Baş belası

Aralarında bisey var diye yaftalayamam ama ülkedede neler oluyor bana fesatmia gibi gelmedi
Böyle düşunmek istemem ama eşimle bu konu hakkında tartıştık konuşmuyoruz ama o halen daha bi konu olsa dönüp halen daha gülumsüyor konuşuyor.Kaynim da var onunla bile öyle muhabbet etmiyor.bilmiyorum çok karmaşık

Aynen öyle inanini sabahtan beri agliyorum eltim çok fena sureklo goz boyuyor beni kiskandirmaya calisiyor basardida.
Ben olsam kabul etmem valla çok haklısın gitsin annesinin evinde yesin madem kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin eşinde çok yüz vermiş belli yalnız kalmışsın patavatsızlık olursa olsun dobra dobra şöyle annenin evinde ye ben pisiremicem diye

Zorunda değilsin davet etme evine. Bana iki gün oyle gelseler 3. Gun yapamam bor şekilde geri çeviririm. Oh ne ala. Hamileyse hamile size mi güvendi? Başkası icon yıpratmayın kendinizi
Bir de yazmışsınız doğuma az kaldı sabredeceğim diye. Niye sabrediyorsunuz? Doğurunca da lohusa bişy demeyim dersiniz siz mesafe koyun eşiniz de yerini bilsin

Son düzenleme:
Evet malesef üzücü ama hala da devam ediliyor. Umarım son bulur

Kimse hamile diye eltisinin hizmetçiliğini yapmak zorunda değil ama zaten konu sahibinin derdi bu da değil, buna rağmen değer görmemesi, en çokta eşinden.... Yüz vermeyin, kendiniz ve çocuklarınız önceden yiyin, az yemek kalsın, şuram buram ağrıyor deyip çekilin köşeye yemek vakti. Ama ortamdan kaçmayın, mutfaktaki eşyalara her el attıklarında "hayır o değil bu, bu değil şunu kullanıyorum ben" diye oturduğunuz yerden yönlendirin, böyle tatlı tatlı bıktırın kısaca.

Diyelim ki siz fesatsınız, e peki istenmediği özellikle de evin hanımının istemediği eve aldırmadan gidip yiyip içen geniş insan çok mu normâl yani? Hatır için bir gider iki gider bir daha da gitmezsin, hem kendi gururundan hem de o çiftin arası bozulmasın diye değil mi, benim normalim budur yani.

Zorunda değilsin davet etme evine. Bana iki gün oyle gelseler 3. Gun yapamam bor şekilde geri çeviririm. Oh ne ala. Hamileyse hamile size mi
000 Şuan çok kötüyüm.Sinirliyim öfkeliyim kırgınım.Bugun esimin halı saha maçı var. Kendine yeni krampon almış dış kapıya bırakmış dışarıdan alıp salona getirdi bende görünce hayırlı olsun dedim o da direkt gülerek eltime gösterdi elti.de tabi hemen yalakalığa başladı.Benimse yüzüme dahi bakmadı onlar orada muhabbete devam ettiler.Ister istemez kötü oldum.Cok kırıldım.Eşim su istiyor,çocuklarla ilgili konuşuyor benimle ama hayırlı olsun dedim ve yüzume dahi bakmadı eltimle muhabbet edip gulumsedi.Ben davet etmiyorum kendileri geliyorlar herseylerini ben yapıyorum ama gördüğüm muamele bu.Artik dayanamıyorum eşimden bugün yaptığından sonra resmen soğudum.

Kendi kocama, çocuklarıma her gün yemek hazırlayamıyorum, her dk sofra kaldıramıyorum.
Bugün canım istemiyor hadi basit bir şeyler hazırla diyorum mesela eşime. Ya da yemek vakti yürüyüşe çıkıyorum, yemekleri ısıtın , yiyin sonra da mutfağı toplayın diyorum.
Yani kendi evime hizmet zor geliyor bana bazen bunalıyorum.
Siz delirdiniz mi elti kim oluyor da her gün önüne sofralar düzüyorsunuz? Ne alaka yani hiç mantıklı değil.
Evlenirken böyle mi anlaştınız mesela yeme içme bir olacak diye? İşleriniz falan mı ortak. Bu işler kaynana evinde olur benim bildiğim, sizin ev ne alaka? Yemek yapamadım acıkan girip hazırlasın deyin iki gün, üçüncüde yine gelirlerse yüzlerine tükürülmeyi hak etmiştir artık onlar.

Evlenirken böyle bir konu olmadı birlik değiliz.Çunku yuz buluyorda geliyor.kv istiyor kaynım istiyor ve önemlisi eşim istiyor öyle olunca da ben kim oluyorum.Esim böyle söylüyor. Böyle olunca da geliyorlar.

Madem ole misafıt kabul etmeyın.

Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diyorlar o hesap ehehe. Ben de eltimden pek hazzetmiyorum ama birbirimizi görmezden gelmeyi öğrendik artık yaşadığımız birtakım olaylardan sonra. Size de tavsiye ederim, bu kadar stres olmanıza değecek şeyler değil yaşadıklarınız. Kadına karşı fazla alıngansınız hatta, ne yapsa batar olmuş.

Şuan öyle kötüyüm ki çocuklarım için dayanıyorum yoksa bi dakka durmaz giderdim
Bu yüzden kendinizi gaza getirmeyin mantıklı düşünebilmek için sizin tavırlarınız yumuşak olduğu için bu nasıl olsa üzülmez bu nasıl olsa yorulmaz vb şeklinde davranılıyor size çünkü tavrınızı net olarak ortaya koymuyorsunuz eşinize kızsanızda o biliyor ki size biraz Naz yapsa geri adım atacaksanız, tavırlarınızı değiştirin yokSa yakın zamanda eltinin bebeğine bakıcı olacaksınIz

Bana bir şey soyleyin lütfen eşimle bu gece konuşucam ne yapmam gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…