Bargello açık parfüm kullananlar..

deneme şansım yok ne yazıkki blunduğum yerde sadece sansiro var burada burberry klasik çok benziyor ilgilenenler için söyliyeyim.birde pien diye markaydı sanırım orada da aqua digioa çok iyi yalnız bargello aqua digioia birebir aynı resmen birebir ayrıca daha kalıcı deneyini yaptık arkadaşımla
bu arada euphoria bargelloda nasıl deneyenler lütfen yardım?????
dpde nasıl bilen duyan??????????

victoria's secret berry kiss varmış bargelloda nasıl? bir de mesela dp de olmayıp bargelloda olan kokular var mı böyle güzel benzetebildikleri çünkü yeni kokular bir türlü gelmiyor açık markalara

victoria's secret berry kiss varmış bargelloda nasıl? bir de mesela dp de olmayıp bargelloda olan kokular var mı böyle güzel benzetebildikleri çünkü yeni kokular bir türlü gelmiyor açık markalara
Ay berry kiss'in bende vücut losyonu var..çok güzel bir kiraz&böğürtlenimsi koku. Şekerli şekerli. Ama üretimden kaldırıldı:KK43: bargellodakini denemedim maalesef

Ay berry kiss'in bende vücut losyonu var..çok güzel bir kiraz&böğürtlenimsi koku. Şekerli şekerli. Ama üretimden kaldırıldı:KK43: bargellodakini denemedim maalesef
mm nefis :KK70: forumda görmüştüm bargelloda var tavsiye ederim demiş biri. v.s. parfümleri cidden şekerli oluyor ona bir bakmak lazım :)

mm nefis :KK70: forumda görmüştüm bargelloda var tavsiye ederim demiş biri. v.s. parfümleri cidden şekerli oluyor ona bir bakmak lazım :)
Benım vs vücut spreylerinden favorim coconut passion ve pure seduction :) pure seduction meyveli şeker gibi kokuyo belki tam istediğin kokudur.. Coconut passion ise hindistan cevizi ve vanilya karışımı

Canim dp den basta T2 tommy girl B17 burberry london L13 lacoste classic tavsiye edebilirim. Loristende K-120 lacoste classic yine hatta bence bu kokuyu loristen almani tavaiye ederim hem daha kalici hemde 5 tl :) kokuda cok guzeldir ayrica seviceginden eminim rahatsiz etmeyen bogmayan tertemiz bi koku :) dp den de alicaksam artik ya tommy girl yada burberry london alirim bunun disinda lacoste classigi loristen alirim ben artik :)
Merhaba armani mania yı hiç açık parfümcülerde denediniz mi acaba?

Kızlar coco mademoiselle nin bi türlü açıkta olupta yakın olanını bulamadım açıkta kullanan var mı bir de kenzo jeu damour deneyen var mı ?

teşekkür ederim bakacağım. loris ve sansiro da nasıldır acaba bilgin var mı?
dp bana biraz yağlı geliyorda
Valla lorisde hic denemedim ama eyfelin kokulari birazdaha soft geliyor bana cunku ölüp bittigim chance imi artik eyfelden aliyorum daha kadinsi daha soft kalici ve en guzelide cok uygun :)) d&p bargello fiyat konusunda da loris ve eyfelden pahali :/ lorisin lacoste unu cok seviyorum :) mania yi denemedim hic ama loriside severim sen bi dene istersen eminim guzeldir mania guzel bi koku oldugu icin acigida her haliyle guzeldir :)

Valla lorisde hic denemedim ama eyfelin kokulari birazdaha soft geliyor bana cunku ölüp bittigim chance imi artik eyfelden aliyorum daha kadinsi daha soft kalici ve en guzelide cok uygun :)) d&p bargello fiyat konusunda da loris ve eyfelden pahali :/ lorisin lacoste unu cok seviyorum :) mania yi denemedim hic ama loriside severim sen bi dene istersen eminim guzeldir mania guzel bi koku oldugu icin acigida her haliyle guzeldir :)
şu an grip olduğum için koku alma duyum çok zayıfladı. iyileşir iyileşmez bakacağım mania ya. beğenirsem lacoste uda alırım. orjinali kullanmıştım bir dönem çok sevdiğim bir kokuydu

şu an grip olduğum için koku alma duyum çok zayıfladı. iyileşir iyileşmez bakacağım mania ya. beğenirsem lacoste uda alırım. orjinali kullanmıştım bir dönem çok sevdiğim bir kokuydu
Lacoste un orjinali bende hic kalici olmazken loristeki cok kalici oldu :) kokusuda cook guzel benim zaten bi chance bi lacoste dur parfumlerim nekadar baska kokular denesemde donup dolasip bu ikisini aliyorum hep :))

Lacoste un orjinali bende hic kalici olmazken loristeki cok kalici oldu :) kokusuda cook guzel benim zaten bi chance bi lacoste dur parfumlerim nekadar baska kokular denesemde donup dolasip bu ikisini aliyorum hep :))
H Hickimse_ 'cım dp de 50lik parfümlerin fiyatı ne kadar.. sen pahalı diyince gitmeden bir sorayım dedim. çok uzun süre sonra aldığım ilk açık parfüm olacak. fiyatı abartıysa hiç bakmıyım çünkü ben orjinalleri baya uygun fiyata yakalıyorum bazen.

Dp deki armani maniayı hiç benzetemedim acı bir kokusu vardı. Loriste denedim ilk an güzel gibi geldi almış bulundum. Ama hiç alakası yok orjinaliyle. Çok fena :KK43: yarın gidip lacoste ile değiştircem. Belki onu kullanırm. Dp deki lacoste uda denedim. O gerçekten çok benziyor. Onu beğendim. Ama armaniyi bulamadım çok üzgünüm.

loristen aldığım mania yı lacoste ile değiştirdim dün. Gerçekten güzel yapmışlar mis gibi kokuyor. annem bile sevdi ki normalde parfüm kokusu onu rahatsız eder. Lacoste için orjinal almaya gerek yok diye düşünüyorum çünkü açıkları çok benziyor. Dünden beri sıkıp duruyorum.
Armani mania ya gelince bargelloda da denedim. orda da hiç tutturamamışlar. Son umudum sansiro. Orda da benzetemedilerse orjinale devam.

Bargello bundan sonraki favori acik parfumcüm. Hem kalici, alkol kokusu almadigim bir parfum hemde guler yuzlu saticilara denk geldigim nadir parfunerilerden oldu benim icin :) Magnetizm parfumu muazzam olmasiyla birlikte benim tenime yakismadigi icin geri vermek zorunda kaldim, orjinalini koklamadim ama meyveli parfum sevenlerin asik olacagi bir koku diyebilirim. Tatli kokular bir sure sonra baydigi icin burbery clasicle degistim.clasigin orjinali bitmeye cok az kala devam ettim bargelloya ve aralarinda hic fark hissetmedim. lacoste clasige bayilsamda yazin (huylu oldugumdam)kullamamayacagim icim calvin beutyye karar verdim bunlari denemeden gecmeyin ozellille beuty elimden dusurmuyorum ben :)

Kizlar bargello da 295 kodlu bir parfum var nina ricci orijinali aynisi ve cok guzel yayiliyor bilginizeee

bargello parfumlerı ne kadar oldu kızlar ve hala kalıcı mı kokuları

20 tl canim evvet kalici
Bi dr ayni bargollo markasi altinda 1 parfum daha var onun esansi az 10 tl cnm

X