Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
akademi turkiye jurisi ve kose yazari yuksel aytug'un kaleminden;
yuregimi paralayan iki unutulmaz kare,anacigi hatice hanimin bir elinde yavrusununsaclarindan kestigi buklesi diger elinde hasteneye getirildiginde ayagindan cikardigi corabi.onlari opup, kokluyordu.babasi selahattin bey, cenazeden onceki gunu amasra sahilinin kumlarinda uzerinde gecirmisti. oglunun bir zamanlar gitar caldigi kumlarda onun izini arayarak. iste bu iki olayi unutamiyorum..

bak sen yine gozlerin diyorsun ruhum dar sokaklarda diyorsun
elimde zaten parcaladigin inanmak istemedigim bir hayat vardi ve ben ilk defa senin icin aglamistim seni yok etmiycem yasatacagim

arkadaslar Barisin sitesi neden kapatildi
bilen varmi bakimmi yapiolar yoksa heptenmi
kapattilar, eger öyleyse cok ayip etmis olurlar,
bumuydu Baris sevgisi?
www.baris-akarsu.com

arkadaslar geleneksel olarak her 29 haziranda, amasra'da BARIS GUNU yapilmasi planlaniyor sevenler destek olsun,asla unutulmasin
once dualar okunacak sonra yemek verilecek,organize asamasinda....
bu arada BARIS'in sitesi kapatilmamistir:
Link Silinmiştir.

barısın olumu benı de cok uzdu hıc tanımıyordum ama televızyondan bıle kendını cok sevdırmısti Allah rahmet eylesın herseyden once hayatta daha cok yapacakları vardı bence kısmet kımın basına ne zaman ne gelecegı bellı olmuyor kı

arkadaslar geleneksel olarak her 29 haziranda, amasra'da BARIS GUNU yapilmasi planlaniyor sevenler destek olsun,asla unutulmasin
once dualar okunacak sonra yemek verilecek,organize asamasinda....
bu arada BARIS'in sitesi kapatilmamistir:
Link Silinmiştir.

ya evet bir bilgin varmi kacgündür kapali,bakim yapilsa yazmalari
gerekti yapim asamasindayiz diye,neden kapattilar
bence büyük saygisizlik gitmesinimi bekliolarmis

evladim site pazar veya pazartesi kapandi ben siteyi gezerken birden
kapandi diye yazdi, sonra acilir zannettim ama hala kapali,
insallah tamamen kapali degildir bir anlam veremiyorum buna

barış hayranlarının o ne kadar çok sevdiklerini biliyordu ve bu sevgiye layık olmaya çalışıyordu hayranları olmadan anlamsız olacağının farkındaydı hiç bir zaman diğer şarkıcılar gibi kaçmadı ölüme giderken bile hayranlarıyla konuştu acelesi olmasına rağmen....o her türlü sevgiye layık....

unutmayacagiz.jpg

öldü kelimesini yakıştıramıyorum bir türlü sanki sanki bir yolcuğa çıktı...ama yakında çok yakında gideceğim onun yanına...

canim gel tabi onu seven herkese saygim var sevgim var sahsen Link Silinmiştir.adresindende ulasabilirsin sevgiler o muhakkaki bizim kalbimizde yasayacak

[youtube]FxB3MmV8QmA[/youtube] harika bir video izleyin mutlaka akademi 2000 den

Ölüm bana sırıtarak gel
Ölümü öp n’olur
Yüzünde,o tanıdık riyakarlık
Çünkü nice dost dediklerim,
Sarılıp öptüklerim,
Suratlarında aynı eda
Ve sahtekarlık

Elbette haksın, haktan gelirsin
Kimi gördük ki,
Dünyaya kazık kakmış da kalmış
Heykelin bile dikilse
Sen öldükten sonra
Bakarsın tepene kuşlar kakalmış

Cahar atıp şeş oynasam
Gene yenersin beni
Ölüm bana gülerek gel
Ölümü öp n’olur
Sırtımdan vurdurma beni
Alnıma sık kurşunu
Karşıma geç,yüzüme bak ve
Öttür baykuşunu..

Beni sordun mu ölüm
İkiz kardeşin doğuma
Bağlayan ne çözen ne
Bu hayat denen düğümü
Kimi havyar yerken
Kimi soğan cücüğünü
Üç beş arşın beze sarar
Öyle gidersin

ayrilik kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir,tipki ruzgarin mumu sondurup yangini guclendirdigi gibi
ama simdi dunya benim icin gozlerinin karasina bulandi heryerde gozunun karasi sacinin dalgasi var ben seni sonuna kadar dinledim ama olmadi keske sende beni dinleseydin
sen ve benim icin ne bu dunya nede obur dunya diye birsey yok artik her ikisindede kaderimiz yazilmis benobur dunyadada seninle olamam surmelim beni affet

Back