Baş dönmesi panik atak anksiyete

Rexapin ben de kullanıyorum ne zaman açmaya başladı iştahınızı

benimde tam öyle oluyordu ozamanlar. bende ondan dışarı çıkmazdım düşerim bayılırım birşey olur diye. oda panikataktandı anksiyetendi. çünkü bende boyun fıtığı yada düzleşme yoktu yinede oluyordu.

Hangi şehirdesiniz hangi doktor acaba ben de o süreçte iki terapi denemesi yaptım beni daha çok boğdular ve geneli uzatmanın derdinde maalesef
ben izmirdeyim volkan hocaya gitmiştim Volkan Öztürk. onlineda yapıyor diye biliyorum birileri yazmıştı burada onlineda yapıyor diye ama yine ulaşıp sormanız daha iyi olur. 5 yıl oldu biteli numarası değişmiş olabilir ondan bendeki numarayı atmayayım. bir araştırın bulamazsanız enkötü ben özelden yazarım atarım size. birde o numarayla şansınızı denersiniz ama mutlaka bulursunuz internette

Nasıl geçti nasıl yendiniz peki?
ben yendim 5 yıldır hiçbirşey olmadı. nasıl yendim bilişsel terapiyle emdr yaptı bana. bilişsel terapide atak neymiş ne değilmiş atak anında ne yapılacak herşeyi anlattı. herşeyi öğretiyor. hatta artık çevremde olan kişilere anlatır olmuştum. hiç etkilenmemeye başlamıştım. birde ataklarla ilişkili olacak birkaç anı vardı onlar beni etkiliyordu. onlar için emdr yapmıştı. anı aklıma gelince artık hiçbir şey hissetmiyordum çok ilginçti. Allah razı olsun atlattım herşeyi çok şükür.

Çok teşekkür ederim internetten bı bakayım bulamazsam size yazarım

Bende terapiye gidiyorum eskiye göre çok daha iyiyim çok şükür. Peki ne kadar devam ettiniz terapiye, ne kadar da sonuç aldınız?

Bende terapiye gidiyorum eskiye göre çok daha iyiyim çok şükür. Peki ne kadar devam ettiniz terapiye, ne kadar da sonuç aldınız?
benim 6 ay mı 7 aymı öyle sürdü. ama nerdeyse ilk ay belki birkaç hafta fazla ataklarım bitti. sonrası düşünce tarzımla ilgiliydi anksiyeteyi nasıl yeneceğimle ilgili. ilk birbuçuk aydan sonra toplam belki üç dört kez yaşamışımdır sonra hiç yaşamadım. seanslarda bir iki ay haftada bir olacak şekildeydi galiba tam hatırlamıyorum. sonra uzatmıştık seans arasını. zaten asıl o bir iki aylık sürede ataklar bitiyor. sonra iki üç haftada bir oluyor. onlardada daha çok atak değilde anksiyeteyle nasıl düşünüleceğiyle geçiyor. toplam 6-7 ay sonra terapilerde bitti. korona zamanından hemen önce bitmişti Allah'a şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…