- 30 Kasım 2023
- 97
- 8
- 34
- Konu Sahibi mavimsiiii1
Merhaba kızlar ben size bir konu hakkında danışmak istiyorum .
Bende bir sorun var , psikolojik mi ? Hastalık mı ? Bilmiyorum .
Bundan 1 sene önce kız kulesine gittm hafif üşütmeyle başlayan hayatımı zindan eden bir problem oluştu bende .
Eve geldim acayip derece de basım ağarıyordu uzun saat uyuyamadım .
Sabah kalktım tekrardan ağrıyordu .
Ama hafif şekilde saat erken olduğu icin yatmak istedim tekrardan kalktığım zaman hayatım kabusa döndü .
Kafamda böyle hissizlik yürüyemiyorum adım atamıyorum yürüdükçe ve adım attıkça sanki ayağımın altında kafamın içinde kalp gibi bir seyler atıyor , ama bu süreçte ne basım agrıyor nede basım dönüyor
3 ay yataktan kalkamadım çok doktora gittim nöroloji dahiliye vs aklınıza ne gelebilirse hiç sorun çıkmadı ama bu süreçte düzelmede olmadı .
Doktorlar psikolojik olduğunu söylüyorlar ama ben inanmak istemiyorum sonuçta hayatım çok neşeli kafama çok bir şey takmam
Bu süreçte biraz yıprandım 8 ay çıkamadım evden .
Yürümeye o kadar çok korkuyordum ki
Çünkü yürüdükçe düşmüyorum ama düşücekmiş gibi hissediyorum .
Uykusuz kaldığımda biraz daha fazla oluyor bu .
MR, tomografi, defalarca çekildi ilaçlı olarakta ilaçsız olarakta
Kan değerlerime bakıldı defalarca
Damarlarıma bakıldı , sadece sağ arter de hipoplazik olduğumu öğrendim ama oda çok ciddi bir şey olmadığını doğuştan olduğunu söyledi doktor .
Ama ben bunun etkisinden hala çıkamıyorum bununla yaşamaya alışamadım
Boynumda da beynimde de herhangi bir sorun da çıkmıyor ama benim böyle beynimin içinde bir sorun varmış gibi oluyor ilk başlarda daha da kötüydüm şimdi ataklar halinde olmaya başladı anlam veremediğim
Sekerim tansiyonum yok .
Benim gibi bu durumu yaşayan var ise bana yardımcı olabilir misiniz ?
Bende bir sorun var , psikolojik mi ? Hastalık mı ? Bilmiyorum .
Bundan 1 sene önce kız kulesine gittm hafif üşütmeyle başlayan hayatımı zindan eden bir problem oluştu bende .
Eve geldim acayip derece de basım ağarıyordu uzun saat uyuyamadım .
Sabah kalktım tekrardan ağrıyordu .
Ama hafif şekilde saat erken olduğu icin yatmak istedim tekrardan kalktığım zaman hayatım kabusa döndü .
Kafamda böyle hissizlik yürüyemiyorum adım atamıyorum yürüdükçe ve adım attıkça sanki ayağımın altında kafamın içinde kalp gibi bir seyler atıyor , ama bu süreçte ne basım agrıyor nede basım dönüyor
3 ay yataktan kalkamadım çok doktora gittim nöroloji dahiliye vs aklınıza ne gelebilirse hiç sorun çıkmadı ama bu süreçte düzelmede olmadı .
Doktorlar psikolojik olduğunu söylüyorlar ama ben inanmak istemiyorum sonuçta hayatım çok neşeli kafama çok bir şey takmam
Bu süreçte biraz yıprandım 8 ay çıkamadım evden .
Yürümeye o kadar çok korkuyordum ki
Çünkü yürüdükçe düşmüyorum ama düşücekmiş gibi hissediyorum .
Uykusuz kaldığımda biraz daha fazla oluyor bu .
MR, tomografi, defalarca çekildi ilaçlı olarakta ilaçsız olarakta
Kan değerlerime bakıldı defalarca
Damarlarıma bakıldı , sadece sağ arter de hipoplazik olduğumu öğrendim ama oda çok ciddi bir şey olmadığını doğuştan olduğunu söyledi doktor .
Ama ben bunun etkisinden hala çıkamıyorum bununla yaşamaya alışamadım
Boynumda da beynimde de herhangi bir sorun da çıkmıyor ama benim böyle beynimin içinde bir sorun varmış gibi oluyor ilk başlarda daha da kötüydüm şimdi ataklar halinde olmaya başladı anlam veremediğim
Sekerim tansiyonum yok .
Benim gibi bu durumu yaşayan var ise bana yardımcı olabilir misiniz ?