Bargellodan mı alcaksın? Yoksa orjinal mi?Merhaba Kızlar çeyizlik parfüm almam lazım fiyatı çok uçuk olmayan kalıcı parfüm önerileriniz nelerdir.
Çiçek kokusu seviyosan Dior Pure Poison, Dior Miss Dior Blooming Bouquet , Guerlain Insolence, Versace Woman , Narciso rodriguez for her edp(pembe şişe)öneririm. Hepsi silajı yüksek kalıcı kokulardır. tatlı kokuları seviyorsan, Dolce Gabbana The One Desire, Roberto Cavalli Edp(sarı şişe), Gucci Guilty Intense, Jean Paul Gaultier Classique edp, Christian Dior Hypnotic Poison edt( edt olmasına dikkat et edpsi cok yogundur) cok güzel seçimler. Hafif bebeksi kokulardan hoslanıyorsanda Chloe Love Intense( intense versiyonu olmalı normal olanı kötü), Cacharel Noa, Lacoste Pour Femme, Armani Mania öneririm. Şekerli kokulardan hoşlanırsan da Escada Magnetism, Lolita Lempicka Feminine, Viktor Rolf Bon Bon, Prada Candy cok güzel kokular bence.original düşünüyorum
Çeyizlik arıyorum diyince ben parfümde iyi olan markaları önerdim canım:)Kokularda uzmanız sanırım :) ben ismine bakmam koku hoşuma giderse alırım :) bunların fiyatları da çok yüksek ama ya
arkadaşlar selam. christina aquilera nın night parfümünü arıyorum fakat hiçbir yerde bulamadım sizin bir bilginiz var mı nerde bulabilirim yardım lütfen,bulabilirsem çok mutlu olucam:)