Baş dönmesi panik atak anksiyete

Allah Razı olsun İnşallah sende hep mutlu sağlıklı olursun İnşallah iyileşip huzurlu oluruz .

Merhaba bende panik atak ve anksiyetr hastasıyım. Baş dönmelerim oluyor böyle tam da baş dönmesi değil sanki yürürken dengemi kaybedicekmişim yığılacak kalacakmışım gibi hissediyorum. Bundan dolayı yürümekten kaçınıyorum. Bütün hayat kalitem düştü. Acaba anksiyeteden mi yoksa kulakla mı ilgili bilemiyorum. Beyin ve boyun mr ı çektirdin boyunda düzleşme ve 2 tane fıtık var yoksa omu yapıyor artık bilemiyorum. Delircek gibiyim. Fikri ve yorumu olan olursa çok sevinirim

Bende de aynıları var ilaç kullanıyorum ama geçmedi baş dönmesi fenalaşma sizde nasıl durumlar?
Bende de tam geçmedi ama azaldı hangi ilaçları verdi Benim hiçbir sıkıntım yokken baş dönmesi fenalık hissi kafamda basınç kulağımda tıkanma başladı gitmediğim Dr kalma dı tümör var sandım emar hepsi temiz çıktı sonunda psikolojik dediler 1 aydır ilaç içiyorum aşırı kaygı depresyona çevirdi İnşallah geçer

Bende aynı şekilde doktor doktor gezdim psikiyatrist ilaç verdi onları kullanıyorum 4 aydır ama hala daha geçmedi. Bu kafamdaki ağırlık sersemlik yürürken denge kaybı anksiyete kaygı hala devam ediyor. İnanamıyorum yani psikolojik olabileceğine. Ne yapacağımı bilemiyorum beni bu yürürken yer ayağımın altından kayıyormuş hissi bitiriyor çok yoruldum artık

Aynen bende de atak gibi geliyor bende psikolojik olduğuna inanamıyorum ben cymbalta 60 Gr Redepra 15gr gece yarım zanax alıyorum senin ilaçların nedir ben 1 aydır ilaç içiyorum ama 3 aydır baş dönmem var ...

Mesela sabah yoktu şimdi aşırı miğde bulantısı baş dönmesi değilde sersemlik gibi başladı..

Cipralex20mg ve rexapin 2.5 mg içiyorum. Eylül ayından beri baş dönmem var tabi daha iyiyim ama geçmiyor geçmiyor geçmiyor

İlacı ne zamandır içiyorsun ben 1 aydır içiyorum
cipralexi 11 senedir rexapini 3 aydır içiyorum bu baş dönmeside eylülden beri var. baş dönmeleri yer ayağımın altından kayıyor gibi olmalar yüksek kaygılar başlayınca cipralexe ek olarak rexapini başlattı

Yine panik ataktan dolayı içiyordum ama 2018 yılında kendi kafama göre birden bıraktım iyiyim sandım ama 3-5 ay geçtikten sonra daha kötü bir şekilde tekrarladı panik atağım ve 2018 de yine cipralex 20 mg başladım iyiydim ama 2024 eylülde birşeyler tetikledi ve cipralexi kullanmama rağmen kötüledim kaygı baş dönmesi başladı ve rexapini verdi onu da kullanmaya başladım

birden kötüleyince acaba beynimde birşey mi var diye nörolojiye gittim beyin ve boyun mr ı çektirdim beyin damarlarına bakıldı beyinde hiçbir sorun yok sadece boyun düzleşmesi ve 2 tane fıtık çıktı onlar mı yapıyor bu baş dönmesi sersemlik yürürken dengesizliği bilmiyorum ama psikolojik diyor psikoloğum ama inanamıyorum yani psikolojik olduğuna çünkü hiç bir neden yokken oluyor yürürken neden olsun yani psikolojik şey anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…