Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
Jon bon jovi'nin sarkisi it's my life'i ne guzel soylemis degil mi?
canim ya hic gitmemis gibisin....hic gitmeyeceksin,zaten sen hic gitmedin giden bedenin olsun,sen bizi izle sevgili Baris...[youtube]eBaVa9R5nRo&mode=related&search=#[/youtube]

Jon bon jovi'nin sarkisi it's my life'i ne guzel soylemis degil mi?
canim ya hic gitmemis gibisin....hic gitmeyeceksin,zaten sen hic gitmedin giden bedenin olsun,sen bizi izle sevgili Baris...[youtube]eBaVa9R5nRo&mode=related&search=#[/youtube]

bu videoyu ilk defa görüyorum sanirim yeni eklmenmis ama gercekten cok güzel yorumlamis ah barisim bizi birakip gittin, belki isteyerek belki istemeyerek hani zeynebinin arkasindan kosmak istedin saniirmsenağlama insallah ikinizde nur icinde huzur icinde yatarsiniz, alahin sevilen kullariymissinizki erkenden sizleri yanlarina aldi...

tekrar ailelerine ben burdan bas sagligi diliyorumsenağlama

anisina yapilmistir
[youtube]vnZ75uAMR6o&mode=related&search=#[/youtube]

canim cok güzel olmus bu yapanin ellerine yüregine saglik, benim yaptigim videoda buna benziyor ama ben isterdim sarkisini kullandim o daha cok uyuyor diye...nedense daha uygun buldum, gerci barisin sesinden hepsi süper, artik maalesef daha fazlasini duyamiyacagiz ondan.bu arada ölmeden önce baris dizi icin stüdyoya girmis yani dizi müzigi icin birde ezginin günlügüydü sanirim yada bulutsuzluk özlemi hanigisi hatirlamiyorum bir sarkisini seslendimis...ve albümlerine koyup koymamakta teraddüttelermis...

ya ne zaman oldu yazmayalı özlemişim sizi baktım şöle bir sayfalara neler kaçırmışım ben ablam neyse yaseminhh ablam ben çemberimde gül oyanın hastasıyım bir aralar d max te yayınladılar haberin olsun belki gene yayınlarlar ama o fotoları nirden buldun ablam bende istiyommmmm koysana resimleri kaydedeyim nolursun ablam neyse bir de sorum olcak yalancı yarim de barışın merveye söleiği bir şarkı wardı sahneden sölüyodu meraktan çatlıyorum neydi adı diye bilen warsa yazarsanız çok sewinirim sewgilerle........a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ya ne zaman oldu yazmayalı özlemişim sizi baktım şöle bir sayfalara neler kaçırmışım ben ablam neyse yaseminhh ablam ben çemberimde gül oyanın hastasıyım bir aralar d max te yayınladılar haberin olsun belki gene yayınlarlar ama o fotoları nirden buldun ablam bende istiyommmmm koysana resimleri kaydedeyim nolursun ablam neyse bir de sorum olcak yalancı yarim de barışın merveye söleiği bir şarkı wardı sahneden sölüyodu meraktan çatlıyorum neydi adı diye bilen warsa yazarsanız çok sewinirim sewgilerle........a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kiz shak nerelerdesin,Baris'imizi da unutmayin, gelin arada u topice ok...
sahneden soyledigi sarki dedigin yukardaki video mu acaba, bende tam o videoyu ekliycektim senin msj i gordum
yine bekleriz, sevgiler canim....;)

al işte fanatik klubümüz nereye taşınmış görünüzmü!!ama ben hemen kazen abiye sordum şimdi müzik kutusunda alt başlık açılacak müzisyenlerin fan klupleri oraya alınacakmış...

klipleri duygulandordı beni yine...sanki hala aramızda gibi geliyor... :çok üzgünüm:

canim evet gecen yaz yayinlamislardi ama sanirim artik yok yani denk gelmedi, haber verdigin icin yinede tsk ederim...

sanirim bar gibi biryerde söyledigi sarkiy diyorsun diziden benim bildigim yaz demedim sarkinin adi saniirm youtubedede vardi onun klibi bir bak derim...bu arada hangi resimleri kast ediyorsun anlamadim cemberimde gül oyami barisimizin resimlerinmi???sik sik ugra birsey kacirmazsina.s

bende sok oldum konu buraya tasinmis,neyse ecenaz duzelttin sanirim kazen'le konusup
nerede nasil oldugu artik cok onemli degil yeterki silinmesin
sevgili baris severler ben hep burada olucam.......

plaknet Baris Akarsu kabrini Amasra'ya gidip ziyaret etmis, onlara tesekkur ediyorum sahsim adina.....umarim birgun bende orada olucam.....
bu bilgiyi Baris'in resmi sitesinden aldim arkadaslarasagidaki linkte fotograflarda var,tabii gorunce yine aglamamak elde degildi benim icinsenağlamasenağlamasenağlama

plaknet Baris Akarsu kabrini Amasra'ya gidip ziyaret etmis, onlara tesekkur ediyorum sahsim adina.....umarim birgun bende orada olucam.....
bu bilgiyi Baris'in resmi sitesinden aldim arkadaslarasagidaki linkte fotograflarda var,tabii gorunce yine aglamamak elde degildi benim icinsenağlamasenağlamasenağlama

kendim gidemedim bari burdan görebildim barisimin kabrini nur icinde yatsin cok saol haber icin canim

Back