• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bargello & Dp

Buzgibim

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
85
17
298
Bargello ya da Dp farketmezz sizce en güzell koku hangisidir yardımlarınızı bekliyorum:) en son kullandıgımm parfüm dp nin h3 kodklu parfümü koku bana çok agır geldii ve ben parfümümü değiştirmek istiyorum..

bargellodan givenchy absolutely irresistible,miss dior cherie,light blue,clinique happy kullandım.givenchyi kesinlikle tavsiye ederimmm çok severek kullanıyorum.Miss dior cherieyi çözemedim ne güzel ne kötü bi koku anlamadım valla :1:. Light blue hoş ,günlük, hafif, limonsu bi koku.clinique happy sanki bal ve portakal karışımı kokuyo tam yazlık bi koku aslında ama insanı mutlu eden hafif bi kokusu var.Dpde de L20 kodunda lacosteun yeni bir parfümü gelmiş fresh bi kokusu var onada bayıldım.Bide sansironun lacoste pour femmesi ve be delicious(yeşil) tıpatıp aynıı ikide süper :8:

bargelodan aqua di gio kullanıyorum hem hafif hem çok güzel bi koku onu daha çok yazın kullanıyorum. kışın ise yine bargelodan hypnotic poison kullanıyorum ama o biraz ağır gelir sana. o yüzden aqua di gio tavsiye ederim :)

bargello daha gerçeğe yakın kokular satıyor. hatta bazı kokuların imitasyon olduğu bile anlaşılmıyor, hem daha kalıcı. :1:

Back