- 5 Kasım 2022
- 168
- 11
- 18
-
- Konu Sahibi kumsallll0
Bir gün de tümör çıkmaz çıkamaz ödem oluşmuştur ya da daha önce farketmediniz kist vardır Google her zaman abartmıştır tomografi ya da MR verirler bir şey çıkmaz büyük ihtimalle benim de çok başım ağırır güneşten hatta kulağıma vurur.Çok yoğun güneş altında kaldığım sabahın akşamına eve gittim uyumaya çalıştım ama başım birden sğrımaya başladı elimle başımı kurcalarken alt tarafta şişlik olduğunu hissettim korktum internete yazınca tümör falan çıkıyor ve belirtilerde göz seğirmesi falan var bunlar bende oluyor çok korkuyorum bilgisi olan var mı hastaneye sıra aldım ama 20sınfe ancak
Şişlik başka bir seydendir. Güneş altında kaldığınız için çarpmış , ne yediniz dışarda ?Çok yoğun güneş altında kaldığım sabahın akşamına eve gittim uyumaya çalıştım ama başım birden sğrımaya başladı elimle başımı kurcalarken alt tarafta şişlik olduğunu hissettim korktum internete yazınca tümör falan çıkıyor ve belirtilerde göz seğirmesi falan var bunlar bende oluyor çok korkuyorum bilgisi olan var mı hastaneye sıra aldım ama 20sınfe ancak
Evet evet kulağımda da var ağrısı ama göz seğirmesi ne alaka onu anlayamadıkmBir gün de tümör çıkmaz çıkamaz ödem oluşmuştur ya da daha önce farketmediniz kist vardır Google her zaman abartmıştır tomografi ya da MR verirler bir şey çıkmaz büyük ihtimalle benim de çok başım ağırır güneşten hatta kulağıma vurur.
Sudan başka bir şey girmedi midemeŞişlik başka bir seydendir. Güneş altında kaldığınız için çarpmış , ne yediniz dışarda ?
Açlıktan ve güneşten kaynaklidir. Ilık bir duş alin. Hafif bir yemek yiyin saçlarınızı bağlamayın,karanlık bir oda da uyumaya çalışın.Sudan başka bir şey girmedi mideme
Kulak göze vurur dişe bile vurur normal yani korkmayın benceEvet evet kulağımda da var ağrısı ama göz seğirmesi ne alaka onu anlayamadıkm
Vücudunuz tepki veriyor. Bu gayet normal. Sınır sıkışması gibi düşününEvet evet kulağımda da var ağrısı ama göz seğirmesi ne alaka onu anlayamadıkm
Umarım öyledir ya direkt tümör çıkınca korktumVücudunuz tepki veriyor. Bu gayet normal. Sınır sıkışması gibi düşünün
İnşallah öyledir yaKulak göze vurur dişe bile vurur normal yani korkmayın bence
Yapmaya gideyim ben o zaman teşekkür ederimAçlıktan ve güneşten kaynaklidir. Ilık bir duş alin. Hafif bir yemek yiyin saçlarınızı bağlamayın,karanlık bir oda da uyumaya çalışın.