kiz kardesi Nesrin'in dugununden bir fotograf
bugun baris'in eski sevgilisi ve kaza sirasinda yaninda bulunan rahmetli zeynep'in resmini buldum
ama buraya ekleyip eklememe konusunda kararsizim .....
Allah her ucununde mekanini cennet eylesin insallah
bugun yine ruyamda gordum seni dun de, ondan onceki gun ve ondan onceki gunde.....
seni hic unutmadim ki, unutamam, unutmayacagim Savassiz bir dunyada barisa akan bir su gibi=BARIS AKARSU
baris'in kedisinin birkac gun once evden kactigi ve bulunamadigi ama nihayetinde baris kedisi mico nun baris'in kabri yaninda bulundugu soyleniyor
ben bu haberi baris fan kulubunde okudum, fan kulubunden bir uye amasra'ya baris icin gitmis ve bu olayi orada ogrenmis
barışım It's my life ı sölemiş harika...
[youtube]eBaVa9R5nRo[/youtube]
barış akademi 2000de endamın yeteri söylüyor o bülbül sesiyle...
[youtube]Ov7psqp9s54[/youtube]
arkadaşlar bir video buldum youtubedan 3 dakikalık.. lütfen izleyin, arka plandaki müzikse insanı ağlatacak derecede güzel...
[youtube]dSx4jdls6kk&mode=related&search=[/youtube]
arkadaslar inanirmisiniz b u müzigi duyudugmda cok fena oluyorumsenağlama
hatta sunu anlatayim, ben bu diziyi hic izlememistim, bana sacma gelmisti ilk baslarda, ama inanirmisiniz son üc bölümünü izlemistim, hatta kendime demistimki ne güzel diziymis kacirmisim onca bölümünü bundan sonra kesin izleyecegim demistim bir hafta sonra en son sarildiklari sahneyi izlemistim kaza oldugu haftaydi ondan sonraki haftaki bölümünü izleyemedim inanirmisinizsenağlama cok kötü durumdaydim halen inanamiyordum onun aramizdan ayrildgina o bir ay boyunca ben pek kendime gelememistim, televizyonda hicbir haberini kacirmayim diye herkes kiziyordum bu komundayi elinize almiyacaksiniz diye...cok aglamistim coooooksenağlamasenağlama
barisim sürmelim unutulmayacaksin, kalbimde yasayacaksin ömür boyu hatta oglum oldugunda adini baris koyacagim seni o derece sevdim o kadar iyi bir insandinki..:1no2::a015:ne desem bos:çok üzgünüm:
Bizi birakip gittin
Ardindan gözyaslari kaldi
Ruhunun güzellikleriyle
Isildayacaksin gökyüzünde
Sarkilarinla yasayacaksinsenağlama
ben yazdim barisim icin :çok üzgünüm:
canim bu video zaten eklenmisti, birkac sayfa önceye bakarsan, ama emegin icin yinede tsklera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?