlarda ondandır.. Bi de regl olamamıştım ben bittikten sonra da geçti. Ya da denk gelmiştir bilmiyorum. Adet düzensizligin varmı

Evet adet düzensizliği de var son zamanlarda ama erken oluyor. Eskiden 27 günde bir olurdu döngüm şimdi 22 23 güne indi. Benzer durumdayız gerçekten.

Evet adet düzensizliği de var son zamanlarda ama erken oluyor. Eskiden 27 günde bir olurdu döngüm şimdi 22 23 güne indi. Benzer durumdayız gerçekten.
Boyundan da olabilir ama en sık görülen sebep stres ve kansızlık galiba. Kafana taktıkca dönmesi geçmez bi de. Düşünmemeye çalış..

kendi tecrübemi yazayım
yatakta ani dönünce , yüzümü yıkamak ya da bir şey almak için eğilince önce baş dönmesi ve buna bağlı olarak mide bulantısı başlıyordu. bir de baş dönmesi öyle garipti ki sanki göz bebeklerim çizgi filmlerdeki gibi iki yana hızlı hızlı gidiyormuş gibi hissediyordum. inanın böyle bir anda aynaya bile baktım ama tabi görüntü normaldi
üniversite hastanesinde iyi bir profesöre gittim KBB. muayene etti bir şey bulamadı. işitme ve denge testleri hatta kulak kristalleri olabilir diye manevra testleri yaptırdı bir şey çıkmadı (kulak kristallerinize bakıldığını varsayıyorum doğru mu?)
profun bana tek önerisi özellikle boyun olmak üzere kaslarımın katılaşması yüzünden olabileceğini (malum masa başı iş) spor yapmamın iyi geleceğini söyledi.
yazıldım bir yere spora gidiyorum ama geçmiyor.
kurum doktorumuzla karşılaştım sporda ona anlattım, nörolojiye mi gitsem filan diye akıl danıştım.
aradan biraz zaman geçti başka bişey için kurum doktoruna gittim baş dönmemin geçip geçmediğini sordu olumsuz yanıt alınca "bir de ben bakayım" dedi. tabi ben ukala ukala içimden geçiriyorum "prof baktı bulamadı sen mi bulucan diye"
dr bir kulağımda geçirdiğim bir enfeksiyon yüzünden kulak zarımın bombeleştiğini, bu sebeple kulağın içindeki diğer bölümlerle (buralar teknikti hatırlayamıyorum) temassızlık olduğunu bunun da baş dönmesi yaptığını söyledi.
napıcam dedim. kendi kendine düzelir dedi.
hakikaten de ne zaman geçti bilmiyorum ama azalarak bitti

Meniere olabilir. KBB bunun için tetkik yapmadıysa yaptırtın. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Belki benimki de geçer kendiliğinden ne güzel olur :))
Meniere olabilir. KBB bunun için tetkik yapmadıysa yaptırtın. Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Tekrar gittiğimde isterim tetkiki :)

Boyun fıtıgı, boyun düzlesmesi, boyun eğriliği de baş donmesi yapar

Aynılarını ben de yaşıyorum 1 ay oldu geçmedi. Eğilince, havaya bakınca, yatarken sağa sola dönünce dönme yaşıyorum. Bazen de sabah gözümü açar açmaz hareket etmedigim halde acayip bir şekilde başım dönüyor.
KBB ye ben de gittim kulakla ilgili degil dedi. Boyunla da ilgili olduğunu zannetmediğini söyledi. Manevra testi yaptı manevrada başım dönmedi.
1 haftalığına falan geçmişti rahattım bu aralar yine dönüyor ayakkabımı baglamaya eğilemiyorum. Masa başında ben de cok oturuyorum boynumda fıtık olabilir mi ondan korkuyorum ya. Fıtık belirtisi var mıymış? KBB den başka doktora gitmedim ben bi de gecti diye önemsememiştim ama tekrar başlayınca fıtıktan şüphelendim.

Yalnız benim yaşadıklarımın tıpa tıp aynısını yaşayan birinin olması biraz rahatlattı.. İnşallah kötü bi şey yoktur :/

Geçmiş olsun fizik tedavi doktoruna git canım fitikta olabilir başka birşey de.

Geçmiş olsun fizik tedavi doktoruna git canım fitikta olabilir başka birşey de.
Gidicem müsait oldugumda inşallah teşekkür ederim canım
Fıtıksa napmam gerek ki fıtıgın çaresi yok galiba korkuyorum bi ömür fıtıkla mı geçicek

Gidicem müsait oldugumda inşallah teşekkür ederim canım
Fıtıksa napmam gerek ki fıtıgın çaresi yok galiba korkuyorum bi ömür fıtıkla mı geçicek
O kadarını bilmiyorum ama benim de bir tanidigim da var zaman zaman ağrıları oluyor hem boyun hem bel fıtığı var.

O kadarını bilmiyorum ama benim de bir tanidigim da var zaman zaman ağrıları oluyor hem boyun hem bel fıtığı var.
Teşekkür ederim canım elimden geldiğince egzersiz yapmaya çalışıyorum inşallah iyi olurum

inşallah yoktur, canınızı sıkmayın mutlaka bir çaresi bulunur. bende sonra hiç tekrarlanmadı.
spor denediniz mi hiç? en azından yoga pilates gibi sporlardaki baş boyun hareketleri iyi gelebilir belki bilemiyorum.
kbb bana da kulakla ilgili değil demişti ama şu kulak zarı bombeleşmesi teşhisini pratisyen dr koydu. ben de bilemiyorum ki kendiliğinden mi geçti yoksa sporla mı geçti?
fıtıktan şüpheniz varsa doktoruna bir görünseniz?
inşallah sizinki de geldiği gibi gider de bir daha gelmez :)

2 gündür falan boynumu hareket ettiriyorum egzersiz yapıyorum sanki biraz iyi geldi gibi. Belki de kendiliğinden geçmiştir bilemiyorum ki. Ama bugün iyiysem yarın tekrar dönüyor mesela güvenemiyorum
Gidicem hastaneye ama inşallah sizinki gibi kendiliğinden geçer :)

bence vertigo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…