Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
ben hiç türk dizisi izlemem normalde.... bir gün internetim bozuktu ve televizyon izleyeyim bari dedim. karşıma bu dizi çıktı geçen yaz. kafamda çok bozuktu derdim çoktu... müptelası oldum her hafta seyrettim nerdeyse. fırsatınız varsa baştan sona izleyin derim...... ama keşke devamı gelebilseydi en önemli kısmında bitti zaten ben merve sevi ile barış akarsuyu birbirine çok yakıştırıyordum bilmiyorum zaten sevgilisi olduğunu kazadan sonra öğrendim

bu konuya girince direk bir matem havasına giriyorum...
moralim biraz önce gayet iyiydi ama şimdi suratım asıldı sesini duydukça gözlerim doluyor çok kötü oluyorum o günleri aklıma geliyor...yaşamaya çalıştı günler... içim bir garip oluyor...sanırım o sürmeliyi çok özledim...

çok hoş bir kızmış gerçekten...Allah nur içinde yatırsın

evet canim öyle oldu galiba insalah oglum oldguda öyle yapmayi düsünüyorum. onu gercekten bende cok özledim..senağlama

resimleri eklemekte kararsizdim fakat madem Baris onu seviyordu ve onunla cennette olduklarina inaniyorum onunda Baris icin bu topicte olmasi gerektigini dusundum
tekrar Allah ucununde mekanlarini cennet etsin diyorum...(

canim kararsiz olduguna eminim ama bence ekledigin iyi oldu cünkü onuda baris cok seviyordu ve bence onun resimleri burda oldugunda ve diger kiz arakdasin onlarida anmis oluruz, cogu insan unutuyor maalesef cünkü allah hepsinin ailesine sabir versin nur icinde yatsinlartsenağlama ne kadarda güzel tipki barisiminizin yüregi gibisenağlama

aynen canim sanirim hepimiz ayni duygulari paylasiyoruz, cok üzülüyorum buraya ugradigimda, ama ugramadanda yapamiyorum:1no2:

ben diziyi keske daha önceden farketseymisim, starin websitesinde dizi tekrarlari gösteriyorlarmi???bilgin varmi bu konudaßßß

DÜSÜNÜYORUMDA BIZ BARISI 2003 senesinde yarismayla tanidik ve onu bu derecede seviyoruz onu önceden taniyanlar acaba ne durumdalar???:uhm:hic düsünmek bile istemiyorum, allah onu seven herkese sabir versin

gidenler gidiyor olan geride kalanlara oluyor

bu arada kizkardesinin evli oldugunu bilmiyordum rahmetli barisimin, simdi annesi ve babasi dahada yalnizdirsenağlamasenağlama

canim bu resimleri ekledigin icin sana cok tsk ederim, gercekten bu resme bakinca ne üzüntüler cektigini gösteriyor, kedisine ne sarilmis ogluna yanisenağlama

benimde köpegim var, hayvanlar gercekten yalniz kalan insan icin cok iyi oluyor, anneside kedisiyle hasret gideriyorsenağlama

zeynebin üstteki resmini ilkkez görüyorum eklediğin için teşekkürler elifcim.Allah rahmet eylesin.inşAllah cennette beraberdirler Barışımızlasenağlamaarkadaşlar sizi çok özledim.tatildeyimdaha eve dönmedim sanırım 1 hafta sonra evedönücem.kendinize çoook iyi bakın.inşAllah amasrayada uğramak niyetindeyim bir aksilikçıkmazsa o zaman Barışımızın mezarının resimlerini ve amasranın resimlerinide çekerim ve ekleyebilirim tabi öncelikle size sorarım isterseniz eklerim.bu arada erkin korayın kızının açıklamalarını duymuşsunuzdur.çok fena saçmalamış damla koray bence.kendini kurduğu hayallere fazlasıyla kaptırmış gibi geldi bana.yoksa Barış o kızla yakınlaşma falan yaşamamıştır bence.canım okyanus_elifim sana özel mesaj yazacaktım ama özel mesajlarım kapalı ve nasıl etkinleştireceğimide bilmiyorumseni çok seviyorum canımŞenizyasemincim sen kullanıcı adınımı değiştirdin?Sevimli sensin dimi canım?yeni kullanıcı adın hayırlı olsun .senide çok seviyorum.Barışımızı sonsuza dek biz yaşatıcaz.asla unutturmıycaz:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…