Barışmazsan ölümü gör diyen k.validem

Senin annene nasıl davrandığını hatırlıyorum asla affetmem soğukluğa devam el kadar süt bebeği onunla gönderdiğiniz için sizede kızmıştım zaten sonra çocuk neden gece uyumuyor ağlıyor .. çünkü kucakta vıcık vıcık terliyor soğuyor gaz oluyor bebek yazıktır günahtır ...hiç yüz vermeyin

Anneme davrandıklarını unutamıyorum zaten ben kendimi geçtim.Ne kadar aptalmışım alıp alıp gidiyordu ses edemiyordum

Yaşlı değil ki 42 yaşında.o yaşda birinin daha aklı selim olması gerekmez mi?

Bazı insanlara tavrını koymassan anlamıyorlar ne yazık ki.tabi ki o kişiyi siz daha iyi tanırsınız.yaşadıklarınızı tekrar yaşamak istemiyorsanız mesafe iyidir.

Leplepten kastınız leblebi ise 2 aylık bebeğe leblebi vermeye kalkmak cinayete teşebbüsle eş değerdir. Nefes borusuna kaçsın da ölsün diye mi vermiş? Bu cahillik değil, iyilik değil, bu düpedüz saf kötülük. Kardeşime desem 2 aylık bebeğe leblebi ver diye abla çiğneyemez boğazına kaçmaz mı diye sorar bana.

Peki ne malum konu sahibinin ondan önce ölmeyeceği.yaş biraz ilerleyince sanki yarın ölecekmiş gibi manipule ediyorlar insanları.o zaman yarın ölecekmişsin gibi iyilik yapta dua edenin çok olsun.ölüm her kese var.ama kadın lafdan anlamıyor ki.yapma dediği şeyi inatla yapıyor bu kv ler gelin gelince çocuklaşıyor ilgiyi üzerine çekmeye çalışıyor galiba.

Tamam sen mesafeni koyup diyeceğini demişsin. Üzerine yapacak bir şey yok. Kaynanan ne düşündü ne planladı önemsiz şu aşamada.

Ezerek vermişti tabiki bütün değil

2 aylık bebeğin canı niye keblebi çeksin zaten.
Tadını nerden biliyormuş.
Benim bu yaşta canım çekmez ama el kadar bebeğin canı istiyor kv ye göre

İlk mesajımda söylemiştim tabiki iki tarafında anlayışlı olması lazım tek taraflı olmaz

Leblebi veren kv ye böyle soğukkanlı ve sevgi dolu cevap vermek büyük başarı
Bunu hayatta yapamazdım

2 aylık bebeğin canı niye keblebi çeksin zaten.
Tadını nerden biliyormuş.
Benim bu yaşta canım çekmez ama el kadar bebeğin canı istiyor kv ye göre

Bebek büyütmede tecrübeli diye çağırıyorsum
Cahillikte nirvanaya ulaşıyorlar
Babaanne anneanne ellerinde iyi yine sağ kalıyor o çocuklar

Haklısın. Cocuga yaklastirma çok tehlikeli bir kadın sakın cocukla yalnız kalmasin kimbilir ağzına ne tikistirir minicik bebegin

Temcit pilavı gibi sürekli sürmek istemiyorum ama detay vermeyince de vay efendim sen de kaynana olacaksın aynısını görürsüncüler konunun başına üşüşüyor.
Bırak o "sende kaynana olunca göreceksincileri", herkes kv olacak evlatları evlenince.
Herkesin hayata bakışı farklı, sorunları farklı.
Siz durumunuzdan memnun değilsiniz p yüzden memnun olmadığınız hiç bir şeye zorla tahammül etmek zorunda değilsiniz.

ben olsam barısmam tavrım net olur karsıdakı kısı herseyı yapayım ne yaparsam yapayım benı ıdare etsınler dıyen bencıl ve cahıl bırı boyle ınsanla gorusmeye devam edersenız sınır hastası olacaksınız
kayınvalıdemle gorusmedıgımden berı cocuguma doydum resmen kucagıma alamıyordum dedıgınız anları unutmayın

fazla yuz goz ve saygısız bır ınsan gorusmesenızde olur kocanız gorusmek ıstıyorsa gorussun gıtsın ama sız mesafelı durun
hem gorusuyorsunuz hem sıkayet edıyorsunuz artık karar verın ya bu deveyı gudun ya dıyarından gıdın artık

Goreyim deseydin keske beni bile cildirtmisti kaynanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…