Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saraylım ben cevap verım sana şimdi şöyle bırşey soylıyım sana evlendıklerınde zaten boyledırler carşaflı ve sakallı dındar yanı şimdi ben çarşaflıyım ınan esıme acılıyım desem allah şahıtkı karısmaz ha herkez benım eşimmi degıl ama soyle bı durum var kımısı karıyere kımısı aşka kımısıde dın yonune bakar evlenecegı kişinin ve ınankı cok cıddı soyluyorum çarşaf zorla gıydırılcek bır kıyafet degıl cogu bayan ailesi eşi ıstemedıgı halde ne mucadelerle gıyınıyor zorla gıyınılcek bırsey degıl bnım ne ailem ne sulalem ne cevrem nede eşimin ailesi istemedı ama gıydım anlatmak ıstedıgım ımkansız denılıyor ama degıl cevremden ve kendımden ıyı bılıyorum... mısal dayımın bır arkadası var adam sonradan dındarlasıyo eşi acık zaten oyle evlenmıs ama adam degısınce esının carsafa burunmesını aksı halde bosanacagını soyluyor cocuklarıda var ve eş kabul etmıyor boşanıyor hoş bırseymı hayır degıl oyle evlenmıs sımdı degıstırmeye calısmamalı kendı kararı olmalı ıradesı olmalı herkezın ama bak gıymek ıstemeyen hıc bırsekılde gıymezAdama bak yaaa... "Anneyi fotoda bulamadik" lafi ustune ve bir de adam bu kadarcik lafa ozur diledigi halde ne kin kusmus Barisa... Demedigi laf kalmamis... Kac para kazandigindan, set arkadaslarinin surundugunden tut da ickiye verdigi paraya kadar... Hem de ozur diledi diye.. Zaten bu dincilerin hepsi boyle... Sabahtan aksama dek insanlari birbirinin ustune kiskirtmak ve hedef gostermekten baska yaptiklari birsey yok... Dinin geregini yerine getiriyorlarmis... Dinlerini koruyorlarmis... Kadinin ozgur giyinmesine saygiyi (tabi ozgur derken mini etek, pantolon veya bikini degil, turban+pardesu veya carsaf olacak) koruyorlarmis... Bir kahkaha eden kadina saldirirlar, bir normal kiyafet giyinene evlerinize donene dek butun meleklersize nalet edecekler diye hutbeler verir, butun acik kadinlari zina yapmakla suclarlar, bir yandan spiker kadin olmasin, ote yandan kadin calismasin evde otursun, durmadan birilerini kadinlarin ustune saldirtiyor tahrik ediyorlar.. Bir yandan da carsafi ille de kadina giydirecekler.. Ozgurlukmus... Kadinlar da buna inaniyor ya, en cok da ona hayret ediyorum iste...
Yav orda oturan carsafli kadinin kendi istedigi icin kapandigini nerden biliyorsunuz cok merak ediyorum. Kocasinin kiyafete dikiz... Boyle bir adam kiyafet secimini sana birakir mi acaba? Allahaskina bir ciksin desin ki "evet kardesim, bu adam karisi acik giyinmek istese agzini acip tek kelime laf etmez, "tamam karicigim, nasil istersen onu giyin" der, asla karismaz karisinin ozgur kiyafet secimine diye... Allah askina dedim bak...
ınan bunu bende cozemıyorum neden ınanılmıyor ımkansız denılınıyor peceyle kapanmaya kendımden ornek verıyorum cevremden ornek verıyorum pece zorla gıyınılıcek bırsey degıl gıyenler ne es nede aile zoruyla gıyıyor kendı ıstek ve ıradelerıyle gıyınıyorlarBende sana küfredebilirmiyim barış,ama sonra özür dileyeceğim söz
Hayır hür iradesiyle mini şort giyip popo kıvrımlarını göstermeyi tercih edeni aklınız mantığınız alıyorda,inancı adına yüzünü göstermemeyi tercih edeni o aynı mantık neden almıyor acaba ?
Kesinlikle zorla giyilecek birsey değilınan bunu bende cozemıyorum neden ınanılmıyor ımkansız denılınıyor peceyle kapanmaya kendımden ornek verıyorum cevremden ornek verıyorum pece zorla gıyınılıcek bırsey degıl gıyenler ne es nede aile zoruyla gıyıyor kendı ıstek ve ıradelerıyle gıyınıyorlar
kesınlıkle katılıyorum aileler karsı cıkıyor ya en yakından tanıdıgım bı arkadas babası kız her akşam ısten geldıgınde pecesını alıp sobaya atıyor ve kız sabah gıderken yenı pece takıyor dusunulebılınıyormu acaba nasıl bırseydır tek basına kımseden destek gormeden mucadale etmek ama kımse gormuyor herkez zorla dıyor bende dıyorumkı zorla olması ımkansız bırı gelsın bana desınkı ben zorla pece takıyorum ımkansızKesinlikle zorla giyilecek birsey değil
hatta aksine
çarşaf tercih eden hanımlar aile tarafından çıkarılmaya zorlanıyor
Sırf bu yüzden evlatlıktan reddedilenler bunu gizli gizli giyenleri tanimasam acaba derimkesınlıkle katılıyorum aileler karsı cıkıyor ya en yakından tanıdıgım bı arkadas babası kız her akşam ısten geldıgınde pecesını alıp sobaya atıyor ve kız sabah gıderken yenı pece takıyor dusunulebılınıyormu acaba nasıl bırseydır tek basına kımseden destek gormeden mucadale etmek ama kımse gormuyor herkez zorla dıyor bende dıyorumkı zorla olması ımkansız bırı gelsın bana desınkı ben zorla pece takıyorum ımkansız
egemcim anne resim çektirmeyebilirdi zaten süklüm püklüm oturuyor,poz verir gibi değil bence resimde görünmesinde gerek yoktu..özür dilemek erdemdir,bunu yapmayanlar utansın
Yeni yılın ilk doğan bebeği isimli bir haberde "doğuran kadın" neden görünmesin?egemcim anne resim çektirmeyebilirdi zaten süklüm püklüm oturuyor,poz verir gibi değil bence resimde görünmesinde gerek yoktu..
ınan aynı dusunuyorum ne zorluklara gıyınılınıyor kı boyle bırsey azla kısının kendı tercıhı dısında yapılması ımkansızz kendılerıne gelınce özgurluk saygı ama teseture carsafa konu gelıncekendı gıynemez baskıyla gıyınıyorlar yok adam kotu bısey yazmamıs vs vs ozgurlukse herkeze olmalı kısı saygı beklıyorsa ılk once karıdakıne saygı duyucak yok dınde yokmus su sıyaset bolumunde kk uye oldugumdan berı kac kere aynı ayetı paylaştım ama dınde yok dıyorlar kımısı turban bıle dınde yok dıyor ne anlatabılırsın artıkSırf bu yüzden evlatlıktan reddedilenler bunu gizli gizli giyenleri tanimasam acaba derim
neden örtünme eşittir baskı
bu insanlar kadinlari çok düşündükleri için falan da böyle yorumlar yaptıklarını sanmıyorum
kendi seçimleri olmadan ne durumda olan kadınlar var
Hayır bi de özrü dilemis ama kabahatinden daha büyük
asla barış atayı tasvip etmiyorum..ama eşi ve bebeğiyle yakın olarakta poz verebilirdi..Yeni yılın ilk doğan bebeği isimli bir haberde "doğuran kadın" neden görünmesin?
Bence bu olayda bir hata yok.
Barış Atay'ın kafasında hata var!!!