Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
arkadaslar yine yureklerinizi konusturmusunuz
ne guzel ardindan boyle sevenleri olmasi, Baris'a yuzlerce siir yazilmis, kendi web sitesinde fan kulup sitelerinde gordum defalarca
bu sarkilar meger ne kadar guzelmis, meger hic farkinda degilmisim birseylerin
arkadaslar Alah gonlunuze gore versin onu bu kadar sakladiginiz icin....

Kötü Kazen
arkadaslar yine yureklerinizi konusturmusunuz
ne guzel ardindan boyle sevenleri olmasi, Baris'a yuzlerce siir yazilmis, kendi web sitesinde fan kulup sitelerinde gordum defalarca
bu sarkilar meger ne kadar guzelmis, meger hic farkinda degilmisim birseylerin
arkadaslar Alah gonlunuze gore versin onu bu kadar sakladiginiz icin....

canim o bize yüregini gösterdi ve karsiliginida görüyordu ama sevgimiz simdi dahada yogunlasti cünkü onu yasatmak istiyoruz!!!:1hug:

ahhhhhh barisim ahhhhhhh halen senin gidisine inanamiyorum sanki halen sarkilarini söylüyorsun gibi....hayat neden bu kadar acimasizsin???senağlama

umarim ne demek, hosunuza gider ne demek baris sevgisiyle onun anisina yapilmis en ufak sey bizim gozumuze gonlumuze sigmayacak kadar buyuktur
icinde baris olan hersey guzeldir, hele birde senin elin degmisse ok. ;)a.s.

cok saol canim halen beklemekteyim sanirim onaymi lazimmis öyle birsey bu yüzden sürebilir haberin olsun öptümkocamana.s.:1hug:

buyurun birkac resim daha

Shot with at 2007-08-14

Shot with at 2007-08-14

çok yakısıklı adam gibi adamm dürst olduunu bılıyordum ama dizisni izlemedim kendınıdee son zmnlardaa ölüm haberlerinden snra tanımaya başladımm zaten o tür tw programların dan kim çıkarsaa fasla yaşamıyor bn buna inanıyorum mutlaka bişey başlarına gelior (ata w.s)ama o kadar abarttılarki basılarıı o kdr şehidimiz ölmşken kimse ağlayıp sızlamıoken magazincilerr 2 haftaa onu konuştu buda bana dokundu açıkçası.

çok yakısıklı adam gibi adamm dürst olduunu bılıyordum ama dizisni izlemedim kendınıdee son zmnlardaa ölüm haberlerinden snra tanımaya başladımm zaten o tür tw programların dan kim çıkarsaa fasla yaşamıyor bn buna inanıyorum mutlaka bişey başlarına gelior (ata w.s)ama o kadar abarttılarki basılarıı o kdr şehidimiz ölmşken kimse ağlayıp sızlamıoken magazincilerr 2 haftaa onu konuştu buda bana dokundu açıkçası.

canim hakli olabilirsin ama söyle birsey var bir barisin nasil bir insan oldugunu biliyoruz o hep gözümüzün önündeydi, hem baris magazinlerde hic boy göstermedi. o hep iyilik yapti ama kimseye söylemedi...ve biz bu dayranislarini sayiyoruz... sehitlerimize gelince kimse aglöayip sizlemiyo demissin bu dogru degil canim bazi seyleri görmemissin sanirim allah tüm sehit ailelerinede sabir versin ne diyima.s

ya bu arada birsey sormak istiyorum simdi resimlerin üstünde link varya yasakmidir acaba????

sanmiyorum bir problem olacagini canim, genelde eklenen bir cok resimde var neden olsun ustelik link bile veriliyo degil mi:)
resimler cok guzel cunku sahibi guzel, baris guzel, ekleyen guzel sagol ekledigin icin, onun adina olan bu topici onun resimleriyle susledigin icin ...
yasasaydida bu topic yine fan kulup olsaydi okusaydi butun bunlari ............................
a.s.

iki durum birbiriyle kiyaslanamaz bile taktir edersiniz ki....

sanmiyorum bir problem olacagini canim, genelde eklenen bir cok resimde var neden olsun ustelik link bile veriliyo degil mi:)
resimler cok guzel cunku sahibi guzel, baris guzel, ekleyen guzel sagol ekledigin icin, onun adina olan bu topici onun resimleriyle susledigin icin ...
yasasaydida bu topic yine fan kulup olsaydi okusaydi butun bunlari ............................
a.s.

evet canim keske yasaydi ama olsun ben onun bizi izledigine inaniyorum,,,onu yasattigim icin icimde hep o oldugu icin rahatim...onu yasattigim icin rahatim onun o kadar güzel yüregi vardikisenağlama

Back