Baş belası

Eltinize deyin ki; 'ne güzel oldu böyle, samimi sekilde surekli birlikteyiz, evlerimiz bir gibi dimi. Gorev paylaşımı da yaptik gibi, ben yemekleri yapiyorum, sen de gel bi evi supurup siliver, yemekler benden, temizlik senden'
Kocaniz eltinize yakin davrandıkça, siz de kayninizla sohbeti artırın. Boyle zamanlarda dertlenen, tedirgin olan degil, umarsiz, rahat, geniş olanlar kazanir. Kiskanan degil, kiskanilan olun, hic soylenmeyin, daha zekice oynayın.

Konu sahibi eşin seni sevmiyor. Sen ağzınla kuş da tutsan çabaların boşuna. Bununla beraber sen de kendine değer vermiyorsun ki seni sevmeyen bir adamla evlisin. Sen kendine değer vermezken kocan sana değer vermezken 3. Kişilerin tabi ki umrunda olmazsın.

İçim şişti.yemek yapan sensin.o kadın sende kadınsın.accık laf sokamıyormusun?yada açık açık de..yemeğinizi kendi evinizde yiyin ben kocamla baş başa olmak istiyorum falan.ne biliyim

İçim şişti.yemek yapan sensin.o kadın sende kadınsın.accık laf sokamıyormusun?yada açık açık de..yemeğinizi kendi evinizde yiyin ben kocamla baş başa olmak istiyorum falan.ne biliyim
Koca koca degil ki. Adama gicik oldum ta buradan. Benim esim hizmetci mi diyemiyor

Sizin eve misafirlige eltiniz mi gidelim diyor kayniniz mi? Bunu bir netlestirin. Kocanizla eltiniz arasindaki muhabbet hosuma gitmedi. Eltiniz de kocaniza samimi karsilik veriyor mu yoksa size davrandigi gibi soguk mu?

Sizin eve misafirlige eltiniz mi gidelim diyor kayniniz mi? Bunu bir netlestirin. Kocanizla eltiniz arasindaki muhabbet hosuma gitmedi. Eltiniz de kocaniza samimi karsilik veriyor mu yoksa size davrandigi gibi soguk mu?
Her ikisi de isteyerek geliyor misafirlik değil artık kendi evleri gibi görüyorlar.Eltimin işine geliyor evi pislenmedin yemek derdi olmasın diye geliyor,kaynım desen eşim yorulmasın zaten hamile gül kondurmuyor. Eltim bana başka kocama başka davranıyor sorular soruyor esim de oyle cevaplar verip muhabbetti kolaylaştırıyor ki sinir oluyorum.Eltim de pis pis gülüyor.Bende kaynımla az bir muhabbet etsem hemen yüzü düşüyor

Çok fena işlerimin saatinde gelmiyor.Islerimi bitiriyorum öyle geliyor.Byundan sonra öyle yapıcam kaynıma yakın davranıcam ikisi de anlasın.Ben kocamı kıskaniyorum ama herşeyimi kıskanıyor eve en ufak bir iğne alsam gerek var mı yerin var mı gibi sözler söylüyor.kiminle konuşsa benim icin onu aldı bugun şunu aldı diyor.Ben asla evine kendine ne alırsa alsın umursamam ama o öyle değil.

Valla pisliğine tam islerini onun gelecegi saate ayarla, ay ne iyi ettin geldin gel yapalim su isi, nasilsa birlikte yasiyoz nerdeyse filan de. Ay allam nasil kafalar bunlar yaa.. Ne degisik insanlar valla

Kaynım selamlaşsak dahi eltim farkedoyorum hemen yüzü düşüyor.
Burdan yürü, eltinle esin arasındaki diyolugun aynısını kayninla kur kısasa kısas. Tepki görürsen de ama bende aynı sizin gibi yapıyorum ne kadar fesatsiniz de bir kere değil ama sürekli yapıcaksin. İstikrarlı bir şekilde. Zamanla ayakları kesilir

Sordum değer veriyor musun seviyor musun cevap vermiyor başka tarafa cekiyor konuyu.boyle davranmaya devam edersen boşanırım dedim boşanalım dedi.bende sevmiyor değer vermiyor cevabıni aldım
Allah korusun ama eltinize gönlü kaymış olabilir mi?

Insanlar sizin yaşadığınız durumları ve duyguları yaşamadığı için sizi anlayamaz,yargılarılar.
Eltiniz sizden önce mi evlendi ? Birde uygular misiniz bilmiyorum ama eltinizle de duygularınızı paylaşın. Belki durum sizin düşündüğünüz gibi değil-dir . Farkında olmadan surat asıyorsunuz belki de ve eşiniz mahcub olduğu için bilakis ilgi veriyordur eltinize. Kendinize de dönüp öz eleştiri yapın . Size nazi geçiyor , seviyorlar demek ki geliyorlar. Sevmeseler hic kapınızı açmazlar. Anlat eltine ama kırmadan duygularını paylaş. Eşinin ailesiyle ılımlı bir ilişki kurduğunuz vakit , eşinizle de bir problem kalmayacaktır. Eşiniz sizi anlamıyor çünkü anlam veremiyor muhtemelen .

Bacım eltini zorla kocanın kafasına neden sokuyorsun hayırdır sen değer görmediysen görmedin yapacak birşey yok sen yapma dedikçe eşin daha çok yapacak o sebepten ses etme...

Enayi kocanın enayi eşi olmak zorunda bırakılıyorsunuz ne münasebet eşim eltime soracak ona göre davranacak elti gel ye iç git yapacak yok öyle bir dünya siz dik durmazsanız gelecekte çocuğu. Doğunca onu da sizin başınıza atar , Ezilmek istemiyorsanız net olmak lazım her zaman net ve dik olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…