• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barış Çakır Revizyon

canım çok üzüldüm :KK43: hiç öyle bir doktor gibi durmuyordu ama seni üzmüş olduğuna üzüldüm açıkçası .
Cok sağol.Ilk ameliyatta iyi olabilir ama gerçekten zor burundan ve revizyondan uzak duruyor.durumu olduğundan çok farklı gösterdi.başka doktorlar araştırıyorum.barış çakırda diğer doktorlarda başka doktorun bozduğu burnu yapmak ,bunun sorumluluğunu almak zorunda değil elbette ama bu duruma da çözüm bulmak gerekiyor sadece kolay burunları yapmak yeterli değil tabiki.

Cok sağol.Ilk ameliyatta iyi olabilir ama gerçekten zor burundan ve revizyondan uzak duruyor.durumu olduğundan çok farklı gösterdi.başka doktorlar araştırıyorum.barış çakırda diğer doktorlarda başka doktorun bozduğu burnu yapmak ,bunun sorumluluğunu almak zorunda değil elbette ama bu duruma da çözüm bulmak gerekiyor sadece kolay burunları yapmak yeterli değil tabiki.

Teoman Doğanlada konustunuzmu ?

Teoman Doğanın yaptığı burunlara baktım ben, fena değil diyebilirim. Ama Muhammet Dilberinkileri daha çok beğenmiştim. Ama işte fotolarını gördüğümüz grup ameliyat olan kişilerin yüzde kaçı. Her doktorun her hastasını önce sonra görme şansımız olsa keşke. Gelecekte inşallah böyle bir sistem olur böyle çok zor oluyor otur araştır tek tek

Birtane sini söyleyeyim

Adı : Uzi

Google la kadınlar kulübü
uzi Muhammed Dilber revizyon yaz

Baktım canım. Uzi rumuzlu arkadaşın burnunu önceden defalarca görmüştüm forumda. Hatta muhammet dilberi ilk aklıma sokan burun uzinin burnuydu ama rumuzu hatırlayamıyorum tabi (seneler önce) Keşke o zaman başkasına ameliyat olmasaymışım. Uzinin burnu harika olmuş. burnu hala böyle duruyorsa deformasyon sıkıntı düşme vs yoksa kadavra da kullansa başka bişey de kullansa benim için okeydir. Çünkü bu burun benim tam istediğim burun olmuş. Mükemmel

Baktım canım. Uzi rumuzlu arkadaşın burnunu önceden defalarca görmüştüm forumda. Hatta muhammet dilberi ilk aklıma sokan burun uzinin burnuydu ama rumuzu hatırlayamıyorum tabi (seneler önce) Keşke o zaman başkasına ameliyat olmasaymışım. Uzinin burnu harika olmuş. burnu hala böyle duruyorsa deformasyon sıkıntı düşme vs yoksa kadavra da kullansa başka bişey de kullansa benim için okeydir. Çünkü bu burun benim tam istediğim burun olmuş. Mükemmel

Tamam diğerlerini de bulucam sana
Ama ben uzinin oncesi sonrası fotoğraf larini görmedim albümde ablamın yazıyor kendisi yorumlarda yazmistı ve ona yorum yapanlarda bayılmış revizyon haline
Bide tam olarak neyden dolayı revizyon oldu onu unuttum
Revizyon hali varmı ki resim ?

Dur Muhammed Dilber e tüm revizyonlari bulabildikleri mi yazicam

Pardon benim gördüğüm de ablasının burnu, kendisininkini ben de gördüysem de hatırlamıyorum ama kesin görmüşümdür :) Bu forumda yayımlanan görmediğim burun çene yoktur sanmıyorum :) Diğerlerini de at bakalım beraber tekrar. Kadavra kıkırdağı sağlık açısından sorun çıkarmıyorsa benim için önemli değil. Görünüş ve sağlık önemli

Pardon benim gördüğüm de ablasının burnu, kendisininkini ben de gördüysem de hatırlamıyorum ama kesin görmüşümdür :) Bu forumda yayımlanan görmediğim burun çene yoktur sanmıyorum :) Diğerlerini de at bakalım beraber tekrar. Kadavra kıkırdağı sağlık açısından sorun çıkarmıyorsa benim için önemli değil. Görünüş ve sağlık önemli

Muhammed Dilber revizyon olup çok memnun kalanlar
Bu arada revizyon olup ta memnum olmayan bizzat okumadım
Sadece bir kizdan haber aldım
Birinin burnu çökmüş diye hatırlıyorum
Bu kızlardan degil ama

aithusaa aithusaa
izmirli izmirli
dostkartal dostkartal
U uzi

Muhammed Dilber revizyon olup çok memnun kalanlar
Bu arada revizyon olup ta memnum olmayan bizzat okumadım
Sadece bir kizdan haber aldım
Birinin burnu çökmüş diye hatırlıyorum
Bu kızlardan degil ama

aithusaa aithusaa
izmirli izmirli
dostkartal dostkartal
U uzi

Baktım canım.
1. Uzinin ablasının burnu 10/10.
2. Dostlartal 6/10. Ama bence Veli Aslan burnunu aşırı derecede yanlış açıyla yanlış yerden oyduğu (yani kavis verdiği) için onu revizyonda tekrar toparlamak ne kadar zor onu da gözönünde bulundurmak lazım. Fakat yine de benim tarzım bu kadar aşırı kavisli ve iri bir burun değil. Dolayısıyla Muhammet bey bu burnu pek düzeltememiş doğruya doğru, ama diğer doktorlar ne ölçüde düzeltebilirdi teknik olarak bunu da bilemiyorum.

3. İzmirli rumuzlu arkadaşın burnu 8/10. Bence burnungüzel olmuş olmasına ama kendi doğal burnu gibi duruyor mu ondan emin olamadım bu yüzde 2 puan kırdım. Çünkü estetik olduğu ilk bakışta belli oluyor. Ancak burada da yine ilk operasyonu yapan doktorun burnu yanlış açıyla yanlış yerden aşırı derecede oyması durumu var. Dostkartal ile aynı sorun var yani, burun sırtına ekstra malzeme eklenerek o boşluğun biraz düzlenmesi gerekiyormuş, doktor bey bunu yapmış. Ama nedense çok doğal duruyor diyemiyorum, bunun sebebi de galiba burnun gözle birleştiği yerin yüksekte olması, ki bu ayrıntı bence çok önemli. (Reşit Burak Kayan da bu konuda benimle aynı fikirde)

4. aithusaa rumuzlu arkadaşın fotoğraflarını ben göremiyorum.Görebiliyorsan bana özelden yazar mısın?

Yorumum bu şekilde. Daha önceden defalarca görüp de gözardı ettiğim burunları tekrar anımsamama yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

aithusaa nin detaylı paylaşımları resimleride vae

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/muhammet-dilber-revizyon-ameliyatim.841122/page-2

Ya sanki
Banada bir problem var gibi geldi
Burunları sanki kisa gibi kemiksiz duruyor

Senin analizin çok iyi
İletişim de kalmalıyız
Benimde burnumda burun kokü alindan itibaren hata var diye düşünüyorum
Reşit burak kayan
Alın , burun detayını biraz aciklarmisin ?

Baktım canım.
1. Uzinin ablasının burnu 10/10.
2. Dostlartal 6/10. Ama bence Veli Aslan burnunu aşırı derecede yanlış açıyla yanlış yerden oyduğu (yani kavis verdiği) için onu revizyonda tekrar toparlamak ne kadar zor onu da gözönünde bulundurmak lazım. Fakat yine de benim tarzım bu kadar aşırı kavisli ve iri bir burun değil. Dolayısıyla Muhammet bey bu burnu pek düzeltememiş doğruya doğru, ama diğer doktorlar ne ölçüde düzeltebilirdi teknik olarak bunu da bilemiyorum.

3. İzmirli rumuzlu arkadaşın burnu 8/10. Bence burnungüzel olmuş olmasına ama kendi doğal burnu gibi duruyor mu ondan emin olamadım bu yüzde 2 puan kırdım. Çünkü estetik olduğu ilk bakışta belli oluyor. Ancak burada da yine ilk operasyonu yapan doktorun burnu yanlış açıyla yanlış yerden aşırı derecede oyması durumu var. Dostkartal ile aynı sorun var yani, burun sırtına ekstra malzeme eklenerek o boşluğun biraz düzlenmesi gerekiyormuş, doktor bey bunu yapmış. Ama nedense çok doğal duruyor diyemiyorum, bunun sebebi de galiba burnun gözle birleştiği yerin yüksekte olması, ki bu ayrıntı bence çok önemli. (Reşit Burak Kayan da bu konuda benimle aynı fikirde)

4. aithusaa rumuzlu arkadaşın fotoğraflarını ben göremiyorum.Görebiliyorsan bana özelden yazar mısın?

Yorumum bu şekilde. Daha önceden defalarca görüp de gözardı ettiğim burunları tekrar anımsamama yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

aithusaa nin detaylı paylaşımları resimleride vae

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/muhammet-dilber-revizyon-ameliyatim.841122/page-2

Ya sanki
Banada bir problem var gibi geldi
Burunları sanki kisa gibi kemiksiz duruyor

Senin analizin çok iyi
İletişim de kalmalıyız
Benimde burnumda burun kokü alindan itibaren hata var diye düşünüyorum
Reşit burak kayan
Alın , burun detayını biraz aciklarmisin ?

Canım Reşit Burak Kayan benle aynı fikirde derken burun alın geçiş açısının iyi ayarlanmış olmasının burunun güzel ve doğal görünmesini sağlayan en önemli detay olduğu konusunda aynı fikirdeyi kastettim. Bunu da şu paylaşımına dayanarak söyledim: https://www.instagram.com/p/BLgcVo-hRZs/?hl=tr

Paylaşımında şöyle yazmış:

“Her plastik cerrah için güzel bir burnun olmazsa olmazları farklıdır, bana göre ise kusursuz bir burunda 2 nokta çok önemli. Bunlardan birincisi alın ve burun arasında (nasofrontal) belirgin bir kavis olması, ikincisi ise burun kökü dedigimiz kısmın (radix) yeterince küçük olması. Etrafınızdaki rinoplasti yapılmış size hoş ya da kötü gelen burunlara baktığınızda, tek farkın bu iki özellik olduğunu göreceksiniz. “

Kendisini tanımıyorum. Zaten bir mesajımda da yaptığı burunların yandan kusursuz (gördüğümün en iyisi) görünmesine rağmen önden bana doğal gelmediğini (burun ucunu sivri değil top gibi yaptığı için) yazmış ve açıklamıştım. Burun ucunu top gibi yapmaktan vazgeçerse, yaptığı burunlar uzun vadede sağlık sorunu yaratmıyorsa ve zamanla deforme olmuyorsa görsel açıdan ileride rakibi olmayacağını düşünüyorum. (yukarıdaki nüansı farketmiş olması nedeniyle)

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben Barış beye muayeneye gittim. Ücretini ödeyip muayenimi oldum bunu özellikle belirtmek istedim. Bu satırları sadece tecrübemi paylaşmak için yazıyorum kimsenin pr'ını yapmak gibi bri derdim yok sadece gerçek hasta yorumu okumak isteyen insanlara yardımcı olmak istedim. Aralıktan beri Revizyon rinoplasti için doktor arayışlarım vardı Barış beye randevu aldım gittim. Gitmeden önce tarzıyla alakalı fikirlerim vardı ve beni hiç yanıltmadı adamın para hırsı yok. Olduğu yeri çok iyi sindirmiş. Sizi sırf ameliyat etmek için asla almıyor. Hayatımda çok az denk geldiğim bir etik anlayışı var ve kendi meslektaşlarını asla gömmüyor. Bana iyi geldi onunla görüşmek. Çıktığımda anneme anlattım ikimiz de şaşırdık "ne güzel adammış o öyle" dedi annem. Gidin , ona ameliyat olun gibi beylik laflar etmeyeceğim ama gidin görüşün diyorum nedenini gidince anlayacaksınız. Ben hepinizin deneyimlerini okuyorum ben de paylaşmış olmak istedim. Revizyon almıyor, şöyle ters böyle ters diye yorumlar okumuştum hatta bunları okuyan çoğu insanın vazgeçtiğini de biliyorum. Alın randevunuzu deyip gidiyorum.
Kendisine revizyon oldunuz mu

Benim sağlık açısından hiçbir sorunum yok, burnum sağlık açısından yüzde yüz iyi. Ama görüntüsü hiç ameliyat olmamış gibi, burun ucu hafif düşük ve burun sırtında kemik kemer duruyor. Ayrıca ameliyat sonrası merdivenden burnumun üstüne düştüğümden midir bilmiyorum burun kemikleri ışık karşısında tam düzgün değil, ışığı kötü yansıtıyor diyeyim.

Kadavradan niye kullanıyormuş kaburga olmasın o emin misiniz? Kadavradan kıkırdak kullanılmasını ben pek çok yerde okudum, ama pratikte yapan hiç duymamıştım. Nasıl bir sakıncası olur onu bilmiyorum ama doktor beye kadavradan istemem kaburgamdan yada kulağımdan alın dersen yok ben illa kadavradan alacağım diyeceğini sanmıyorum. Bir de kadavra öyle heryerde bulunan birşey değil ki özel çalışan bir insan peynir ekmek gibi kadavra kıkırdağı bulabilsin. Benim bildiğim sadece üniversite hastanelerinde ve adli tıp kurumunda kadavra oluyor. Üniversite hastanesine çalışmayan bir estetik cerrahın nasıl kolaylıkla kadavra bulabileceğini anlamadım. Yani bunu söyşeyen kişileri özelden bana yazarsanız ben kendim konuşayım. Ben sonuca bakarak yorum yaptım kıkırdağı nerden alıp koyduğunu bilmiyorum doğrusu ama sonucu başarılı buldum genelde.
Aız kime revizyon olmusgunuz en son

Ben barış çakıra yaptırdım burnumu kardeşimle beraber ikimizde çok mutluyuz:)çok iyi düşğnceli bi doktor evet pahalı ama değer yine olsa yine ona yaptırırım.Fındık burnum:)bence hiç biriniz tereddüt etmeyin zaten yapamayacagını ve sonucu gayet açık anlatıyor boşa para almaz

Merhaba öncelikle forumda yeniyim bir kusurum olursa şimdiden özür dilerim. Ben 6 sene önce Barış Çakır'a burun ameliyatı oldum fakat sonuç istediğim gibi olmadı şuan kendisine tekrar revizyon ameliyatı olmak istiyorum. Fakat fiyat konusunda endişelerim var şuan ücretleri 18bin 20bin arası ben zamanında 8bin'e olmuştum. Barış Bey'e 2.kez ameliyat olan var mı? Varsa da ameliyathane masrafları dışında bir fiyat talep ediyormu öğrenmek istiyorum. :)
sakın olma tekrar Barış Çakıra hem çok pahalı hemde iyi yapmıyor adam kendini iyi pazarlıyor sadece bazıları gibi o kadar çok dr var ki bak araştır incele

Back