- Konu Sahibi gecmeyenruya
-
rexapine başlamadan önce eylülde kötülediğimde berbattı hiç brişey yiyemiyordum depresyon gibiydim ama ilaca başlayıp eylüle göre daha iyi olduğum için şuan normal. ama antidepresanlar iştah açar diyorlarİştahınız nasıl
Rexapin ben de kullanıyorum ne zaman açmaya başladı iştahınızırexapine başlamadan önce eylülde kötülediğimde berbattı hiç brişey yiyemiyordum depresyon gibiydim ama ilaca başlayıp eylüle göre daha iyi olduğum için şuan normal. ama antidepresanlar iştah açar diyorlar
aslında rexapin açmadı ben kendimi daha iyi hissetmeye başlayınca depresyondan çıkınca yani normal insana dönmeye başlayınca iştahımda normele döndüRexapin ben de kullanıyorum ne zaman açmaya başladı iştahınızı
Anladım rexapini gece mi içiyorsunuz ben gece içiyorumaslında rexapin açmadı ben kendimi daha iyi hissetmeye başlayınca depresyondan çıkınca yani normal insana dönmeye başlayınca iştahımda normele döndü
evet gece yatmadan içiyorum. ilk günler uyku yapıyordu ancak alıştıktan sonra uyku yapmıyorAnladım rexapini gece mi içiyorsunuz ben gece içiyorum
benimde tam öyle oluyordu ozamanlar. bende ondan dışarı çıkmazdım düşerim bayılırım birşey olur diye. oda panikataktandı anksiyetendi. çünkü bende boyun fıtığı yada düzleşme yoktu yinede oluyordu.Merhaba bende panik atak ve anksiyetr hastasıyım. Baş dönmelerim oluyor böyle tam da baş dönmesi değil sanki yürürken dengemi kaybedicekmişim yığılacak kalacakmışım gibi hissediyorum. Bundan dolayı yürümekten kaçınıyorum. Bütün hayat kalitem düştü. Acaba anksiyeteden mi yoksa kulakla mı ilgili bilemiyorum. Beyin ve boyun mr ı çektirdin boyunda düzleşme ve 2 tane fıtık var yoksa omu yapıyor artık bilemiyorum. Delircek gibiyim. Fikri ve yorumu olan olursa çok sevinirim
Nasıl geçti nasıl yendiniz peki?benimde tam öyle oluyordu ozamanlar. bende ondan dışarı çıkmazdım düşerim bayılırım birşey olur diye. oda panikataktandı anksiyetendi. çünkü bende boyun fıtığı yada düzleşme yoktu yinede oluyordu.
ben izmirdeyim volkan hocaya gitmiştim Volkan Öztürk. onlineda yapıyor diye biliyorum birileri yazmıştı burada onlineda yapıyor diye ama yine ulaşıp sormanız daha iyi olur. 5 yıl oldu biteli numarası değişmiş olabilir ondan bendeki numarayı atmayayım. bir araştırın bulamazsanız enkötü ben özelden yazarım atarım size. birde o numarayla şansınızı denersiniz ama mutlaka bulursunuz internetteHangi şehirdesiniz hangi doktor acaba ben de o süreçte iki terapi denemesi yaptım beni daha çok boğdular ve geneli uzatmanın derdinde maalesef
ben yendim 5 yıldır hiçbirşey olmadı. nasıl yendim bilişsel terapiyle emdr yaptı bana. bilişsel terapide atak neymiş ne değilmiş atak anında ne yapılacak herşeyi anlattı. herşeyi öğretiyor. hatta artık çevremde olan kişilere anlatır olmuştum. hiç etkilenmemeye başlamıştım. birde ataklarla ilişkili olacak birkaç anı vardı onlar beni etkiliyordu. onlar için emdr yapmıştı. anı aklıma gelince artık hiçbir şey hissetmiyordum çok ilginçti. Allah razı olsun atlattım herşeyi çok şükür.Nasıl geçti nasıl yendiniz peki?
Çok teşekkür ederim internetten bı bakayım bulamazsam size yazarımben izmirdeyim volkan hocaya gitmiştim Volkan Öztürk. onlineda yapıyor diye biliyorum birileri yazmıştı burada onlineda yapıyor diye ama yine ulaşıp sormanız daha iyi olur. 5 yıl oldu biteli numarası değişmiş olabilir ondan bendeki numarayı atmayayım. bir araştırın bulamazsanız enkötü ben özelden yazarım atarım size. birde o numarayla şansınızı denersiniz ama mutlaka bulursunuz internette
inşallah sizde en yakın zamanda şifa bulursunuzÇok teşekkür ederim internetten bı bakayım bulamazsam size yazarım
İnsaAllah Allah razı olsun çok sağoluninşallah sizde en yakın zamanda şifa bulursunuz
Bende terapiye gidiyorum eskiye göre çok daha iyiyim çok şükür. Peki ne kadar devam ettiniz terapiye, ne kadar da sonuç aldınız?ben yendim 5 yıldır hiçbirşey olmadı. nasıl yendim bilişsel terapiyle emdr yaptı bana. bilişsel terapide atak neymiş ne değilmiş atak anında ne yapılacak herşeyi anlattı. herşeyi öğretiyor. hatta artık çevremde olan kişilere anlatır olmuştum. hiç etkilenmemeye başlamıştım. birde ataklarla ilişkili olacak birkaç anı vardı onlar beni etkiliyordu. onlar için emdr yapmıştı. anı aklıma gelince artık hiçbir şey hissetmiyordum çok ilginçti. Allah razı olsun atlattım herşeyi çok şükür.
benim 6 ay mı 7 aymı öyle sürdü. ama nerdeyse ilk ay belki birkaç hafta fazla ataklarım bitti. sonrası düşünce tarzımla ilgiliydi anksiyeteyi nasıl yeneceğimle ilgili. ilk birbuçuk aydan sonra toplam belki üç dört kez yaşamışımdır sonra hiç yaşamadım. seanslarda bir iki ay haftada bir olacak şekildeydi galiba tam hatırlamıyorum. sonra uzatmıştık seans arasını. zaten asıl o bir iki aylık sürede ataklar bitiyor. sonra iki üç haftada bir oluyor. onlardada daha çok atak değilde anksiyeteyle nasıl düşünüleceğiyle geçiyor. toplam 6-7 ay sonra terapilerde bitti. korona zamanından hemen önce bitmişti Allah'a şükürBende terapiye gidiyorum eskiye göre çok daha iyiyim çok şükür. Peki ne kadar devam ettiniz terapiye, ne kadar da sonuç aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?