tüh ya fark etmemişim benneyaptımki
ece ekledigin bircok videoyu ben daha once eklemistim buda benim ekledigim bir videoydusenağlama
bu arada benim sevgilimin de ismi barış birlikte hep izlerdik bu diziyi :)
yaaa özür dilerim :1no2:
neden ozur diliyorsun ececim olabilir fakat eklenmemis videolari eklersen topicimizi daha cok Baris'la doldurmus oluruz diye dusunuyorum sevgiler canim...
çok hoş bir kızmış gerçekten...Allah nur içinde yatırsın
Allah ona uzun ömürler verir inşallah...
Canim seni iyi anliyorum,bende Bari'in ne dizisini ne akademi turkiye nede ona dair hicbirseyini izlemedim, karsilasmamaya dahi calismistim ustelik(kaza haberlerini bile takip etmekte zorladim gizlice nette takip ettim saglik haberlerini, son durumunu(lanet olsun)) ama simdi cok bencilce davrandigimin farkinda olsamda hicbir anlami yok artik.........
ne guzel bir fikir bir oglun olunca o guzel isimle cagirmak....ama ben bunu bile yapamam ne kadar istesemde...
onun ardindan yazilan hersey gercek duygular ve dolayisiyla isten ve guzel
o gokyuzunde parlayan en samimi mutevazi en parlak yildizdi artik aramizda olmasada biz onun yanina gidene dek sarkilari milyonlarca yildiz olup hergun ustumuze yagacak..
resimleri eklemekte kararsizdim fakat madem Baris onu seviyordu ve onunla cennette olduklarina inaniyorum onunda Baris icin bu topicte olmasi gerektigini dusundum
tekrar Allah ucununde mekanlarini cennet etsin diyorum...(
tüh ya fark etmemişim benneyaptımki
bu konuya girince direk bir matem havasına giriyorum...
moralim biraz önce gayet iyiydi ama şimdi suratım asıldı sesini duydukça gözlerim doluyor çok kötü oluyorum o günleri aklıma geliyor...yaşamaya çalıştı günler... içim bir garip oluyor...sanırım o sürmeliyi çok özledim...
ben hiç türk dizisi izlemem normalde.... bir gün internetim bozuktu ve televizyon izleyeyim bari dedim. karşıma bu dizi çıktı geçen yaz. kafamda çok bozuktu derdim çoktu... müptelası oldum her hafta seyrettim nerdeyse. fırsatınız varsa baştan sona izleyin derim...... ama keşke devamı gelebilseydi en önemli kısmında bitti zatenben merve sevi ile barış akarsuyu birbirine çok yakıştırıyordum bilmiyorum zaten sevgilisi olduğunu kazadan sonra öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?