Tam olarak nereden geldiğini Anlayamadım çok şişlik vardı o şişliği nasıl atacağını bilmiyordum O pek takmıştım hissetmiştim zaten geleceğini Pembeli çok yoğun kokulu bir sıvıPeki vajinadan mi geldi o akıntı yoksa sivilce gibi mi patladı bide ne renkti
En son patlamadan önce aşırı ağrı oldu sonra patladı Sonrasında bir iz vs de kalmadı anlamadım nereden çıktı o sıvıTam olarak nereden geldiğini Anlayamadım çok şişlik vardı o şişliği nasıl atacağını bilmiyordum O pek takmıştım hissetmiştim zaten geleceğini Pembeli çok yoğun kokulu bir sıvı
Bende de pembe sarı geldi vajinadan aktı akıntı gibi düşünebilirsin muhtemelen senin de öyle olduğu için iz vs görmedin benim hiç ağrım yok yani çok çok az zaten kendim patlattim o sıvı çıkınca tamamen geçti mi ?En son patlamadan önce aşırı ağrı oldu sonra patladı Sonrasında bir iz vs de kalmadı anlamadım nereden çıktı o sıvı
Evet ağrı falan kalmadı 3 ay sonra falan tekrar oluşmaya başladı gı an içtım indi hemen çok şükür artık yokBende de pembe sarı geldi vajinadan aktı akıntı gibi düşünebilirsin muhtemelen senin de öyle olduğu için iz vs görmedin benim hiç ağrım yok yani çok çok az zaten kendim patlattim o sıvı çıkınca tamamen geçti mi ?
Bende de biraz indi ama üzerine bastıkça o sıvı geliyor iyi ki yapıyorum bilmiyorum amaEvet ağrı falan kalmadı 3 ay sonra falan tekrar oluşmaya başladı gı an içtım indi hemen çok şükür artık yok
akıntı olarak çıktı. apse olursa zaten içinde iltihap vardır. Apse de patlar ama apsenin içinde kalıyor onu da sıkmak gerekiyor tekrarlamasın diye. Ben sıkamıyorum maalesef içim bi ürperiyorYa bişey sorucam bu apsedeki iltihap direk şişliğin üzerinden mi çıktı sizde yoksa vajinal akıntı olarak mi geldi
Rahatladım şuan pembe kırmızı olması normal mi pekiakıntı olarak çıktı. apse olursa zaten içinde iltihap vardır. Apse de patlar ama apsenin içinde kalıyor onu da sıkmak gerekiyor tekrarlamasın diye. Ben sıkamıyorum maalesef içim bi ürperiyorşu an ilaç kullanıyorum baya şişti umarım patlar kısa sürede
Çok normal benim öncekilerde de öyleydi muhtemelen şu anki patlayınca da pembe kırmızı olacak. Korkmayın o normal iltihap olduğu için öyle çıkıyorRahatladım şuan pembe kırmızı olması normal mi peki
İçimi rahatlattin gerçekten çok teşekkür ederim ne zamana geçiyor peki bu iki gündür sıkınca geliyor sıkmak iyi bilmiyorumÇok normal benim öncekilerde de öyleydi muhtemelen şu anki patlayınca da pembe kırmızı olacak. Korkmayın o normal iltihap olduğu için öyle çıkıyor
Merhaba tekrar sizin ağrınız var mı şu an ?İçimi rahatlattin gerçekten çok teşekkür ederim ne zamana geçiyor peki bu iki gündür sıkınca geliyor sıkmak iyi bilmiyorum
Hayır hatta baya şişlik indi ağrı hiç yokMerhaba tekrar sizin ağrınız var mı şu an ?
Ben şu an yürüyemiyorum bile yarın doktora gidicem inşallahHayır hatta baya şişlik indi ağrı hiç yok
Hadi yaaa benim hiç ağrım olmadı sadece şişlikBen şu an yürüyemiyorum bile yarın doktora gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?