• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bargellodan tavsiye ?

irobik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
453
16
68
Tekirdağ
Kızlar şu sıra d&p'den ziyade bargelloyu tercih ediyorum. Bargello'dan Love, Hot Chocalatte ve Hypnotic Poison kullandım. Hepsinden memnundum fakat kışın şekerli parfümler kullandığım için yazın daha farklı kokmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. :21:

peki bargelloda pembe şişenin mi siyah şişenin mi dolumu var bilen var mı? d&p deki de çok güzelmiş karar veremiyorum nerden alsam ikisi hakkında fikir verirmisiniz??

yine bennnnn :1: Narciso Rodrigues for her güzel bi koku bargello versiyonunda,yaz için. :27:

siz kullanmışsınız heralde bargellodan orjinaline benziyo mu ve pembe narciso mu siyahmı hatırlıyomusunuz? d&p kokuları daha çok tutturuyo diye ordan almak istiyorum arkadaşım beğenmişti d&p yi ama bargelloda da 1 alana 1 bedava kampanyası var o yüzden merak ediyorum nasıl diye..

Kızlar Bargellonun internet sitesinde kampanya var bir alana bir bedava 25 tl 100 ml denk geliyor ..

Önerisi olan varmı bargellodan.Hangi parfümleri önerirsiniz:34:

Back