- 30 Mayıs 2016
- 18
- 6
- 36
- 32
- Konu Sahibi fairytale92
-
Şöyle ki ameliyat öncesi burun ucumada müdahale edilecekti, fakat ameliyat masasında vazgeçildi. O korku ve stres ile bende sesimi çıkaramadım tabi ki :) ama zaman geçtikçe burnumun şeklini beğenmemeye başladım. Burun ucum ve kanatları hala büyük maalesef zaten kendiside bakınca kusurları görecektir tek kafama takılan fiyat konusu, tekrar okadar para veremem açıkcası bir kere verdim sonuçta.Kendisiyle direk gorusurseniz yardimci olur diye dusunuyorum, eski hastalarini madur etmeyecek tavirlar sergiliyor anladigim kadariyla.... Benim kafama takilan 6 sene once ilk yapildiginda da sikayetci miydiniz? Ne gibi sorunlar cikti burunda dusme, yamulma vs mi oldu?
6 sene önce de 8 bin iyi para yani bi zahmet revizyonu ücretsiz yapsın gidipte kaç lira olur deme begenmedim 6 senedir de.parasız yapmak zorunda bu her yerde böyledir
Ne kadar süre oldu ameliyat olalı ?kızlar bende başka bir doktora ameliyat oldum burun kanatlarımda daraltılndı fakat bir tarafta dikiş izi kaldı ama kesik izi gibi derin tam burun deliğimin altında başına böyle birsey gelen var mı ne yapılmalı geçme ihtimali var mı ?
benimde kesik izlerim hala daha duruyor ama eskisine göre çok daha iyi durumda resim varsa atabilirmisiniz?2 ayoldu fakat geçecek tarzda bir iz değil kesik izi gibi
mesaj sayınızdan kaynaklıdır özelden atabilirsinizFotograf ekleyecegimm ama ekleyemiyorum?
kızlar bende başka bir doktora ameliyat oldum burun kanatlarımda daraltılndı fakat bir tarafta dikiş izi kaldı ama kesik izi gibi derin tam burun deliğimin altında başına böyle birsey gelen var mı ne yapılmalı geçme ihtimali var mı ?
Merhaba öncelikle forumda yeniyim bir kusurum olursa şimdiden özür dilerim. Ben 6 sene önce Barış Çakır'a burun ameliyatı oldum fakat sonuç istediğim gibi olmadı şuan kendisine tekrar revizyon ameliyatı olmak istiyorum. Fakat fiyat konusunda endişelerim var şuan ücretleri 18bin 20bin arası ben zamanında 8bin'e olmuştum. Barış Bey'e 2.kez ameliyat olan var mı? Varsa da ameliyathane masrafları dışında bir fiyat talep ediyormu öğrenmek istiyorum. :)
kime ameliyat oldunuz acaba?kızlar bende başka bir doktora ameliyat oldum burun kanatlarımda daraltılndı fakat bir tarafta dikiş izi kaldı ama kesik izi gibi derin tam burun deliğimin altında başına böyle birsey gelen var mı ne yapılmalı geçme ihtimali var mı ?
Doktorla ilgili yapılmış bir yanlış varsa, para talep etmemesi gerekir diye düşünüyorum. Yüz yüze görüşüp karar vermekte fayda var bence. Çok geçmiş olsunMerhaba öncelikle forumda yeniyim bir kusurum olursa şimdiden özür dilerim. Ben 6 sene önce Barış Çakır'a burun ameliyatı oldum fakat sonuç istediğim gibi olmadı şuan kendisine tekrar revizyon ameliyatı olmak istiyorum. Fakat fiyat konusunda endişelerim var şuan ücretleri 18bin 20bin arası ben zamanında 8bin'e olmuştum. Barış Bey'e 2.kez ameliyat olan var mı? Varsa da ameliyathane masrafları dışında bir fiyat talep ediyormu öğrenmek istiyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?