• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barış Çakır Revizyon

Tamam okuyacağım. Birkaç farklı yerde okudum doktor revizyon yapmiyor diye ama öyle birsey yok bende yazmak istedim.
Böyle anlatmanız daha iyi oldu. Ben de duymuştum ama yine de dinlemedim gittim iyi ki de gittim diyorum şimdi. Bu tip şeyleri duyup gitmekten vazgeçenleri biliyorum. Kim çıkardıysa bu söylentiyi sormak lazım niye yaptığını. Barış Bey gerçekten kendi alanının en başarılı doktorlarından biri ama onunla kalmamış tarzı, tavrı o kadar harika ki insan böyle birini tercih edince gözü arkada kalmaz bence. İnsan psikolojik olarak bile rahatlıyor gidip görüşünce. Bunları duymuş olanlar da hiç itibar etmesin gitsin , görüşsün. Kaliteli bir adam yüz yüze görüşmelerde daha iyi anlıyor insan. İnşallah sizin çok istediğiniz gibi bir sonuç olur. Çok geçmiş olsun size de.

Böyle anlatmanız daha iyi oldu. Ben de duymuştum ama yine de dinlemedim gittim iyi ki de gittim diyorum şimdi. Bu tip şeyleri duyup gitmekten vazgeçenleri biliyorum. Kim çıkardıysa bu söylentiyi sormak lazım niye yaptığını. Barış Bey gerçekten kendi alanının en başarılı doktorlarından biri ama onunla kalmamış tarzı, tavrı o kadar harika ki insan böyle birini tercih edince gözü arkada kalmaz bence. İnsan psikolojik olarak bile rahatlıyor gidip görüşünce. Bunları duymuş olanlar da hiç itibar etmesin gitsin , görüşsün. Kaliteli bir adam yüz yüze görüşmelerde daha iyi anlıyor insan. İnşallah sizin çok istediğiniz gibi bir sonuç olur. Çok geçmiş olsun size de.
Sağolun insallah sizinde iyi olur.barış cakirla ben henüz görüşmedim ama çoğunlukla iyi yorumlar okuyorum yaptığı burunlarda çok güzel ve doğal oluyor bende görüşmeye gitmeyi çok istiyorum ama mecburen bekliyeceğim.doktor revizyon yapmiyor yazanlara gerçekten bende sormak istiyorum neden boyle seyler yazıp insanlarin yanlış anlamasına neden oluyorlar baska işleri güçleri yok herhalde.

Sağolun insallah sizinde iyi olur.barış cakirla ben henüz görüşmedim ama çoğunlukla iyi yorumlar okuyorum yaptığı burunlarda çok güzel ve doğal oluyor bende görüşmeye gitmeyi çok istiyorum ama mecburen bekliyeceğim.doktor revizyon yapmiyor yazanlara gerçekten bende sormak istiyorum neden boyle seyler yazıp insanlarin yanlış anlamasına neden oluyorlar baska işleri güçleri yok herhalde.
Sanal ortamlarda o kadar değişik insanlar var ki kim kimdir? Ne amaçla ne yazmış anlayamıyorsunuz :( Neyse hiç kafanıza takmayın. Gidin , görüşün. İnşallah da çok içinize sinen bir görüşme olur. İstediğiniz buruna kavuşursunuz. Çok geçmiş olsun :)

Sanal ortamlarda o kadar değişik insanlar var ki kim kimdir? Ne amaçla ne yazmış anlayamıyorsunuz :KK43: Neyse hiç kafanıza takmayın. Gidin , görüşün. İnşallah da çok içinize sinen bir görüşme olur. İstediğiniz buruna kavuşursunuz. Çok geçmiş olsun :)
Evet herkes binbir türlü yorum yazıyor bazıları gerçek bazıları sahte.birkaç gündür ozellikle doktor revizyon yapmiyor yorumlarina denk geldim ve doktorla konuştuğum halde inanmaya başlamıştım ama allahtan doğru değilmiş

Evet herkes binbir türlü yorum yazıyor bazıları gerçek bazıları sahte.birkaç gündür ozellikle doktor revizyon yapmiyor yorumlarina denk geldim ve doktorla konuştuğum halde inanmaya başlamıştım ama allahtan doğru değilmiş
Ben de sahte olduğunu düşünüyorum. Ne kazandıracaksa yapana... Neyse bu tip yorum yapanlara hiç prim vermiyorum ben artık. Konuyu konuşmak bile onlara yarıyor zaten doktorla görüşenler direk anlıyor yalan olduğunu. Gidip görüşünce bana da yazın olur mu? Çok dua edeceğim güzel haberler alın diye :)

Ben de sahte olduğunu düşünüyorum. Ne kazandıracaksa yapana... Neyse bu tip yorum yapanlara hiç prim vermiyorum ben artık. Konuyu konuşmak bile onlara yarıyor zaten doktorla görüşenler direk anlıyor yalan olduğunu. Gidip görüşünce bana da yazın olur mu? Çok dua edeceğim güzel haberler alın diye :)
Yazarım elbette.iyi sonuç alacağıma inanıyorum barış çakır alanında iyi bir doktor.temmuza az kaldı birkaç gün içinde arayacağım tekrar randevu için gün alınca da muayeneye gidincede mutlaka yazarım

Yazarım elbette.iyi sonuç alacağıma inanıyorum barış çakır alanında iyi bir doktor.temmuza az kaldı birkaç gün içinde arayacağım tekrar randevu için gün alınca da muayeneye gidincede mutlaka yazarım

Barış beyle görüştünüzmü nasıl geçti
Revizyon oldunuz mu

Hadiya ;( tam olarak sorunlarıniz kısaca neler

Barış bey bile olumsuz konuştuysa kime gidicez biz ya ufffff
Barış çakır revizyon için gidilecek en son doktor bence. kendisi sürekli hasta seçiyor düşünün ki kalın derili burnu bile yapmıyor.benim zor bir burnum var ama barış çakır çok abarttı ameliyatı yaparım diyen doktor oldumu diye sordu kendisi revizyon yapmak istemediği için başka doktorlarından yapmayacağını düşünüyor.bence barış çakır çok abartılıyor çok daha iyi doktorlar var kesinlikle .çok küçük asimetrik düzgün bir columela kısmı olmayan sağ burun kanadın da enterasan bir eksiklik var sol burun kanadım çökük.asimetrik olarak sırf 4 farklı asimetri sorunu var.sag burun kanadındaki durum için barış çakır tamamen geçmez dedi ama iyi bir doktorun kesinlikle çözüm bulacağını düşünüyorum zaten ameliyat olduktan sonra yazarım burada.eger burnum düzelirse barış çakır karamsarligiyla çok büyük hakkıma girmiş olacak çünkü muayenede söyledikleri yüzünden sadece ağladım.yapmak istemiyor diye durumu olduğundan farklı göstermemeli.diger doktorlar daha iyi hale gelir dedi.birde burnum kalın derili değil sadece kıkırdak eklenmesi gerekiyor bu yüzden de pek böyle ameliyat yapmak istemiyor.

Barış çakır revizyon için gidilecek en son doktor bence. kendisi sürekli hasta seçiyor düşünün ki kalın derili burnu bile yapmıyor.benim zor bir burnum var ama barış çakır çok abarttı ameliyatı yaparım diyen doktor oldumu diye sordu kendisi revizyon yapmak istemediği için başka doktorlarından yapmayacağını düşünüyor.bence barış çakır çok abartılıyor çok daha iyi doktorlar var kesinlikle .çok küçük asimetrik düzgün bir columela kısmı olmayan sağ burun kanadın da enterasan bir eksiklik var sol burun kanadım çökük.asimetrik olarak sırf 4 farklı asimetri sorunu var.sag burun kanadındaki durum için barış çakır tamamen geçmez dedi ama iyi bir doktorun kesinlikle çözüm bulacağını düşünüyorum zaten ameliyat olduktan sonra yazarım burada.eger burnum düzelirse barış çakır karamsarligiyla çok büyük hakkıma girmiş olacak çünkü muayenede söyledikleri yüzünden sadece ağladım.yapmak istemiyor diye durumu olduğundan farklı göstermemeli.diger doktorlar daha iyi hale gelir dedi.birde burnum kalın derili değil sadece kıkırdak eklenmesi gerekiyor bu yüzden de pek böyle ameliyat yapmak istemiyor.

Ahmet İslam Lada görüşün isterseniz
Özellikle Oda çok revizyon yapıyor ve hakkında 1 tane olumsuz yorum okumadım

kızlar bende başka bir doktora ameliyat oldum burun kanatlarımda daraltılndı fakat bir tarafta dikiş izi kaldı ama kesik izi gibi derin tam burun deliğimin altında başına böyle birsey gelen var mı ne yapılmalı geçme ihtimali var mı ?
Kime oldunuz acaba ben de düşünüyorum yeni araltırmaya başladım ?

Ahmet İslam Lada görüşün isterseniz
Özellikle Oda çok revizyon yapıyor ve hakkında 1 tane olumsuz yorum okumadım

Ahmet İslam Bey’in hastalarının instagram fotoğraflarına baktım. Yandan hemen hemen hepsi çok güzel olmuş ama fotoğraflara bakılacak olursa önden ve çaprazdan o kadar başarılı durduğu kanaati oluşmadı bende.

Ahmet İslam Bey’in hastalarının instagram fotoğraflarına baktım. Yandan hemen hemen hepsi çok güzel olmuş ama fotoğraflara bakılacak olursa önden ve çaprazdan o kadar başarılı durduğu kanaati oluşmadı bende.

Sizde revizyon mu olucaksiniz
Peki önden , çaprazdan beğendiginiz güzel yapan doktor lar kim ? Sizce

Merhaba, evet ben de revizyon için doktor araştırması yapıyorum. Benim şuana dek önden çaprazdan yandan heryerden burunlarını en çok beğendiğim ve doğal bulduğum doktor Muhammet Dilber oldu. Ama bu benim beğenim zevkim tabi ki kişiden kişiye değişebilir. Bazıları yandan çok iyi buldum önden beğenemedim, bazılarını önden iyi buldum yandan ya çok oymuş ya burun sırtını çok yukarda bırakmış göz burun arasındaki mesafeden estetik olduğu anlaşılıyor. Bazıları burnu pek küçültmemiş gibi ve olması gerekenden çok fazla pahalı geliyor (barış çakır, abdülkadir göksel burunları) Ali Murat Akkuş ve Salih Emre Üregenin de yaptıkları burunları da beğendim. Emre İlhanın yaptıkları güzel dursa da bazıları bana aşırı kavisli ve estetik olduğu epeyce belli oluyor gibi geldi. Total yorumum ve gözlemim şuana dek bu yönde.

Merhaba, evet ben de revizyon için doktor araştırması yapıyorum. Benim şuana dek önden çaprazdan yandan heryerden burunlarını en çok beğendiğim ve doğal bulduğum doktor Muhammet Dilber oldu. Ama bu benim beğenim zevkim tabi ki kişiden kişiye değişebilir. Bazıları yandan çok iyi buldum önden beğenemedim, bazılarını önden iyi buldum yandan ya çok oymuş ya burun sırtını çok yukarda bırakmış göz burun arasındaki mesafeden estetik olduğu anlaşılıyor. Bazıları burnu pek küçültmemiş gibi ve olması gerekenden çok fazla pahalı geliyor (barış çakır, abdülkadir göksel burunları) Ali Murat Akkuş ve Salih Emre Üregenin de yaptıkları burunları da beğendim. Emre İlhanın yaptıkları güzel dursa da bazıları bana aşırı kavisli ve estetik olduğu epeyce belli oluyor gibi geldi. Total yorumum ve gözlemim şuana dek bu yönde.

Sizin tam olarak ne gibi sikayetleriniz var
Bende Muhammed Dilber i
Çok inceledim ilk ve revizyon dada çok başarılı
Ancak kadavradan kikirdak kullanması
Bende olumsuz Luk yarattı
Burda revizyon olan 2,3 kişiye kadavradan kullanmış
Emre İlhan ve bir kaç doktor kadavradan kullanmıyoruz yanlış uygun olmaz diye yorumluyorlar

Muhammed Dilber revizyon sonuçları
Çok başarılı aynı 1. Ameliyat gibi bu arada

Sizin tam olarak ne gibi sikayetleriniz var
Bende Muhammed Dilber i
Çok inceledim ilk ve revizyon dada çok başarılı
Ancak kadavradan kikirdak kullanması
Bende olumsuz Luk yarattı
Burda revizyon olan 2,3 kişiye kadavradan kullanmış
Emre İlhan ve bir kaç doktor kadavradan kullanmıyoruz yanlış uygun olmaz diye yorumluyorlar

Muhammed Dilber revizyon sonuçları
Çok başarılı aynı 1. Ameliyat gibi bu arada

Benim sağlık açısından hiçbir sorunum yok, burnum sağlık açısından yüzde yüz iyi. Ama görüntüsü hiç ameliyat olmamış gibi, burun ucu hafif düşük ve burun sırtında kemik kemer duruyor. Ayrıca ameliyat sonrası merdivenden burnumun üstüne düştüğümden midir bilmiyorum burun kemikleri ışık karşısında tam düzgün değil, ışığı kötü yansıtıyor diyeyim.

Kadavradan niye kullanıyormuş kaburga olmasın o emin misiniz? Kadavradan kıkırdak kullanılmasını ben pek çok yerde okudum, ama pratikte yapan hiç duymamıştım. Nasıl bir sakıncası olur onu bilmiyorum ama doktor beye kadavradan istemem kaburgamdan yada kulağımdan alın dersen yok ben illa kadavradan alacağım diyeceğini sanmıyorum. Bir de kadavra öyle heryerde bulunan birşey değil ki özel çalışan bir insan peynir ekmek gibi kadavra kıkırdağı bulabilsin. Benim bildiğim sadece üniversite hastanelerinde ve adli tıp kurumunda kadavra oluyor. Üniversite hastanesine çalışmayan bir estetik cerrahın nasıl kolaylıkla kadavra bulabileceğini anlamadım. Yani bunu söyşeyen kişileri özelden bana yazarsanız ben kendim konuşayım. Ben sonuca bakarak yorum yaptım kıkırdağı nerden alıp koyduğunu bilmiyorum doğrusu ama sonucu başarılı buldum genelde.

canım çok üzüldüm :( hiç öyle bir doktor gibi durmuyordu ama seni üzmüş olduğuna üzüldüm açıkçası .

Benim sağlık açısından hiçbir sorunum yok, burnum sağlık açısından yüzde yüz iyi. Ama görüntüsü hiç ameliyat olmamış gibi, burun ucu hafif düşük ve burun sırtında kemik kemer duruyor. Ayrıca ameliyat sonrası merdivenden burnumun üstüne düştüğümden midir bilmiyorum burun kemikleri ışık karşısında tam düzgün değil, ışığı kötü yansıtıyor diyeyim.

Kadavradan niye kullanıyormuş kaburga olmasın o emin misiniz? Kadavradan kıkırdak kullanılmasını ben pek çok yerde okudum, ama pratikte yapan hiç duymamıştım. Nasıl bir sakıncası olur onu bilmiyorum ama doktor beye kadavradan istemem kaburgamdan yada kulağımdan alın dersen yok ben illa kadavradan alacağım diyeceğini sanmıyorum. Bir de kadavra öyle heryerde bulunan birşey değil ki özel çalışan bir insan peynir ekmek gibi kadavra kıkırdağı bulabilsin. Yani bunu söyşeyen kişileri özelden bana yazarsanız ben kendim konuşayım. Ben sonuca bakarak yorum yaptım kıkırdağı nerden alıp koyduğunu bilmiyorum doğrusu ama sonucu başarılı buldum genelde.

Sizde burda arama kısmına Muhammed Dilber revizyon olanların yorumları ni
Okursanız görürsünüz 2 kişi de kadavra kikirdagi
Kullanmış kendileri yazmış sanki 1 kişi daha var diye hatırlıyorum
Bu kişiler bir daha girmemiş siteye çıkmış lar
En son 1 tane si 2017 de girmiş
Yani bennheryerde kadavradan alınan kikirdak iyi değil kullanılmaması gerekir tavsiye etmiyoruz diye okudum Muhammed Dilber in.ozellikle kadavradan alması kafamda soru işareti bıraktı
Ama seçenek.birakiyormu o var
Onu bilmiyorum ?
Niye özellikle kadavradan

Back