Bartin///74

Herkese selam:eek:
Ben kastamonu cide liyim ama her yaz bartının köyü olan bozköydeyim tam 1 ayımı orda geçiriyrm,kendi memleketim kadar çoookkk seviyorum orayı :nazar::smiley-cool:

merhaba arkadaşlar benede bartın kayadibi çavuş köyünden.bartının her yeri ayrı bi güzel.insaın kendi memleketi gibi var mı?

bende kurucaşile ilyasgeçidi köyündenim ama istanbulda yaşıyorum,memleketim benim

ehemm öhömmm

ben bartin ulustanim kizlar :ecrin_bebek:

ama dogma büyüme istanbul hihoyyyt

ama her bayramda tatilde giderdik ailecek :lepi:

canim memleketim benim yaa

offf yazlari inkum amasra off off cok özledim yine ya :a015:

merhaba hemşehrilerim a.s.
ya yazılarınızı okuyunca çok mutlu oldum:sm_cool: içim kıpır kıpır oldu adeta :dance:
ben de katıksız bartınlıyım :lepi: ama evlendikten sonra eşimin işi dolayısıyla denizliye yerleştika.s eşim de osmaniyeli
annemler boğaz da oturuyolar hani şu bartın limanını olduğu yerde inkumuna giderken yol üstünde :1rolleyes:

ya geçmişi okudum da ne kadar çok uluslu var burada a.s benim iki tane samimi arkadaşım var ulus da :jeyyar: liseden arkadaşlarım :dance:

babam bartınlı halam amcalarım orada yaşıyolar amasraya bayılıyorum yaaa deniz süper biz manisadayız oralara slmlar

ilgimç dünyanın işine bak bende manisalıyım ama bartında yaşıyorum 4 senedir çeyrek bartınlı sayılırım.yerimseniben

yeniyil10051.jpg

eh bende manisalıyım denizlideyim amaaaa ulus geliniyimkaydirigubbakcemile3

ben de bartınlıyımmmmm
ama ankarada yasıorum
off of ben de cok özledım yaa
:KK43:

selma acar benim özel mesaja ulaşmışsın ben yalovadaydım oğluma mesajlarıma bakarmısın dediğimde haber verdi bana ben evde değildim. ben zonguldak bahçelievlerde büyüdüm. 1970 senesinde istanbula taşındık. inşallah yazışırız. sevgiler. sanırım benden çok gençsin canım. görüşmek dileğiyle.

X