Bartin///74

Bartınlıyım bende heyyy arkadaşlarr :)) Amasra ve Çakraz da kalırım genelde :)) en son kurban bayramında gittim :))

ben bartınlı degilim ama bartın ve inkumu çok severim insanlarınız çok sıcakkanlı ve yardım sever

ben üniv. bartın merkez de okudum ben ve arkadşlarım çok severdik bartını 2007 den beri gitmedim

merhaba bartınlılar ben bartınlı değilim yalnızca orası hakkında bilgi almak istiyorum biz şu an çeşmede oturuyoruz ama eşimle bartına taşınmayı düşünüyoruz acaba orada yaşamak nasıldır ilk başta benim için eğitimi çok çok önemli ekonomisi,sosyal faaliyetleri ,gelişimi ,insanları kısaca bana biraz bilgi verirmisiniz bu arada eşim bilgisayar ve uydu işiyle ilgileniyor onrda bu meslek ne kadar geçerlidir şimdiden teşekkür ederim

MerhabaBartınlı bayan arkadaşlarım
Ben resim öğretmeniyim 12yıl bekleyişten sonra artık atamam cıkcak gozukuyor.Ben kocaelinde yasıyorum.Tercih konusunda kararsızım tercihlerimde Bartın var.Sizlere bir danışmak istedim.Kurucaşile nasıl bir ilçe yaşam nasıl pahalımı ev kiraları nasıl ne civarda ulasım nasıl? halkı ve kültürüde merak ediyorum.Su okullardan bildikleriniz varmı yardımcı olabilirmisin karar vermeme.

Kurucaşile Ortaokulu
Karaman Ortaokulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…