Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
tesekkurler ecenaz video icin
hicbir zaman o yarismayi ve diziyi izlemedim izlemek istememistim
bu kadar yipranacagimi nereden bilebilirdim aslinda duy sesimi
gozumden dusmedin sen dusurmemistim aslinda

tesekkurler ecenaz video icin
hicbir zaman o yarismayi ve diziyi izlemedim izlemek istememistim
bu kadar yipranacagimi nereden bilebilirdim aslinda duy sesimi
gozumden dusmedin sen dusurmemistim aslinda

elif abla sen tanıyor muydun barışımı?

Barışın şarkılarını dinlerdim çünkü benim sevdiğim tarzdaydı şarkıları. Kişiliği hakkında bilgim yoktu ama sempatik olduğu için severdim içimden gizlice.Onu kaybedince anladım tabi sevdiğimi.Gerçekten çok üzüldüm böyle başarılı genç ve iyi kalpli bir insanın hayatını kaybetmesine.Onun için yapacabileceğimiz tek şey dua etmek ve ders almak bütün bu olanlardan.İnsanlar doğar büyür ölür.Bu güne kadar böyle genç ölümleri çok duyduk ve kendimiz hayatta olduğumuz sürecede duyacağız sanırım hep.Ama beni üzen başka gerçekler de var...
Medyadaki haberler!!! Aslında bu konuda yazacak çok şey var ama aklıma geldikçe sinirleniyorum.Siz bu konuda ne düşünürsünüz bilmiyorum ama benim taktığım konu bu. Başka bir forumda yazdığım yazıyı buraya kopyalamak istiyorum.Haklı olduğuma eminim:

"Söyleyecek hiç bir şey yok bir o kadarda çok şey var.

Üzgünüm gencecik yaşta içten, başarılı, iyi kalpli, hayat dolu bi insan hayatını kaybetti.
Medyaya kızgınım. Barışın bu durumundan reyting yaptılar. az sonra, flaş flaş diyerek bizlerin duygularını sömürdüler ve maalesef kendilerini izlettiler. Barışı uyuşturucuyla ölen, barlar da şarkı söyleyip dibe vuran insanlarla aynı kefeye koydular. Hastane bahçesinden KARE KARE abuk sabuk resimleri yayınladılar.vs vs. En son olarak yoğun bakımda çekilmiş resimlerini "sanki az sonra kalkacak uyuyo gibi,posterlerinde nasılsa öyle,saçlarını kesmemişler,sağlıklı bir insan gibi görünüyor,yüzünde hiçbir şey yok" diyerek kendilerini iyice alçaltmış, yaptıkları etik olmayan bu davranışı insanların duygusallıklarını kullanarak etikleştirmeye çalışmış bir sürü rezil insan(barışın o resimlerini görmüşsünüzdür.Barış'ın normal haline benzemiyordu bile,saçları görünmüyordu ve yüzünde bandajlar vardı). Bunları yazmak hoş değil biliyorum ama yazmak zorunda hissettim eminim sizde bunlardan rahatsız olmuşsunuzdur. Barış uyanıp bütün bunları görseydi eminim ki utanırdı.Kahrolurdu..Dediğim gibi söyleyecek haykıracak çok şey var. Murat Kekilli söylemiş "Bir akşamüstü gitti Barış oy..Döner dedik dönmedi oy.." Allah mekanını cennet etsin.Ailesine ve sevenlerine sabır versin.

Onu kaybettiğimiz için üzgünüm. Medyayı kınıyorum ve son olarak kendimi kınıyorum bütün bunları izleyip medyanın iğrençliklerine alet olduğum için...."

tuba sana katilmamak mumkunmu.tv kanallarinin yaptiklari seninde dile getirdigin uzere malum.zaten biliyoruzki onlar samimiyetsiz cevresindekileri sirf kendileri icin severler sayarlar, degerler kaybolur,hayatlar soner ates dustugu yeri yakar
kaybolusuyla yine hayatimda iz birakti baris.meger ne cok hirslarim varmis ne gereksizmis meger bunlar, olumu hic dusunmeden, suan bunlari aglayarak yazdigimin itirafini eskiden yapamazdim ama artik birinin beni aglarken gormesi umrumda degil.soyle yapsaydim boyle olurmuydu,boyle yapsaydim soyle olurmuydu diye cok dusunuyor insan ilk zamanlar,fakat kader boyle olmasi gerekiyormus boyle oldu
aslinda icimi dokmek istedigim okadar cok sey varki
eminimki onu unutamayacagim unutmayacagim

ya baris kacmistim uzaklara baska bir ulkeye
herseyi sifirlamak adina
unutmustum iyiden iyiye nefretini dahi unutmustum neredeyse
peki ya simdi yeniden ciktin geldin simdi daha cok aci verdin ama bu sefer daha fazla kizdirdin beni
ben tekrar kurdugum duzenime adapte olup tekrar unutabilirmiyim seni bilmiyorum ama sen unutulacaksin her olen gibi... maalesef hepimiz unutulmaya mahkumuz
bu dunyadan gocup gidince bizi hatirlayanlar,taniyanlarda gocup gidince hic yasamamis gibi olmayacakmiyiz......
oofff....aman ne bileyim hayat cok anlamsiz acimasiz.....................................................................................................................................................................??!!!!!

onun hakkında ne söylesem ya yazsam az kalacak o yüzden yorumu size bırakıyorum...

güzelim belki biliyorsundur barış benim komşumdu ben onu şarkıcı barış olarak değil komşum barış olarak tanıdım gerçekten öyleydi ama onu tanıyana kadar şarkıcı olduğunu bir yarışmada birinci olduğunu bilmiyordum. karşımda mahçup bir delikanlı vardı onun için benim barışa bakış açım daha farklı, belki inanmayacaksın ama şarkısını ilk kez kazadan sonra tv de seyrettim. komşum olan barış hakkında söyleyecek çok sözüm var çünkü gerçekten yüzünde bir hüzün ve mahçupluk vardı onun, efendiydi kimseyi kırmazdı, kimseyi üzmezdi, asla burnu havada değildi, çok cana yakın ve içtendi daha ne söyliyeyimki ben komşumu kaybettim ve hala inanamıyorum buna sanki her an motoruyla önümden geçecekmiş gibi geliyor bana, barışım sen rahat uyu

mekanın cennet olsun barış ..........

gerçekten sevmiştik seni çünkü bizlerden biriydin !!!!!!!!

güzelim belki biliyorsundur barış benim komşumdu ben onu şarkıcı barış olarak değil komşum barış olarak tanıdım gerçekten öyleydi ama onu tanıyana kadar şarkıcı olduğunu bir yarışmada birinci olduğunu bilmiyordum. karşımda mahçup bir delikanlı vardı onun için benim barışa bakış açım daha farklı, belki inanmayacaksın ama şarkısını ilk kez kazadan sonra tv de seyrettim. komşum olan barış hakkında söyleyecek çok sözüm var çünkü gerçekten yüzünde bir hüzün ve mahçupluk vardı onun, efendiydi kimseyi kırmazdı, kimseyi üzmezdi, asla burnu havada değildi, çok cana yakın ve içtendi daha ne söyliyeyimki ben komşumu kaybettim ve hala inanamıyorum buna sanki her an motoruyla önümden geçecekmiş gibi geliyor bana, barışım sen rahat uyu

barışın komşusu olduğunu biliyorum ablacım hatta barış hastayken sana ulaşmaya çalışmıştım ama özel mesajın kapalıydı.Barış'ı gerçekten çok güzel anlatmışsın...eline sağlık

Adı barış olacak

Yakında bir oğlum olacak
adını "Barış" koyacağım
Savaşın ortasındayken bile
yüzü hep gülecek yavrumun
Gülen fotoğraflarına bakacağım
Hasbelkader cephedeysem
Yaşama umudum olacak
benim gül yüzlü ciğerparem
Ya kızım mı olursa?
Ne fark eder ki?
Öğütledim hayat arkadaşıma
Adı yine "Barış" olacak

ya baris kacmistim uzaklara baska bir ulkeye
herseyi sifirlamak adina
unutmustum iyiden iyiye nefretini dahi unutmustum neredeyse
peki ya simdi yeniden ciktin geldin simdi daha cok aci verdin ama bu sefer daha fazla kizdirdin beni
ben tekrar kurdugum duzenime adapte olup tekrar unutabilirmiyim seni bilmiyorum ama sen unutulacaksin her olen gibi... maalesef hepimiz unutulmaya mahkumuz
bu dunyadan gocup gidince bizi hatirlayanlar,taniyanlarda gocup gidince hic yasamamis gibi olmayacakmiyiz......
oofff....aman ne bileyim hayat cok anlamsiz acimasiz.....................................................................................................................................................................??!!!!!

duygu yüklü bir yazi yazmissin, birseyler yasanmis sanki, yoksa
öyle hissetigin icinmi yazdin canim merak ettim ?

taniyordum sonra hic tanimadigimi dusundum simdi anladimki cok iyi tanimisim
artik neye yarar ne anlami var
kendimden nefret etmeye basladim ben ya,yanlis anlasilmasin ama ben o gunden beri normal degilim

evet canim sende bir cok kisi gibi cok etkilenmissin,
ama sonucta yapacak bisey yok,onunla ben dahil
bir cok kisi tanismak istemistir sanirim kismet olmadi ve o belkide suan cok
güzel bir yerde,isterimki mekani cennet olsun

BARIS'lar olmez sadece biraz uzaga duserler
gokyuzunden bir yildiz daha kaydi ama sarkilari milyonlarca yildiz olup hergun ustumuze yagacak

Back