Bartholin kisti/ apsesi

Peki vajinadan mi geldi o akıntı yoksa sivilce gibi mi patladı bide ne renkti
Tam olarak nereden geldiğini Anlayamadım çok şişlik vardı o şişliği nasıl atacağını bilmiyordum O pek takmıştım hissetmiştim zaten geleceğini Pembeli çok yoğun kokulu bir sıvı

Tam olarak nereden geldiğini Anlayamadım çok şişlik vardı o şişliği nasıl atacağını bilmiyordum O pek takmıştım hissetmiştim zaten geleceğini Pembeli çok yoğun kokulu bir sıvı
En son patlamadan önce aşırı ağrı oldu sonra patladı Sonrasında bir iz vs de kalmadı anlamadım nereden çıktı o sıvı

En son patlamadan önce aşırı ağrı oldu sonra patladı Sonrasında bir iz vs de kalmadı anlamadım nereden çıktı o sıvı
Bende de pembe sarı geldi vajinadan aktı akıntı gibi düşünebilirsin muhtemelen senin de öyle olduğu için iz vs görmedin benim hiç ağrım yok yani çok çok az zaten kendim patlattim o sıvı çıkınca tamamen geçti mi ?

Bende de pembe sarı geldi vajinadan aktı akıntı gibi düşünebilirsin muhtemelen senin de öyle olduğu için iz vs görmedin benim hiç ağrım yok yani çok çok az zaten kendim patlattim o sıvı çıkınca tamamen geçti mi ?
Evet ağrı falan kalmadı 3 ay sonra falan tekrar oluşmaya başladı gı an içtım indi hemen çok şükür artık yok

Ya bişey sorucam bu apsedeki iltihap direk şişliğin üzerinden mi çıktı sizde yoksa vajinal akıntı olarak mi geldi
akıntı olarak çıktı. apse olursa zaten içinde iltihap vardır. Apse de patlar ama apsenin içinde kalıyor onu da sıkmak gerekiyor tekrarlamasın diye. Ben sıkamıyorum maalesef içim bi ürperiyor 😂 şu an ilaç kullanıyorum baya şişti umarım patlar kısa sürede

akıntı olarak çıktı. apse olursa zaten içinde iltihap vardır. Apse de patlar ama apsenin içinde kalıyor onu da sıkmak gerekiyor tekrarlamasın diye. Ben sıkamıyorum maalesef içim bi ürperiyor 😂 şu an ilaç kullanıyorum baya şişti umarım patlar kısa sürede
Rahatladım şuan pembe kırmızı olması normal mi peki

Çok normal benim öncekilerde de öyleydi muhtemelen şu anki patlayınca da pembe kırmızı olacak. Korkmayın o normal iltihap olduğu için öyle çıkıyor
İçimi rahatlattin gerçekten çok teşekkür ederim ne zamana geçiyor peki bu iki gündür sıkınca geliyor sıkmak iyi bilmiyorum

Canım şöyle söyleyeyim ben ilk olduğunda doktora gittim şırıngayla çekti. İçinde kalmış eliyle kendisi sivilce sıkar gibi sıkmıştı ve çıkmıştı. Yani ondan bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ama tekrarlayacak büyük ihtimal bu illet yapıştı mı gitmiyor çünkü. Sen dut kurusu kürünü içmeye başla en azından iltihap kaldıysa içerde iyice kurutsun. Bir daha olursa da doktora gider antibiyotik yazdırırsın.

Back
X