Bartin///74

BeLLa

Sevgi neydi?Sevgi emekti
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2007
1.376
15
Arkadaslar ben halis mulis Bartinliyim, varsa hemserilerim buyrun tanisalim

babam bartınlı halam amcalarım orada yaşıyolar amasraya bayılıyorum yaaa deniz süper biz manisadayız oralara slmlar

Konu düzenlemesi için sildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

Selam Kızlar bende ulusluyum Varmı ulustann eller havaya ????????** tatlicadiarzu

hemşehrilerim merhaba.bende BARTIN kozcağız danım.varmı içinizde kozcağızı bilen...

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::
bende BARTINLIYIMMM CANIM HEŞERİLERİM ya bizim otarafın insanları daha bi farklı oluyo bea
hemencik ıssını verdim:)
berden bartın ulusluyum yukarıderedennn varmı arttırann

merhabalar ben kozcağızı biliyorum suan üniversitede okuyorumm ama ilköğretim 5.6.7.8. sınıfları kozcağızda okudum

sevgili limoni arkadaşım halis mulis bartınlıyım...yokmu baska halis mulis bartınının gızlarından....

Bartının her köşesinden birileri var ama amasra'lı yok sanırım.... yok muuu amasra'lı birileri :)))

Arkadaslar ben halis mulis Bartinliyim, varsa hemserilerim buyrun tanisalim

Merhaba şekercim,
Zonguldak bölümüne yazdım ama aslen kökümüz Bartın...anneannem, dayım ve teyzem Bartındalar...ama biz orda hic kalmadık sadece tatillerde giderdik anneannemlere ve birde inkumuna...Kırtepe mah. asma caddesinde oturuyorlar bizimkiler.hemen kızmeslek lisesinin üst tarafında kavşak suyunu geçince :)))

arkadaslar bende halis mulis bartinliyim ben almanyaya evlendim ailem bartin merkezde kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…