Bargello açık parfüm kullananlar..

teşekkür ederim deneyeyim bi ara bunları:) sende bi ara versace vanitası (411) dene. Ağır kokular sevmiyorsun anladığım kadarıyla.

dp yi daha çok beğeniyorum açıkçası.. hem koku kalitesi bakımından hem de müşteri memnuniyetine verdikleri önemden dolayı.. bargelloyla sürekli sıkıntı yaşıyorum.. yok tek parfüm satmamalar bir de buna kampanya demeler falan.. o ne demek ya istersem tek alırım.. şimdi de tek şişe satıyorlarmış o da 20tl olmuş.. iki tane alırsan 25 mi 30 mu ne..

dp dururken pek yüzüne bakacağımı sanmam..

dp yi daha çok beğeniyorum açıkçası.. hem koku kalitesi bakımından hem de müşteri memnuniyetine verdikleri önemden dolayı.. bargelloyla sürekli sıkıntı yaşıyorum.. yok tek parfüm satmamalar bir de buna kampanya demeler falan.. o ne demek ya istersem tek alırım.. şimdi de tek şişe satıyorlarmış o da 20tl olmuş.. iki tane alırsan 25 mi 30 mu ne..

dp dururken pek yüzüne bakacağımı sanmam..

Zaten kokuları da çok dandik ayıptır söylemesi.. Ne aldıysam beğenmedim, yağlı yağlı duruyor sıkınca..
Zaten ben dp lolita liftten başka acık parfümde almam artık :KK53:
Çünkü tek kullanabildiğim açık koku o .

bargello oldum olası böyle zaten kızlar :)
bozulması ayrı kokularının alakasız olması ayrı bi olay zaten..
hani bide çalkalayınca düzeliyor ya :)) bargelloya has bişey bu sanırım :KK48:
Hahahah şu mesele
xenforo-smilies-kk70.gif

Zaten kokuları da çok dandik ayıptır söylemesi.. Ne aldıysam beğenmedim, yağlı yağlı duruyor sıkınca..
Zaten ben dp lolita liftten başka acık parfümde almam artık :KK53:
Çünkü tek kullanabildiğim açık koku o .

bargello oldum olası böyle zaten kızlar :)
bozulması ayrı kokularının alakasız olması ayrı bi olay zaten..
hani bide çalkalayınca düzeliyor ya :)) bargelloya has bişey bu sanırım :KK48:

ay evet kokular da bir garip hakketen.. ve çabuk bozuluyor..
ben de orjinal kadar olamaz açık sonuçta diyordum ama dp den parfüm kullanmaya başladım başlayalı herkes soruyor parfümümü.. bir de övüyorlar baya hani hem yayılıyor hem de insanı rahatsız etmeyen bir kokusu var diye.. tabi bu hangi parfüm olduğuyla da alakalı.. ben şu an cerruti 1881 aldım kullanıyorum mesela dp den..

benim aldığım la vie est belle alkol kokmaya başladı.
Ne kadar kötü olduğunu anlatamam.
Çöpe attım. Kokunun orijinalini bilmiyorum ama bargelloda facia olmuş.
İlk kullandığımda vanilya kokusu almıştım sonlara doğru.
Daha sonra hiç alamadım o kokuyu. Alkol kokusu da sonradan açığa çıktı.

ben de orjinal kadar olamaz açık sonuçta diyordum ama dp den parfüm kullanmaya başladım başlayalı herkes soruyor parfümümü.. bir de övüyorlar baya hani hem yayılıyor hem de insanı rahatsız etmeyen bir kokusu var diye.. tabi bu hangi parfüm olduğuyla da alakalı.. ben şu an cerruti 1881 aldım kullanıyorum mesela dp den..

O kadar kötü örnek gördüm ki açık parfümde. Artık açık kullanmam dedim hep ama dp dendi mi durmak lazım.
Onun yeri ayrı. Orijinal parfüm kullanmak ilk planda benim için ama dpden de alışveriş yaparım gönül rahatlığıyla.

Orjinali cook güzel. Bargellodaki doldurmasıyla kıyaslanamaz bence

Aynen benimde bargellodan aldığım tüm kokular kısa sürede bozuldu hatta la vie bendede var o kadar ağırlaşmışki kullanamıyorum bende çöpe yolladım

Dp nin cerruti 1881 i cok guseldir bende kullanmistim severek :)
Bargellonun kokulari durdukca gariplesiyor degisiyor kokulari kolonyamsi bisi oluyo yaa:KK12:
Bargellodan alipta bitirdigim tek parfum lacoste classic oldu onun disinda baska bi kokusunu hic bizman bitiremedim.. Hatta en son aldigim 212 sexy bile daha yarisinda oldugu halde attim cope basimi agritti valla:110:

Dp nin cerruti 1881 i cok guseldir bende kullanmistim severek :)
Bargellonun kokulari durdukca gariplesiyor degisiyor kokulari kolonyamsi bisi oluyo yaa:KK12:

Bargellodan alipta bitirdigim tek parfum lacoste classic oldu onun disinda baska bi kokusunu hic bizman bitiremedim.. Hatta en son aldigim 212 sexy bile daha yarisinda oldugu halde attim cope basimi agritti valla:110:

kesinlikle katılıyorum.. parfümde alkol kokusuna hiç dayanamam zaten.. e ben sadece 1 hafta kullanabileceğim sonrasında kolonyadan başka bir şey olmayan bir parfüme niye 20 lira vereyim.. saçma..

bargello 122 ve 436 kullanırım sürekli en son 1 hafta once aldım.hatta formda tavsıyede ettım 436 bı garıplık vardı kokusunda sısesıde akıtıodu değiştirmeye gittiğimde suratsız eleman soylemediğini bırakmadı bır daha asla almam severdım bargelloyu dedıgınız gbı bozdu 122 eski kalıcılığı yok 212 sexy 2011 yılından beri kullandığım kokum bıraz ara vermıstım en son alısverişimde bileğime sıktırdım koku cıddı anlamda cok basarısız bı hal almış acımsı bı koku buruk buruk :KK43:işin özeti bana dp den yada loristen tavsiye edebileceğiniz kalıcı cok bogmayan bı koku varmı kızlar...@nur4y arkadasım sanırım dp kullanıyorsun tavsiyen varsa değerlendiririm ..

merhaba arkadaşlar angel alıcam fakat dp mi bargellomu karar veremedim deneme şansım yok bilen duyan varsa yazarsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar angel alıcam fakat dp mi bargellomu karar veremedim deneme şansım yok bilen duyan varsa yazarsanız sevinirim

Alacaksan dp al yine en iyisi o .
Ama angel'in orjinali bile aşırı agırdır..ben agır kokuları sevmeme ragmen dayanamıyorum ona.

Alacaksan dp al yine en iyisi o .
Ama angel'in orjinali bile aşırı agırdır..ben agır kokuları sevmeme ragmen dayanamıyorum ona.
merhaba janna birkaç seferdir üzerime sıkıp deniyorum kullanabildim ve rahatsız etmedi beni yalnız edtsinden bahsediyorum edtsi bile ağır

X