Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkurler ecenaz video icin
hicbir zaman o yarismayi ve diziyi izlemedim izlemek istememistim
bu kadar yipranacagimi nereden bilebilirdim aslinda duy sesimi
gozumden dusmedin sen dusurmemistim aslinda
Link Silinmiştir.
site acilmistir
siteye ben nıe gıremıyorum :1ninca:
onun hakkında ne söylesem ya yazsam az kalacak o yüzden yorumu size bırakıyorum...
güzelim belki biliyorsundur barış benim komşumdu ben onu şarkıcı barış olarak değil komşum barış olarak tanıdım gerçekten öyleydi ama onu tanıyana kadar şarkıcı olduğunu bir yarışmada birinci olduğunu bilmiyordum. karşımda mahçup bir delikanlı vardı onun için benim barışa bakış açım daha farklı, belki inanmayacaksın ama şarkısını ilk kez kazadan sonra tv de seyrettim. komşum olan barış hakkında söyleyecek çok sözüm var çünkü gerçekten yüzünde bir hüzün ve mahçupluk vardı onun, efendiydi kimseyi kırmazdı, kimseyi üzmezdi, asla burnu havada değildi, çok cana yakın ve içtendi daha ne söyliyeyimki ben komşumu kaybettim ve hala inanamıyorum buna sanki her an motoruyla önümden geçecekmiş gibi geliyor bana, barışım sen rahat uyu
ya baris kacmistim uzaklara baska bir ulkeye
herseyi sifirlamak adina
unutmustum iyiden iyiye nefretini dahi unutmustum neredeyse
peki ya simdi yeniden ciktin geldin simdi daha cok aci verdin ama bu sefer daha fazla kizdirdin beni
ben tekrar kurdugum duzenime adapte olup tekrar unutabilirmiyim seni bilmiyorum ama sen unutulacaksin her olen gibi... maalesef hepimiz unutulmaya mahkumuz
bu dunyadan gocup gidince bizi hatirlayanlar,taniyanlarda gocup gidince hic yasamamis gibi olmayacakmiyiz......
oofff....aman ne bileyim hayat cok anlamsiz acimasiz.....................................................................................................................................................................??!!!!!