Çok teşekkürlr yorumunuz için. Yok gözlük almadım direk lens istemiştim. Ama nerdeyse küçücük odada insanların yüzünü net göremiyorum ilerlemiş olabilir mi0,75 ile görürsünüz ya
çok baş ağrısı yapmaz diye tahmin ediyorum ama gözlüğünüzü kullanın lensten önce gözlük almamış mıydınız?
başınıza da biraz soğuk kompres yapabilirsiniz geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun çok fena bi ağrı parol bile fayda etmediValla bende şuan aynen o ağrıyı yaşıyorum resmen gözlerim görmez oldu ağrıdan. Gece 5 te uyudum şehit haberleri çok fenaydı eşimden de haber bekledim birkaç kere msj yazdı daha yazar diye bekledim. Bir ilaç kullanıyorum onunla birlikte ağrı kesici uygun olmuyor diye ilaç ta almıyorum öyle yatıyorum başka çare yok gibi
buz dolu buz gibi suyun içine daldırın ellerinizi baş parmağınızın yanını da ovalayın şaşırtıcı biçimde ağrının kesildiğini ya da baya azaldığını görürsünüz muhtemelen.Kızlar hafif nezle olmuştum dün burun akıntım boğaz ağrım ve aşırı baş agrım vardı.Baş ağrısı arada bi gelip gidiyodu ama çok şiddetlendiği oldu özellikle akşam. Bugün grip düzeldi ama aşırı baş ağrısı var. çok kötüyüm yaklaşık 1 saattir özellikle başımın sol tarafı çok şiddetli ağrıyor. 10 aylık bebeğim var emziriyorum. parol içtim doktor vermişti . Buarada bende sinüzit var genelde baş ağrım var ama 2 gündür çok şiddetli şuan ağlıyorum agrıdan.
2. Gözlerim bozuk,miyom var .uzağı görmüyorum en son 1 bucuk sene önce 0,75 çok ileri değildi ama lens kullanıyodum artık kullanmıyorum uzun zamandır. Ama iyide görmüyorum.
Bunların ve gribin etkisi olduğunu düşünüyorum zor yazdım ağrıdan ağlıyorum bu ağrıyı nasıl geçiririm kızlar
sinüziti yani burun tıkanıklığını kesmek lazım. eczanelerde biberona benzer esnek bir pet şişe yapmılar. yanında özel tuz da veriyolar. o tuzu, o şişenin içine koyduğunuz suyla karıştırıp burnnuza uyguluyosunuz. inanamayacağın kadar mükemmel açıyo burnunu, bugüne kadar nasıl keşfedemedim diyeceksin... bence onu al uygula, sık uygularsan tüm tıkanıklıklar gider rahatlayabilirsin...Kızlar hafif nezle olmuştum dün burun akıntım boğaz ağrım ve aşırı baş agrım vardı.Baş ağrısı arada bi gelip gidiyodu ama çok şiddetlendiği oldu özellikle akşam. Bugün grip düzeldi ama aşırı baş ağrısı var. çok kötüyüm yaklaşık 1 saattir özellikle başımın sol tarafı çok şiddetli ağrıyor. 10 aylık bebeğim var emziriyorum. parol içtim doktor vermişti . Buarada bende sinüzit var genelde baş ağrım var ama 2 gündür çok şiddetli şuan ağlıyorum agrıdan.
2. Gözlerim bozuk,miyom var .uzağı görmüyorum en son 1 bucuk sene önce 0,75 çok ileri değildi ama lens kullanıyodum artık kullanmıyorum uzun zamandır. Ama iyide görmüyorum.
Bunların ve gribin etkisi olduğunu düşünüyorum zor yazdım ağrıdan ağlıyorum bu ağrıyı nasıl geçiririm kızlar
parol bile derkenÇok geçmiş olsun çok fena bi ağrı parol bile fayda etmedi
Kızlar hafif nezle olmuştum dün burun akıntım boğaz ağrım ve aşırı baş agrım vardı.Baş ağrısı arada bi gelip gidiyodu ama çok şiddetlendiği oldu özellikle akşam. Bugün grip düzeldi ama aşırı baş ağrısı var. çok kötüyüm yaklaşık 1 saattir özellikle başımın sol tarafı çok şiddetli ağrıyor. 10 aylık bebeğim var emziriyorum. parol içtim doktor vermişti . Buarada bende sinüzit var genelde baş ağrım var ama 2 gündür çok şiddetli şuan ağlıyorum agrıdan.
Seni çok iyi anlıyorum. Bende de aynı sorunlar vardı. Ve ben çözümü aktardan aldığım çin yağında buldum. En fazla yarım saat sonra kuş gibi hafifliyorsun. Sadece yapman gereken burun deliklerine ve başındaki ağrıyan bölgeye sürmek. Kokusu mentol lü, hiçbir zararınıda görmedim.. İstersen dene..Kızlar hafif nezle olmuştum dün burun akıntım boğaz ağrım ve aşırı baş agrım vardı.Baş ağrısı arada bi gelip gidiyodu ama çok şiddetlendiği oldu özellikle akşam. Bugün grip düzeldi ama aşırı baş ağrısı var. çok kötüyüm yaklaşık 1 saattir özellikle başımın sol tarafı çok şiddetli ağrıyor. 10 aylık bebeğim var emziriyorum. parol içtim doktor vermişti . Buarada bende sinüzit var genelde baş ağrım var ama 2 gündür çok şiddetli şuan ağlıyorum agrıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?