• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bargellodan tavsiye ?

irobik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
68
Yer
Tekirdağ
Kızlar şu sıra d&p'den ziyade bargelloyu tercih ediyorum. Bargello'dan Love, Hot Chocalatte ve Hypnotic Poison kullandım. Hepsinden memnundum fakat kışın şekerli parfümler kullandığım için yazın daha farklı kokmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. :21:

coco madmoiselle tercih edebilirsin,bahara ve yaza uygun :31:

yine bennnnn :1: Narciso Rodrigues for her güzel bi koku bargello versiyonunda,yaz için. :27:

peki bargelloda pembe şişenin mi siyah şişenin mi dolumu var bilen var mı? d&p deki de çok güzelmiş karar veremiyorum nerden alsam ikisi hakkında fikir verirmisiniz??

yine bennnnn :1: Narciso Rodrigues for her güzel bi koku bargello versiyonunda,yaz için. :27:

siz kullanmışsınız heralde bargellodan orjinaline benziyo mu ve pembe narciso mu siyahmı hatırlıyomusunuz? d&p kokuları daha çok tutturuyo diye ordan almak istiyorum arkadaşım beğenmişti d&p yi ama bargelloda da 1 alana 1 bedava kampanyası var o yüzden merak ediyorum nasıl diye..

d&p deki de bargello daki de siyah sisenin versiyonu..pembe şişenin açığı henüz yok

Kızlar Bargellonun internet sitesinde kampanya var bir alana bir bedava 25 tl 100 ml denk geliyor ..

Önerisi olan varmı bargellodan.Hangi parfümleri önerirsiniz:34:

Back
X