Bas belasi

olalaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.310
Puanlar
133
Size bi soru sormak istiyorum arkadaslar ben ne kadar killarimi alirsam alayim ertesi gun yine goruyorum epilatorle aliyorum acaba atliyo muyum gormuyo muyum anlamadim

Sizde de bu durum oluyo mu yoksa hep mi puruzsuz geziyosunuz

Tüyleri mi görüyorsunuz ? Ya iyi almıyorsunuz (kırıyor olabilirsiniz) ya da erken çıkıyorlar.

Valla benimde öyle ağda yaptırıyorum hala azcik azcik elime gelenler oluyor en gec 10 gün sonra da görünmeye basliyorlar anlamadim gitti ya

Valla benimde öyle ağda yaptırıyorum hala azcik azcik elime gelenler oluyor en gec 10 gün sonra da görünmeye basliyorlar anlamadim gitti ya

Benim on gun gitse yine iyi ertesi gun yine gormeye basliyorum

Kirmamaya ozen gosteriyorum ama naparsam yapayim kisa kisa oluyo mutlaka
Kuaförde ya da güzellik salonunda aldırmayı denediniz mi ? Tüylerin inceli / kalınlığına göre size bir kaç tüyo verebilirler.

Kuaförde ya da güzellik salonunda aldırmayı denediniz mi ? Tüylerin inceli / kalınlığına göre size bir kaç tüyo verebilirler.

Hic salonlarda aldirmadim ama bi kuaforume sorayim iyi fikir

Ben kuaförde aldırıyorum 3 hafta pürüzsüz sonra tek yük çıkmaya başlıyor 1 buçuk ayda da rahatsız edecek duruma geliyor artık tekrar gidiyorum. Daha önce ki kuaförümde 1 hafta da tek tük çıkıyordu. Bence almadan kaynaklanıyor üstelik şuan ki Kuaförüm ilginç bir şekilde hiç Can'ımı yakmıyor el çok önemli

makine kırıyordur yada kökünden almıyor ondna hemen çıkıyor en iyisi kuaföre gidip aldırmak

Hic salonlarda aldirmadim ama bi kuaforume sorayim iyi fikir
Eğer orda bu sorunu yaşamazsanız demek ki tüyler alınırken kırılıyor. Bazı bölgeleri almak zor en iyisi başkasına yaptırıp rahat etmek.

Back