Baş başa bayram geçirme planımızı iptal edip aile evinde kalan eşim

Hayir bayramin ilk gunu mu geliyor bu bohca? Hadi diyelim tatilin 4. gunu gelecek bohca, esiniz sizin yaniniza gelir bir kac gun beraber gecirirsiniz sonra bohca icin geri donebilirdiniz.
Ama esiniz cok aileci, benim hic icime sinmedi bu durum. 1 yillik evlilik ve 9 gunluk bir tatil var ve esiniz anaciginin dizinin dibinden ayrilamamis.
Herkesin dugunde kavga cikiyor. Turkiyede dugun adeti gibi birsey bu.
Tamam uzak mesafe iliskisi de zor ama bu boyle olmamali.
Kaldi ki ben her zaman anne evinden erkek alinmayacagini savunmusumdur. Erkek dedigin bir sure sonra aile evinden ayrilip, kendi basina yasamasi lazim. Ondan sonra koca diye alinacak kivama geliyorlar.
bayramın 2. günü geldi bohça. bugün de işe başladı

bayramın 2. günü geldi bohça. bugün de işe başladı
Bu hafta icin izin alma olasiligi da mi yoktu mesela? Yapmak isteyen insan yapar. Der ki mesela, bu haftaya ikimizde izin alalim komple. Sen gel buraya bohca isini halledelim sonra tatile gidelim birlikte. O zaman herkesin gonlu olurdu.
Hea bunlar olmuyor izin alinamiyor o zaman ilk iki gun sizin yaniniza gelir sizin gonlunuzu yapar 2. gun bohcaya birlikte gidebilirdiniz.
Yok kusura bakmayin ben aileci erkek hic sevmem. Cocuk dedigin kadin erkek fark etmeksizin ailesinden bir sure sonra ayrilip kendi ayaklari ustunde durmasi lazim.

Bohça beklemek nedir ya? İki parça don, gecelik, terlik başı mı beklemiş yeni evli adam, eşiyle bayram tatilini geçirmek yerine? Ay bırakın allaseniz, bu adamla ne paylaşabilirsiniz zaten? Nenem kadınlar gibi 😑

Ailesi "Otur, dur" demiştir, bayram gününü bahane etmiştir ve onların yanında akraba makraba takılmışlardır. Yok, hiç kafamda oturmadı genç adamın kardeşinin damat bohçasını beklemesi. Sizi yalnız bırakmış işte, seçimini yapmış. Nasıl başlarsa öyle gider. Bu kadar saçma bir sebepten günlerdir beraber vakit geçiremediği eşinin yanına gitmeyen adam, mis gibi boşamalık adamdır.

Son düzenleme:
aylardır sorunumuz bu eşim beni sürekli kalabalık ortamlara veya aile ortamına sokmak istiyor ancak bizim her şeyden önce düzenimiz yokken ben kısıtlı zamanımızda ailesiyle olmak istemiyorum. kendi evimiz olmasına rağmen ve beraber yaşamamamıza rağmen her tatilimde oraya gidiyorum. sırf bu sebepten boşanmayı iyice düşünmeye başladım..
Düğünde ne gibi bir sorun oldu? Siz her tatilde neden oraya gidiyorsunuz, kendi ailenizle görüşmüyor musunuz?

Üzüldüm yav. İşiniz zor. Daha ne kadar böyle evli ama bekar olmaya katlanacaksınız? Ya bir taraf inadından vazgeçecek ya da sonu mahkeme gibi duruyor. Allah yardımcınız olsun

Aynı evi paylaşmadığım biri ile evliyim demem ben. Zorunlu durumlar olur, sizinkide öyleymiş evet ama yine de her boşluğu değerlendirmek gerekir. Evlendik 20 gün anca birlikte kaldık diyorsunuz sizce bu normal mi? Adamın uçarak her boşlukta yanınızda olması gerekli. Cinsellik için adamın heyecanının zirvede olması gerekir. Bohça için hele gelmezse eğer benim için büyük bir sorun olurdu. Aileden biri rahatsızlanır sağlık olur hadi tamam. Bohça ya bohça yani. Çok tuhaf.

herkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız
Eşiniz kaç yaşında? Anne kuzusu erkeklerden nefret ediyorum. Bu evlilik olmamış ne yazıkki. Resmi nikahı olan iki yabancı gibisiniz. Eşimden farklı şehirde yaşayan evli birisi olsaydım bir an önce yanına gitmek onunla güzel vakit geçirmek, sevişmek için can atardım. Bohça ile erkeklerin ne alakası olur yahu? Daha neler neler duyacağım bu sitede acaba? Bir yorumda numaramı değiştirdim yazmışsınız. Artık konuşmuyor musunuz? Bence hazır çocuk yokken boşanın. Bu anne kuzusu, ailesine bağımlı erkekten koca olmaz.

herkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız
Bohça getirme işinde erkeğin ne işi var ya resmen bahane yaratmış.

Bu konuyu esime okudum bir erkek olarak degerlendir dedim 🤕 ve aynen söyle dedi keşke düğünü yapmasaymis bir erkek olarak söylüyorum adam sorumluluk almak istemiyor bekar hayatina devam etmek istiyor dedi bence de öyle çocuk yapmayin lütfen sonra cok pişman olursunuz

Ben mi fazla anlayışlıyım bilemedim de. Böyle ailevi bisey varken yardıma gidilir ya aileye. 30 kişi filan gelecekmiş. Yardım illa ki gerekir. E bi de ayda 10-15 gün görüşüyoruz demişsiniz. Hani öyle tek görüşme zamanınız da bu değil. Ne bileyim bana çok anormal Bi istek gibi gelmedi eşinin isteği.

Genel olarak tayin olayında çekimser olması filan ayrı konu. Orada haklısın. Bu şekilde uzun süre gitmez. Geçici Bi durum olarak idare edilir sadece.

Ben mi fazla anlayışlıyım bilemedim de. Böyle ailevi bisey varken yardıma gidilir ya aileye. 30 kişi filan gelecekmiş. Yardım illa ki gerekir. E bi de ayda 10-15 gün görüşüyoruz demişsiniz. Hani öyle tek görüşme zamanınız da bu değil. Ne bileyim bana çok anormal Bi istek gibi gelmedi eşinin isteği.

Genel olarak tayin olayında çekimser olması filan ayrı konu. Orada haklısın. Bu şekilde uzun süre gitmez. Geçici Bi durum olarak idare edilir sadece.
1 aydır görüşmedik hiç şuanda

Eşiniz sizle değil ailesi ile evli , böyle evlilik olmaz olsun , sakın hamile kalma boşanma ihtimaliniz yüksek, bu adamdan olmaz ...

Yorumlarınızı çok okumadım, size çok baskı uyguluyor sürekli kendi istediği olsun diye uğraşıyor bu evlilik sizi çok yıpraticak orta yolu bulmaya gelmeyen insanı duzeltemezsiniz. Kendinizi yormayın kararı siz vereceksiniz

Size karşı bi arzu istek heyecan sevgi aşk tutku bu gibi duygular yok galiba adamda bana öyle geldi.
Eşimle sevgiliyken askere gitti pandemi patladı 6 ay görüşmedik ailesi gitti almaya bir iki gün geçirdi onlarla hemen yanıma geldi tatile gittik.
Hiç demedi bir hafta filan gelmeyeyim diye.
Bohça getirme nedir ya eşiniz erkek gibi erkek olsa böyle antin kuntşn şeylerle uğraşmaz sanki ona geliyo.
Bahane bulmuş gelmemiş açık açık kopuksunuz baya bence aranızda bi bağ oluşmamış ben öyle anladım

Back
X