Bargello açık parfüm kullananlar..

Bir Bargello şubesine yakın bir yerde oturuyorum artık.
Yavaş yavaş denemeye başlarım.
Orijinal parfümlere ağırlık verecek olsam da deneyimlerimi yazarım bargello için.:KK51:
canım ben 212 sexy nin hem orjinalini hemde dp versiyonunu denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim,orjinali çok çok daha güzel hatta elimde şuan bir miktar orjinalindende var,kolumun birine orjinalini diğerine dp versiyonunu sıkıyorum kalıcılıkları arasında fazla bi fark yok aslında ama orijinal koku durdukça güzelleşiyor sonuçta parfümün farklı notaları ortaya çıktıkça orjinalle çakması orada ayrılıyor işte dp deki kötü demiyorum ama bi süre sonra bence orjinalinden farklı kokuyor,bargello versiyonunu denemedim o da güzelmiş sanırım bargellodada çok başarılı parfümler var sonuçta,hem dp dekini,hemde bargellodakini deneyip öyle almanı tavsiye ederim

canım ben 212 sexy nin hem orjinalini hemde dp versiyonunu denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim,orjinali çok çok daha güzel hatta elimde şuan bir miktar orjinalindende var,kolumun birine orjinalini diğerine dp versiyonunu sıkıyorum kalıcılıkları arasında fazla bi fark yok aslında ama orijinal koku durdukça güzelleşiyor sonuçta parfümün farklı notaları ortaya çıktıkça orjinalle çakması orada ayrılıyor işte dp deki kötü demiyorum ama bi süre sonra bence orjinalinden farklı kokuyor,bargello versiyonunu denemedim o da güzelmiş sanırım bargellodada çok başarılı parfümler var sonuçta,hem dp dekini,hemde bargellodakini deneyip öyle almanı tavsiye ederim

212 sexy'i dpden aldım zaten.
Kötü değil ama benim aradığım da değil.
Orijinalini denemem gerek tekrar.
Benim aradığım kokuda daha fazla tatlılık vardı. Ama adı ne bilmiyorum. 212 sexy olmadığını anlamış oldum.

Bugün bargello'da denediklerim:

Christina aguilere by night : hiç benzemiyor orijinaline. Çok kötüydü.

Calvin klein beauty : beğenmedim. Orijinali çok güzel bence.

Lancome la vie est belle : ilk başta benzemiyor. Sonradan çok benziyor. Vanilyalı gibi tatlı bir koku oluyor. Çok hoşuma gitti sonradan.

Dolce and gabbana the one : beğenmedim. Şeftali yoğun, vanilya kokusu alamadım.

Hugo boss : klasik hugo bosstu galiba bu. Tam anlamadım ama iyi gibiydi.

Chanel coco mademoiselle : beğenmedim.

Şimdilik bu kadar.=D
La vie est belle belki alırım bir ara. Ama hangi markadan bilemedim. Çok iyi bir kış kokusu olur bundan. Belki orijinalini bile alabilirim.

212 sexy, lacoste pour femme, armani night. Bu parfümler hakkında fikir bekliyorum arkadaşlar

arkadaşlar ilk sayfadan başlayarak okudum ve black opium isimli parfümün güzelliğini öğrendim fakat bargello ve orjinalinin karşılaştırılması yapılmamış.hemen gidip orjinalini kokladım çok beğendim.bulunduğum yerde bargello yada dp yok ne yazıkki netten bargello siparişi dışında şansım yok gidip denemek gibi şansımda yok sonuç olarak.
sizden ricam black opiumu bargelloda koklayan biri orjinaline benzerliği ile ilgili yorum yapabilirmi acaba

kimse yok mu black opium deneyen bargelloda tek umudum sizdiniz oysa
Canım denemeden alma bence.

Burda birinin yorumuna güvenemezsin ki.

Herkesin koku algısı farklı oluyor.
Bana güzel gelen sene güzel gelmeyebiliyor.

Black opium yanlış hatırlamıyorsam buram
buram kahve kokan bir parfümdü?

Orjinalini ilk cıktıgı zaman denemiştim ama
bargelloyu denemedim hiç.

JANNACIM SAOL YORUMUN İÇİN ORJİNALİNİ KOKLAYIP BAYILDIM HATTA KULLANIP KULLANAMAYACAĞIMI ANLAMAK İÇİN ÜZERİME SIKTIM ŞEKERLİ BİR KOKU MİDNİGHT ROSE YADA TRESOR LANUİTİ ANDIRDI BANA AMA DAHA GÜZELİ SANKİ BENZERLİĞİ VARSA DİREK ALACAĞIM ÇOK BEĞENİRSEM SONRA ORJİNALİ İNŞALLAH VARSA BİLEN DUYAN BİR YORUMDA BULUNURSA SEVİNİRİM

kimse yok mu black opium deneyen bargelloda tek umudum sizdiniz oysa
bargello değil de dp den aldı arkadaşım bugün.. gayet başarılıydı birebir değil tabi ama baya yakın yapmışlar.. hoş kokudur kendisi baya beğendik dp versiyonunu da.. ve hani etrafına yayılıyor koku öyle sadece kendi burnuna gelmiyor..

bargello değil de dp den aldı arkadaşım bugün.. gayet başarılıydı birebir değil tabi ama baya yakın yapmışlar.. hoş kokudur kendisi baya beğendik dp versiyonunu da.. ve hani etrafına yayılıyor koku öyle sadece kendi burnuna gelmiyor..

çok teşekkür ederim dp alma şansım sıfır online satışı yok ama iç rahatlığıyla arkadaşlarıma siparişle getirtebilirim o zaman .yinede bargello koklarsanız falan yazarsanız sevinirim

bargellodan acqua di gio 100 numara aldı arkadaşım dün free shoptan denedik ve koku inanılmaz derecede başarılı taklit edilmiş birebir acqua di gio orinalinden ayırmak imkansız ve saatlerce kalıcı ama kokuyu beğenmedim ben

Bugün denediklerim:

Black opium : çok sıradan buldum. Tipik tatlı bir koku. Orijinalini bilmiyorum.
Hiç etkilenmedim.

D&G pour femme intense: bu da tatlı bir koku. Tarzım değil. Nostaljik bir koku gibi. Modası geçmiş bir şey. Orijinalini de denemiştim ama tam hatırlayamadım.

Guerlain idylle: kaldıkça hafifleşen, temiz kokan ama aynı zamanda da ağır bulduğum bir koku oldu. Çiçeksi, tatlımsı. Herkese göre değil. Ama ten kokusuyla iyi bütünleşebilecek türden bir şey.

Kızlar ya bugün bi dükkanda denk geldim..

Böyle bilindik parfümlerin Miss dior cherie, dg the one, gucci flora vb. şişelerinin benzerleriyle çakmalarını yapmışlar.

Ama diğer çakmalardan farkı bunun bi markası var.

Yani güvenilir icindeki sıvı. Ben denedim aşırı kalıcıydı kokular.

Fiyatıda 24 liraydı acaba dolce gabbana the one alsam mı bilemedim :KK64:

neki markası merak ettim .şu free shop diye satılanlar değil ozaman deneme fırsatın olduysa koku birebir birde kalıcıysa ben denerdim şahsen

neki markası merak ettim .şu free shop diye satılanlar değil ozaman deneme fırsatın olduysa koku birebir birde kalıcıysa ben denerdim şahsen

Canım yarın bir daha gidip bakacağım markasını söylerim..

Hatta ben dolce gabbana the one ve miss dior cherie olanı almayı düşünüyorum.

Duş aldım hala bileğim the one kokuyor inanılır gibi değil :)

Fotosunu çekip atarım alınca.

image.jpeg
Kızlar aldım bugün parfümü.

Dolce gabbana the one olanı aldım cünkü kokusu tıpatıp aynısıydı.

Ve sabah dolabımda ceketim buram buram the one kokuyordu.

Bugün koşarak gidip aldım:)

Kutulu jelatinli bi üründü bu arada.

Eki Görüntüle 1644372
Kızlar aldım bugün parfümü.

Dolce gabbana the one olanı aldım cünkü kokusu tıpatıp aynısıydı.

Ve sabah dolabımda ceketim buram buram the one kokuyordu.

Bugün koşarak gidip aldım:)

Kutulu jelatinli bi üründü bu arada.

yaaaa çok kıskandım anlatamam keşke buradada olsa burda dp yada bargello bile yok güle güle güzel günlerde kullanıp mis gibi kokman dileklerimle

X