Barış Atay; biz senin anana bir şey demeyelim, sen de bizimkine dil uzatma!'

hata yaptı. evet. ifadedeki o alaycılık hoş değildi. evet. ben rahatsız oldum. empati yaptım çünkü. bu şekilde dalga konusu olmak istemem .
birşeyi anlatmak istersen sana hoş gelmiyorsa bunun bir uslubu vardır. alayla olmamalı anlatım tarzın. daha ciddi daha rencide etmeden fikrini yazarsın.
ha,evet ,yanlışını anlamak ve özür dilemek herkesin harcı değildir. bunu yapmak erdemdir. özür dileyen affedilir. affetmemek ve linç etmek yanlıştır

hata yaptı. evet. ifadedeki o alaycılık hoş değildi. evet. ben rahatsız oldum. empati yaptım çünkü. bu şekilde dalga konusu olmak istemem .
birşeyi anlatmak istersen sana hoş gelmiyorsa bunun bir uslubu vardır. alayla olmamalı anlatım tarzın. daha ciddi daha rencide etmeden fikrini yazarsın.
ha,evet ,yanlışını anlamak ve özür dilemek herkesin harcı değildir. bunu yapmak erdemdir. özür dileyen affedilir. affetmemek ve linç etmek yanlıştır
açık giyinenlerde baştacı yapılmıyor oky..kadınlar kahkha atmasın vs diyen arınç kadınlarda özür diledimi..ona göre iffet timsali kadn kahaha atmaz..söylüyor geçiyor..daha nelere özür dilenmedi..

Allah onca günahlarına rağmen af dileyenleri affediyorken özür dilemiş bir adamı linç etmeye çalışmanın ne anlamı var.saki dinciler kadınları el üstünde tutuyor.kadını ne halde gördükleri gayet ortada:KK14:
'Dinci'ler nasil goruyormus kadinlari? Bir iki kisinin soyledigine bakip genelleme yapmak ne kadar yanlis.

açık giyinenlerde baştacı yapılmıyor oky..kadınlar kahkha atmasın vs diyen arınç kadınlarda özür diledimi..ona göre iffet timsali kadn kahaha atmaz..söylüyor geçiyor..daha nelere özür dilenmedi..
her uç düşünene karşıyım canım. ılımlı düşünceden yanayım. her 2 görüşünde ucunu sevmiyorum

[
her uç düşünene karşıyım canım. ılımlı düşünceden yanayım. her 2 görüşünde ucunu sevmiyorum
oky niran ünsalın açık pozları için neler neler yazıldı iç çamaşırıyla çıkmış yazıldı..kendiside kaltı soyunanlara laf söylüyor..bu giyim kuşam sorunları islam ülkelerinde var maalsef..kimse kendinden farklı olana saygılı değil fatihte boynunda zincir olan bir çocuğun zincirini çekip koparmışlar..erkek adam zincirmi takar diye..
o kesimlerde açık kadınlara kötü muamale yaparlar..kapalılarda aynı şeklde bazen tacize uğrar..farklılığı kabul etmeye açık değilkiz sanırım..

peçe takmak genel olsaydı karşımızdakinin erkekmi kadınmı olduğunu nerden anlayacaktık..iyiki peçe takılan ülkede değiliz bu halimizede şükür..

Dinci seklinde tanimlamalari da sevmem. Allah bilir kim dinci kim dindar. Buna biz karar veremeyiz.
bana göre çıkarı için dini kullananlar dincidir.yoksa dini gerçekten bilenler hakkı hukuku da iyi bilirler:KK51:

Samimiyet olarak demedim ki
hala kadının bir köşeye itilmesi olarak görüyor bu kareyi
bunu kendisi seçmiş mi demeden
fotoğrafa göre yorum yapmamı istiyorsan o fotoğraf benim fikrime göre hoş değil.
o çocuğu doğuran anne.
9 ay karnında taşıyan anne.
istediği .şekilde giyinsin ama o bir anne. o karede kenarda olmamalıydı. o çocuk onun kucağında olmalıydı. babanın değil. anne ön planda olmalıydı

Kimin ne derecede kapanacagina kimse karar veremez
Bu sınıra bunun muhatabı karar verir
erkek mi kız mi belli değil gerekçesi ise gerçekçi değil :)
Eger bu supheyle dusunursek, kiyafeti toptan yasaklayip insanlari ciplak gezmeye zorlamamiz lazim :) belli mi ya adam pantolonunun belinde silah sakliyorsa ya da sapkasinin altinda..?

fotoğrafa göre yorum yapmamı istiyorsan o benim fikrime göre hoş değil.
o çocuğu doğuran anne.
9 ay karnında taşıyan anne.
istediği .şekilde giyinsin ama o bir anne. o karede kenarda olmamalıydı. o çocuk onun kucağında olmalıydı. babanın değil. anne ön planda olmalıydı
İşte bu senin bizim değil o kadının tercihi
üstelik internet ortamına fotoğrafını vermemesi de gayet normal
alaycı üslubunu n altındaki fikri hala savunuyor ise bu Özür sayılmaz
Kimin ne yapacağına barış karar veremez

İşte bu senin bizim değil o kadının tercihi
üstelik internet ortamına fotoğrafını vermemesi de gayet normal
alaycı üslubunu n altındaki fikri hala savunuyor ise bu Özür sayılmaz
Kimin ne yapacağına barış karar veremez
tamam ,ama kadınında yanlışı bu o zaman. adama demeliydi,o benim çocuğum, o çocuğu acılar içinde doğuran benim. 9 ay karnımda taşıdım onu. çekil de çocuğumu ben alayım kucağıma. beni yok sayma burdayım onun anasıyım. bu benim hakkım. kenarda yok sayılmak istemiyorum.2ci planda olmak istemiyorum.

tamam ,ama kadınında yanlışı bu o zaman. adama demeliydi,o benim çocuğum, o çocuğu acıkar içinde doğuran benim. 9 ay karnımda taşıdım onu. çekil de çocuğumu ben alayım kucağıma. beni yok sayma burdayım onun anasıyım. bu benim hakkım. kenarda yok sayılmak istemiyorum.2ci planda olmak istemiyorum.
Ben buna tercih diyorum işte

X