- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Diretiyor ama sanki ben hatalıymişim gibi davranıyor bi konu oluyor yüzüme dahi bakmıyorOlabılır istemedıgınız bir şeyı dıretemez size.
Kadına karşı değil herşeyi eşim yapıyor e oda fırsatı değe4lendiyor.ben de buna dayanamiyorumKuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diyorlar o hesap ehehe. Ben de eltimden pek hazzetmiyorum ama birbirimizi görmezden gelmeyi öğrendik artık yaşadığımız birtakım olaylardan sonra. Size de tavsiye ederim, bu kadar stres olmanıza değecek şeyler değil yaşadıklarınız. Kadına karşı fazla alıngansınız hatta, ne yapsa batar olmuş.
Ailem farklı bir şehirde tarlalar için köye gittiler e oraya gitse kvler orada gidemiyorum.yoksa aklimdan gecmedi değil.Esinle konussan da degisen bir sey olmuyor. Su eltiyle kocasina yemek hazirlama artik ya. Cik biraz ailene git kal, hasta ol yapma. Anlamazlarsa küs surat yap ama yemek yapma artik
Esinle konussan da degisen bir sey olmuyor. Su eltiyle kocasina yemek hazirlama artik ya. Cik biraz ailene git kal, hasta ol yapma. Anlamazlarsa küs surat yap ama yemek yapma artik
Esim maça gittoginden bu yana surat yaptim neden böyle yapiyorsun dedi yorgunum gec uykusuzum dedim umursamadı bile demedi ki dur evime gideyim.
Açıkçası bunun şu anda doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü siz henüz bu konuda nasıl davranmanız gerektiğine karar vermiş doğru olanı bulmuş değilsiniz , doğru tavrı bulmadan konuşmak sizi sadece daha çok üzecek değersiz hissettirecekBana bir şey soyleyin lütfen eşimle bu gece konuşucam ne yapmam gerekiyor?
Iste bende bunu düşünüyorum kinuşurim ama birşey değişmrzAçıkçası bunun şu anda doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü siz henüz bu konuda nasıl davranmanız gerektiğine karar vermiş doğru olanı bulmuş değilsiniz , doğru tavrı bulmadan konuşmak sizi sadece daha çok üzecek değersiz hissettirecek
Haklısınız. Aynen böyle oluyor ses çıkarmadıkça alttan aldikça hep ezilen ben oluyorum.ve yine huzursuz taraf benim.Kendinizi dinleyin ne istiyorum nasıl istiyorum ama gaza gelmeden dış etkenlere kendinizi kapatarak, bu güç siz de var ki burada bir yol bir çözüm arıyorsunuz kendinize inanın kendinize değer verin, sizde galiba saygı göstermek ile değersizliğe çanak tutmak karışmış eski mesajlarınızdan öyle anladım. Siz saygılı olayım derken etrafınızdakiler bu nasıl olsa yapıyor üzülmüyor tavırlarına girmiş bunun ayrımını yapın
Eşinize göre hava hoş. Gelen onun kardeşi ve hanımı, sürekli hizmet edende sizsiniz.Siz tepkinizi doğru gösteremiyorsunuz.Birilerinin anlamasını bekliyorsunuz devamlı. Karşıdakilerde yüzsüz ve düşüncesizler.Ben bu evde sizin hizmetçiniz değilim, aşevide açmadım.Yorgun mudur, hastamıdır veya rahatsızlık veriyormuyuzdur diye hiç düşünceniz yok. Ne ikide birde gelip duruyorsunuz başıma diyeceksiniz. Kırmadan, küsmeden olmayacak belliki.Küsen küssün boşverin. Eşinizede ne derse desin, yüz vermeyin.Fikirsiz adam, kendi kendine triplenir durur bir süre. Boşverin tribini. Ne yaparsa, yapsın. Kardeşi ve karısıyla beraber yaşamayı çok istiyorsa, gitsin onlara taşınsın.
Ağlamayın, üzmeyin kendinizi boşuna Canınıza yazık.Şuan bile ağlıyorum.Yorgunum kırgınım eşim salonda uyumuş yüzume dahi bakmıyor.Anladım ki sevmiyor.Karar verdim yarın gidicem çünkü yüreğim kaldırmıyor bu durumu.ben onu sevdiğim için katlandım sustum .ama değmiyor
000 Şuan çok kötüyüm.Sinirliyim öfkeliyim kırgınım.Bugun esimin halı saha maçı var. Kendine yeni krampon almış dış kapıya bırakmış dışarıdan alıp salona getirdi bende görünce hayırlı olsun dedim o da direkt gülerek eltime gösterdi elti.de tabi hemen yalakalığa başladı.Benimse yüzüme dahi bakmadı onlar orada muhabbete devam ettiler.Ister istemez kötü oldum.Cok kırıldım.Eşim su istiyor,çocuklarla ilgili konuşuyor benimle ama hayırlı olsun dedim ve yüzume dahi bakmadı eltimle muhabbet edip gulumsedi.Ben davet etmiyorum kendileri geliyorlar herseylerini ben yapıyorum ama gördüğüm muamele bu.Artik dayanamıyorum eşimden bugün yaptığından sonra resmen soğudum.
Şuan bile ağlıyorum.Yorgunum kırgınım eşim salonda uyumuş yüzume dahi bakmıyor.Anladım ki sevmiyor.Karar verdim yarın gidicem çünkü yüreğim kaldırmıyor bu durumu.ben onu sevdiğim için katlandım sustum .ama değmiyor
O eşinin kuyruğu laf soyletmez kisacası eger benim yerimde eltim olsaydi esiyle tartışmaz kaynım beni haksiz bulurdu.esini savunan bir tip
o kuzense sizde kuzensinizKendinizi ezdirmeyin o kuzense siz de kuzensiniz. Kvniz gelip kalmasın aylarca , eşiniz de hareketlerine dikkat etsin. Bir şekilde yaptırın bunu, yoksa böyle yıllarca çekersiniz
Dün gece oğlumun yanında uyudum.Esim yatağa geçti normal zaman olsa gelir kaldırırdı ama umursamadi yatağa girdi uyudu.Sabah ta konusmaya çalıştı yüzüne dahi bakmadim.Küsüp konuşmaması gereken, soğuk davranması gereken sensin. Ama sen benim yüzüme bakmıyor diye kendini paralarsan, yalvarır gibi göz göze gelmeye çalışırsan tabi değer görmezsin.
Evden gitmen çözüm değil. Seni anlayacaklarını sanmıyorum. Eltisini kıskanıyor diyip çıkacaklar işin içinden.
Zaten huzursuz mutsuzsun. Elitine yeter artık istemiyorum desen nolur. Kocam küsüyor diyorsun. Bundan daha mı çok mutsuz olacaksın. En azından için soğur.
Bırak küssün aldırma biraz sabırlı ol. Aldırmaz görün. Benimle konuşsun diye uğraşma. Eninde sonunda o sana yaklaşmaya çalışacak.
Öyle bir durum var mı bilmiyorum.Sadece esim eltimin kaynımla evlenmesini çok istedi hatta ilk o söyledi uygun olduğunu.esim 32 eltim 24Siz eşinizle kuzenmişsiniz, elti ve eşiniz de kuzen. Yani kuzen kardeş olarak görülmüyor. Acaba sizden önce onunla evlenmek istedi de olmadı mı? Ya da platonik durumlar mı vardı? Eltiniz kaç yaşında eşiniz kaç yaşında?
Bence tamda eltinin dogum zamani evi terk etmelisin hem indirsin baksin kocasina da kaynina da belki o zmn esin kiymetini anlar cikip gtmeden cozum bulamayacaksin gibime geliyor benimÖyle bir durum var mı bilmiyorum.Sadece esim eltimin kaynımla evlenmesini çok istedi hatta ilk o söyledi uygun olduğunu.esim 32 eltim 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?