Barış Çakır Revizyon

Benim doktorumda revizyonda para almıcak 20 bin aşırı değilmi ya başka şehirde ol daha iyi 5 bine oldum şimdi gene para almıcak

BARIS CAKIR'A REVIZYON OLANLAR LUTFEN RESIM ATABILIR MI... ben 2010da ankarada ameliyat oldum ve begenmiyorum burnumu lutfen yardimci olun sagolun..

BARIS CAKIR'A REVIZYON OLANLAR LUTFEN RESIM ATABILIR MI... ben 2010da ankarada ameliyat oldum ve begenmiyorum burnumu lutfen yardimci olun sagolun..
Ben de Barış Çakır a revizyon için randevu aldım Mart a gün verdiler bekliyorum Mart ta randevuya gidince yazarım buraya bu arada randevu ücreti 400 tl miş

Şunu farkettim ne kadar doğru bilmiyorum.Forumda burun üzerine Barış Çakırın hastaları pek aktif değil gibi yanılıyor olabilirim ama bunu da şuna bağlıyorum. Abi kızlar burunlarından genel olarak mutluysa zaten başkalarının burunlarından onlara ne diye düşünüyor olabilirler çünkü foruma genelde merak edenler. sorusu olanlar,ameliyat olmuş ama kusur bulanlar doktor arayışında olanlar geliyor he birde bazı doktorların yalaka hastaları pof poflayıcıları var onla eksik olmuyor onu biliyorsunuz.

Arkadaşlar bu arada Kimsenin pofpoflayıcısı değilim, konuyu açtığımı unutmuşum sadece, revizyon oldum barış beye herşey muhteşemdi şuan burnumla aşk yaşıyorum❤

Barış Beye revizyon olan hastalar yorum yazarsa çok sevinirim benim de revizyon için düşündüğüm doktorlardan biri açıkçası şu an hasta yorumları çok önemli rica etsem özelden de olsa ulaşıp yorumlarınızı belirtir misiniz?

Ben de Barış Çakır a revizyon için randevu aldım Mart a gün verdiler bekliyorum Mart ta randevuya gidince yazarım buraya bu arada randevu ücreti 400 tl miş

selam canim
gorusmeye gittin mi? gittiysen ayrintilari bizimle paylasabilir misin. hepimizin olumlu olumsuz biseyler duymaya ihtiyaci var. ins burdakileri unutmamişsindir. tesekkurler

Merhaba,

Ben Barış beye muayeneye gittim. Ücretini ödeyip muayenimi oldum bunu özellikle belirtmek istedim. Bu satırları sadece tecrübemi paylaşmak için yazıyorum kimsenin pr'ını yapmak gibi bri derdim yok sadece gerçek hasta yorumu okumak isteyen insanlara yardımcı olmak istedim. Aralıktan beri Revizyon rinoplasti için doktor arayışlarım vardı Barış beye randevu aldım gittim. Gitmeden önce tarzıyla alakalı fikirlerim vardı ve beni hiç yanıltmadı adamın para hırsı yok. Olduğu yeri çok iyi sindirmiş. Sizi sırf ameliyat etmek için asla almıyor. Hayatımda çok az denk geldiğim bir etik anlayışı var ve kendi meslektaşlarını asla gömmüyor. Bana iyi geldi onunla görüşmek. Çıktığımda anneme anlattım ikimiz de şaşırdık "ne güzel adammış o öyle" dedi annem. Gidin , ona ameliyat olun gibi beylik laflar etmeyeceğim ama gidin görüşün diyorum nedenini gidince anlayacaksınız. Ben hepinizin deneyimlerini okuyorum ben de paylaşmış olmak istedim. Revizyon almıyor, şöyle ters böyle ters diye yorumlar okumuştum hatta bunları okuyan çoğu insanın vazgeçtiğini de biliyorum. Alın randevunuzu deyip gidiyorum.

ALDIM BİLE ÇOKTAN :) Bende daha görüşmeden büyük güven oluşturan doktor. Günüm gelsin iple çekiyorum.

Nasıl revizyon almiyor ben konuştum temmuzda arayın ocak için gün verelim dediler revizyon olduğu için ilk ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmeden randevu vermiyor

Nasıl revizyon almiyor ben konuştum temmuzda arayın ocak için gün verelim dediler revizyon olduğu için ilk ameliyatın üzerinden 1 yıl geçmeden randevu vermiyor
Yorumumu okudunuz mu? "Bir takım yorumlar duymuştum" dedim "muayenehanesini arayıp bunu duydum" demedim. Gitmeden önce çok araştırdım Barış beyi duyumlarımla hareket etmeyip gittiğime çok memnunum. Benim konuştuğum bazı üyeler var burada revizyona sıcak bakmadığı algısı yüzünden Barış Beye gitmeyi tercih etmiyorlar bu yorumları okurlarsa fikirleri değişir diye düşünüyorum o yüzden yazdım bunu. Size de geçmiş olsun dilerim istediğiniz gibi olur.

Evet okudum tabiki revizyon almiyor derken neyden bahsettiniz? Doktorun revizyona sicak bakmadığı algısı neden oluşmuş doktor açık açık revizyon yapmam demeden boyle birşey düşünülmesi iyi degil yanlış anlaşılmaya neden oluyorsunuz.burada bende okuyorum yorumları doktor oyle dedi boyle dedi deyip ameliyatı yapmak istemedi yazıyorlar hiç kimseye açık açık böyle birsey söylememiş nerde çıkarıyorsunuz revizyon almadigini?

Ben Türkçe anlatamıyor muyum? Ya kusura bakmayın da bu yorumdan bunu çıkardıysanız pes. Ben üstüne bir şey demiyorum. Buyurun bu linkten kendi açıklamasını okuyun. Ben de duymuştum burada bahsettiği şeyi ve diyorum ki öyle bir şey yok siz de gidin adam hakkında yanlış bir algı var.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dr-baris-cakir.633701/#post-31118915

Tamam okuyacağım. Birkaç farklı yerde okudum doktor revizyon yapmiyor diye ama öyle birsey yok bende yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…