- 24 Aralık 2014
- 5.045
- 6.775
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
corona çıktığından beri hemen hemen her gün görüşüyorduk aynı sokaktayız o başlarda çok taktı ama şimdiRahatlığınıza hayranım valla. Yasakta ne güzel misafirliklere gidiyorsunuz misafir alıyorsunuz bi enayi benim ah salak kafam...
Yaptığınız suç. Yakınınızda otursam hiç acımam ihbar ederdim vallacorona çıktığından beri hemen hemen her gün görüşüyorduk aynı sokaktayız o başlarda çok taktı ama şimdi
ailece corona falan dinlemiyorlar ben de bir noktadan sonra kontrol edemiyorum tek taraflı olmuyor bazı şeyler.Ayrıca tabii ki başka birileri gelip gitmiyor sadece eşimin ailesi son zamanlarda o da yoktu.Siz evlere tıkılıp kaldığınızda biz gezmiyoruz yani
Doğum yapınca yardım bahanesiyle dadandılar.Geliyorlar anlamıyorlar bana kalsa ben de görüşmem başkalarıyla görüşmüyoruz zaten.Corona diyince de bir şey yok bizbizeyiz oluyor bahane hazır hemen...keşke biri şikayet etse ceza yesek de akıllansalar hiç acımam.Yaptığınız suç. Yakınınızda otursam hiç acımam ihbar ederdim valla
Anladım. Bir şey desen kocan laf edecek ne yüzsüz insanlar ya bide ölümü gör demiş kendi görsün ölümü rezaletttt insanDoğum yapınca yardım bahanesiyle dadandılar.Geliyorlar anlamıyorlar bana kalsa ben de görüşmem başkalarıyla görüşmüyoruz zaten.Corona diyince de bir şey yok bizbizeyiz oluyor bahane hazır hemen...keşke biri şikayet etse ceza yesek de akıllansalar hiç acımam.
Temcit pilavı gibi sürekli sürmek istemiyorum ama detay vermeyince de vay efendim sen de kaynana olacaksın aynısını görürsüncüler konunun başına üşüşüyor.Mandalina suyunu valla ezberledim.
Mutlaka mandalina suyunu yazmıştır dedim. Ve mandalina suyu...
Ya kurallarınızı uygular ve uygulatırsınız yada bu devran böyle sürüp gider.
yaşlı değil 42 yaşındaKarakaşınızı ozlemedigi kesinde yazık üzüldüm kayın validenize yinede biraz alttan alsanız görmezden gelin bazı şeyleri iki taraflı..yaşlı insanlar torunlarını ozluyorlardir sonra pişman olmayın Allah korusun başlarına birşey geldiğinde..
barışmayı istemiyorum eskisi gibi olsam yine aynı şeyleri yapacak biliyorum.O istiyor ki eski saf leyloş geri gelsin istediğimi yapayım istediğimde bebeği evime götüreyim öyle bir dünya yok işteTavrınız yanlış
Geldi çay pasta koydum, ikramsız yollamam ama suratınada bakmam diyorsunuz
ya evinize gelmiş hiç ilgilenmeyin çocuğu sevip gitsin yada geldiğinde oturup muhabbet edin havadan sudan
belliki sürekli görüşeceksiniz
Ozaman tavrınız net olsunbarışmayı istemiyorum eskisi gibi olsam yine aynı şeyleri yapacak biliyorum.O istiyor ki eski saf leyloş geri gelsin istediğimi yapayım istediğimde bebeği evime götüreyim öyle bir dünya yok işte
Bakın yaşlı olsa yaptıklarını yaşlılığa veririm ama yaşlı değil genç.Beni daha çok anlaması gerekiyorken anlamıyorYaşlı insanlara laf anlatmak sıkıntı sizde ona göre davranın ne bileyim bir şey olduğunda söyleyin azcık kurallarınzı koyun. Sizde ölümü gör fln dediğinizde karşınıza alın durumu söyleyın aşkolsun anne neden öyle söylüyorsun ben geleceğim de ama sende böyle böyle davranıyorsun diye yoksa torunun o senin sev ama bunları yapmazsan daha iyi de güzel güzel..
Tavrınız yanlış
Geldi çay pasta koydum, ikramsız yollamam ama suratınada bakmam diyorsunuz
ya evinize gelmiş hiç ilgilenmeyin çocuğu sevip gitsin yada geldiğinde oturup muhabbet edin havadan sudan
belliki sürekli görüşeceksiniz
Ölüm yaşa bakmıyor ki ..size şöyle kendimden örnek vereyim biz üç eltiyiz il gelin çocuğu olduğu zaman aynılarını yapmış ,kızımı opemezsin bir şey veremezsiniz kucağına verip sevdirmemis.şimdi bizim çocuklarımız var bizde verme diyoruz zaman zaman ama kırmadan benimkinede 2 aylıkken leplep vermişti canı çeker diye annecim çocuk bu çekmez canı sen merak etme benden alır o tadını sen bana yedir dedim güldük geçtik..hala kaynanamın içinde uktedir ilk torunumu hiç sevemedim diye..yaşlı değil 42 yaşında
AynenYa bende onu anliyorum. Ya küssün yada degilsin. Hem eve alip insanlari b* gibi hissettirmenin anlami yok. Baska konuda koca kv ve kp öyle davraniyordu. Hakli haksiz madem öyle eve insanlari almayin cünkü ayni kapiya cikiyor
Daha iyi sizde ona göre rahat rahat konuşursunuz o zaman açık açık söyleyin. Ben nişanlıyken kv aradım görumcemden dolayı sorundu aradım görumxemi açmadı sonra kv beni aradı hayırdır kızım diye bende kv ile sorunu görumcemle ilgili sorunu o anki nişanlımla ilgili sorunu tek tek söyledim. Sizde alın karşınıza anne oğluna söylüyorum anlamıyor sana söyleyeyim en iyisi de başla tek tek arada 2 süslü cümle serpiştir yeterBakın yaşlı olsa yaptıklarını yaşlılığa veririm ama yaşlı değil genç.Beni daha çok anlaması gerekiyorken anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?