Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzuldum yasemin senin video olmadi ha
olsaydi guzel olacakti, nasil yapildigini tam bilmiyorum bende yapmak isterdim oysa...
Jon bon jovi'nin sarkisi it's my life'i ne guzel soylemis degil mi?
canim ya hic gitmemis gibisin....hic gitmeyeceksin,zaten sen hic gitmedin giden bedenin olsun,sen bizi izle sevgili Baris...[youtube]eBaVa9R5nRo&mode=related&search=#[/youtube]
anisina yapilmistir
[youtube]vnZ75uAMR6o&mode=related&search=#[/youtube]
ya ne zaman oldu yazmayalı özlemişim sizi baktım şöle bir sayfalara neler kaçırmışım ben ablam neyse yaseminhh ablam ben çemberimde gül oyanın hastasıyım bir aralar d max te yayınladılar haberin olsun belki gene yayınlarlar ama o fotoları nirden buldun ablam bende istiyommmmm koysana resimleri kaydedeyim nolursun ablam neyse bir de sorum olcak yalancı yarim de barışın merveye söleiği bir şarkı wardı sahneden sölüyodu meraktan çatlıyorum neydi adı diye bilen warsa yazarsanız çok sewinirim sewgilerle........a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ya ne zaman oldu yazmayalı özlemişim sizi baktım şöle bir sayfalara neler kaçırmışım ben ablam neyse yaseminhh ablam ben çemberimde gül oyanın hastasıyım bir aralar d max te yayınladılar haberin olsun belki gene yayınlarlar ama o fotoları nirden buldun ablam bende istiyommmmm koysana resimleri kaydedeyim nolursun ablam neyse bir de sorum olcak yalancı yarim de barışın merveye söleiği bir şarkı wardı sahneden sölüyodu meraktan çatlıyorum neydi adı diye bilen warsa yazarsanız çok sewinirim sewgilerle........a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
[youtube]irjzco9aVxc&mode=related&search=#[/youtube]
[youtube]f_W05H-uakI&NR=1#[/youtube]
plaknet Baris Akarsu kabrini Amasra'ya gidip ziyaret etmis, onlara tesekkur ediyorum sahsim adina.....umarim birgun bende orada olucam.....
bu bilgiyi Baris'in resmi sitesinden aldim arkadaslarasagidaki linkte fotograflarda var,tabii gorunce yine aglamamak elde degildi benim icinsenağlamasenağlamasenağlama
kendim gidemedim bari burdan görebildim barisimin kabrini nur icinde yatsin cok saol haber icin canim
senmiydin kiz, bir onceki sayfaya gecmesen yeni bir baris sever geldi diycektim
yine degisiklikler yapmissin......hayirdir.....:içelim: